HomeViestejäMarilyn Raffaele9.9.2018 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

9.9.2018 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
9.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Arcturuslaiselta ryhmältä. Olemme kehittyneiden arcturuslaisten valo-olentojen kollektiivi, joka on päättänyt työskennellä Maan ihmisten kanssa tänä voimallisena ylösnousemusenergia-aikana auttamalla kaikkia, jotka ovat valmiita ja halukkaita siirtymään kolmannen ulottuvuuden yli tietoisuuteen, joka ei enää hyväksy kaksinaisuutta ja erillisyyttä.

Olemme rakkautta ja havaitsemme helposti puhtauden teidän jokaisen sisällä. Työmme on auttaa teitä ymmärtämään ja hyväksymään, että tekin olette valo-olentoja, mutta olette unohtaneet. Voitte kutsua meitä aina, kun haluatte, sillä olette osa Arcutuslaisen ryhmän kollektiivitietoisuutta. Emme ole täällä vain yhtä ihmistä varten, vaan kaikkia jotka pyrkivät valaistumaan. Tämä on työmme, ilomme ja rakkaustehtävämme.

On aika avautua täysin syvempään tietoisuuteen ja nähdä oikeasti, rakkaat ystävät – tarkkailla ja tulkita niiden tilanteiden ulkopuolella, joiden kanssa monet teistä kamppailevat päivästä toiseen. Monet, myös ne jotka ovat hereillä totuudelle, löytävät itsensä fyysisten, tunnepuolen, mentaalisten ja myös henkisten myllerrysten keskeltä, mikä saa heidät epäilemään, hämmentymään ja suremaan.

Maailma jonka olette tunteneet, on aineellinen käsitys todellisesta maailmasta. Todellinen maailma on henkiajatus Jumalan mielessä. Aineellinen maailma joka näyttää hyvin todelta, on konsensustietoisuuden tulkinta, joka on kietoutunut kaksinaisuus- ja erillisyysuskomuksiin. Puu ei ole se, minkä näette ihmissilmin, vaan todellisessa muodossaan se on kaunis ja elävä valokeho, mikä pätee kaikkiin eläviin asioihin.

Aineellinen näkemys Maasta muuttuu, kun sen muodostaneet valheelliset uskomukset alkavat hajota. Se ei voi koskaan palata siihen, mitä se oli, niiden ponnisteluista huolimatta, jotka yrittävät saada tätä tapahtumaan, koska sen substanssi on erilainen.

Ihmiset alkavat kunnioittaa ja arvostaa kaikkia elämänmuotoja ja ajattelevat lopultakin vakavasti Maan puhdistamista ja suojelemista, koska he alkavat ymmärtää ykseyden: he tekevät sen itselleen, mitä he tekevät toisille ja Gaialle. Ihmiset ovat ainoa laji, joka pilaa oman pesänsä.

Ne jotka eivät vielä tiedä, että he ovat henkiolentoja (tietoisuus eikä vain ihmiskeho), tuntevat vaihtelevassa määrin paniikkia tänä aikana, kun he huomaavat todellisuutensa (asioiden oikean tavan) romahtavan. Tämän vuoksi jotkut käyttäytyvät väkivaltaisesti ja ajattelemattomasti yrittäessään hyödyttömästi säilyttää vallitsevan tilan.

Koska ihmiset rakentavat elämänsä saavuttamansa tietoisuustilan ympärille, heidän henkilökohtainen "tuvallisuusmattonsa" vedetään jalkojen alta, kun muutosta tapahtuu joko henkilökohtaisesti tai maailmanlaajuisesti. Jotkut rakastavat nähdä suuremman kuva, kun taas toiset panikoivat. Tämä voi tapahtua, kun tapahtuu myös henkinen muutos.

Herääminen uudelle tietoisuustasolle tapahtuu silloin, kun yksilö on henkisesti valmis – ei silloin, kun hän luulee olevansa valmis. Tästä syystä monet riitit, rituaalit ja aktiviteetit joiden mainostetaan muuttavan jotakuta henkisesti, ovat oikeasti täysin hyödyttömiä. Luottakaa, että korkeampi itsenne tietää, mihin olette valmis ja milloin olette valmis siihen.

Tietoisuusmuutos voi tuntua henkilökohtaiselta epäonnistumiselta, koska se johtaa usein yksilön elämän yhden tai useamman osan hajoamiseen, kun se oli luotu entisestä tietoisuustilasta. Muistakaa aina, ettei mikään todellinen voi koskaan hajota, ainoastaan käsitykset jostain voivat hävitä. Jos jokin elämässänne on henkitodellisuutta, jonka on tarkoitus olla siinä, se ilmestyy uudelleen korkeammassa ja paremmassa muodossa, kun tietoisuutenne (sen substanssi) kehittyy.

Tosiasiassa nämä kokemukset ovat valmistumisia, tarpeellisia tapahtumia pakottamaan joku pois mukavuusalueeltaan. Ilman näitä herätyksiä monet jatkaisivat vain polkemista paikallaan aineellisissa harhakuvissa, koska se on kaikki, minkä he tiedostavat.

Ajan kuluessa jokainen sielu siirtyy yli tarpeesta saada vaikeita kokemuksia (herätyksiä) voidakseen oppia ja kasvaa, koska se saavuttaa henkisesti kohdan, jossa sitä voidaan opettaa siitä kaiken jumalaisesta Lähteestä, joka on jatkuvasti läsnä sisällä.

Muistelkaa järkyttävintä tapahtumaa elämässänne. Jättikö se teidät samaan paikkaan, jossa olitte aiemmin? Tekikö se teistä myötätuntoisemman niitä kohtaan, joilla on samanlaisia ongelmia, vai tuliko teistä katkera ja vihainen? Ulkoiset kokemukset heijastavat aina yksilön uskomusjärjestelmää, ja ne voivat olla persoonattomia (muodostettu maailman konsensustietoisuudesta) tai henkilökohtaisia (heijastuksia yksilön omasta uskomusjärjestelmästä). Energia harmonisoituu aina samanlaisen energian kanssa.

Yhden ja ainoan jumalaisen Luojan ilmaisumuotona oleminen tekee myös jokaisesta sielusta luojan. Kokemukset, miten tuskallisilta tai hyödyttömiltä ne näyttävätkin aineellisessa mielessä, opettavat kehittyvälle sielulle, mitä sen tarvitsee oppia omien luomustensa kautta. Tietämättömänä siitä valtavasta informaatiolähteestä, joka nukkuu heidän sisällään, vastaheränneet sielut pystyvät tavallisesti oppimaan vain tuskallisten ja vaikeiden luomustensa avulla.

Jotkut kehittyneet olennot päättävät osallistua johonkin katastrofaaliseen tilanteeseen voidakseen auttaa toisia ja lisätä valoa, mutta he eivät tavallisesti tiedä tietoisesti tehneensä tämän sisäisen valinnan. Ketään ei koskaan rangaista entisistä hairahduksista, kuten monet edelleen uskovat. Karma on pelkästään energian tasapainottamista, jonka on luonut osallistuva henkilö, ns. sielu joka kokee omia luomuksiaan.

Kosto ja rangaistus ovat ihmiskäsityksiä, jotka eivät ole koskaan olleet eivätkä ole jumalaisen tietoisuuden piirteitä. Jokaista henkiajatusta joka ilmentyy jumalaisessa tietoisuudessa (yltäkylläisyys, harmonia, eheys, älykkyys, ilo, rauha jne.) pidetään paikoillaan lakina, jota kukaan yksilö ei voisi koskaan korjata, parantaa tai muuttaa. Pohtikaa tätä totuutta sairauteen, puutteeseen ja muihin kolmannen ulottuvuuden ongelmiin liittyen.

Kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmä pitää epämukavia fyysisiä, tunnepuolen tai mentaalisia kokemuksia "huonoina", ja ne tarvitsevat ratkaisun ja estäviä toimenpiteitä. Jotkut käytännölliset kolmannen ulottuvuuden neuvot elämän tekemiseen helpommaksi ovat täysin ok ja tarpeellisia kaikille, mutta ongelmana useimmissa "ratkaisuissa" on, että nuo ammattilaiset eivät vielä ymmärrä suurempaa kuvaa, ja vaikka aikeet olisivat kuinka hyvät, heidän ratkaisunsa usein lisäävät voimaa noihin tilanteisiin ja pitkittävät niitä.

Jotkut hoitoammattilaiset eivät vielä ymmärrä, että ihminen ei ole vain fyysinen, vaan hänellä on myös tunne-, mentaali- ja henkikeho. Sen tuloksena "hoidot" (usein kemikaaleja jotka peittävät vain ongelman ja estävät tuota ihmistä selvittämästä sitä) karsivat vain haittaavan oksan eivätkä tee mitään juurelle.

Monia hyvin kehittyneitä sieluja tulee nyt hoitoammatteihin, ja he tulevat varustettuna tietoisuudella, joka muistaa tehokkaita muinaisia parannustekniikkoja, ja he oivaltavat jokaisen luokseen tulevan ihmisen luontaisen jumaluuden. Monia tämän päivän hoitoja ja uskomuksia terveydestä ja sairaudesta pidetään pian vanhentuneina.

Olette hyvin paljon enemmän, mitä teidät on johdatettu uskomaan, ja näin me näemme teidät. Älkää koskaan unohtako, että olette jumalainen olento, Jumalan ilmaisumuoto maan päällä kokemassa erillisyydentunnetta, mikä opettaa ja johdattaa teidät muistamaan, kuka olette. Itserakkaus on välttämätöntä henkiselle kehittymiselle, sillä pysytte lukittuna kolmanteen ulottuvuuteen niin pitkään, kun uskotte itsenne erilliseksi Lähteestä tai arvottomaksi jollain tavalla.

Monet, myös jotkut hyvin kehittyneet, ovat jääneet vangiksi erittäin todelliseen kaksinaisuus- ja erillisyysharhaan, ja heistä on tullut kuin kivipatsas, joka pysyy samassa asennossa ikuisesti – elämä toisensa jälkeen. Tänä aikana, juuri nyt maan päällä, voimakasta korkean taajuuden energiaa virtaa maahan ja on kaikkien käytettävissä, jotka ovat vastaanottavaisia sille. Nämä valon voimakkaat evoluutioenergiat hajottavat nukkuvan maailman kivitietoisuuden ns. katastrofien avulla.

Te jotka luette näitä viestejä, että ole enää tätä tiheää energiaa, tai muuten ette olisi löytänyt näitä viestejä (harmonia), eikä niissä olisi mitään tolkkua teille. Kuitenkin monet teistä edelleen kamppailevat, kun alatte oivaltaa, että te ette ole enää harmoniassa monien vaalittujen uskomusten ja käsitysten kanssa – joista jotkut ovat palvelleet siteenä perheeseen, ystäviin ja aktiviteetteihin.

Tässä kohtaa henkisestä tiestä voi tulla yksinäinen, erityisesti alussa. Heräävä totuuden opiskelija huomaa usein olevansa ilman ystäviä, joiden kanssa jakaa – hänellä ei ole enää mitään yhteistä monien vanhojen kavereidensa kanssa. Jos näin tapahtuu, älkää koskaan uskoko, että olette jotenkin epäonnistunut tai henkinen elämä merkitsee, että teillä täytyy olla yksinäinen elämä.

Vähitellen tietoisuutenne vetää automaattisesti ja tietoisesti ajattelematta luoksenne niitä, joiden kanssa olette harmoniassa, sekä niitä jotka ovat valmiita oppimaan teidän tietoisuustasoltanne.

Tämä ei merkitse kaikkien niiden jättämistä taakse, jotka eivät usko niin, kuin te (tai suosikkiruokien ja -aktiviteettien). Se merkitsee vain, että kun kehitytte uusille tiedostamistasoille, siirrytte automaattisesti pois harmoniasta monien tuttujen asioiden kanssa ettekä ehkä enää halua osallistua niihin, niin kuin ennen. Tämä ei ole hyvä asia tai huono asia – se vain on.

Jumalainen tietoisuus joka on todellinen tietoisuutenne (koska on vain yksi tietoisuus), on laki itsessään ja yksi ja ainoa voima, joka on. Se ei ole valtaa johonkin, sillä mikään ei ole olemassa ollakseen vallan alla. Se on yksinkertaisesti ja äärettömästi ainoa voima.

Muistuttakaa itsellenne joka valveillaolohetki ja joka tilanteessa: "Minun tietoisuuteni (ei ihmisen ehdollistunut tietoisuus, vaan todellinen itseni) on yltäkylläisyyden, eheyden, harmonian, rauhan jne. laki, joka hallitsee kaikkea kokemuksessani." Tämän totuuden oivaltaminen alkaa vähitellen ilmentyä suurempana harmoniana elämänne jokaisessa tavallisessa aspektissa.

Monet päättävät lähteä tänä aikana tietäen (ei tietoisesti), että he voivat olla paremmassa ja korkeammassa palveluksessa toiselta puolelta, joten älkää olko liian surullinen tai huolissaan, kun joku rakas päättää lähteä. Muistakaa, ettei ole kuolemaa – miten ääretön Jumala voisi kuolla?

Kun henkilö päättää (kyllä, päättää) mennä kotiin, hänet otetaan vastaan juhlien. Ystävät, perhe ja oppaat ovat usein tervehtimässä häntä sanoen: "Ai, olet jo takaisin?" Rakkaan ylisureminen rakentamalla pyhättö tai puhumalla jatkuvasti hänestä pitää vain hänet maaenergiassa ja estää häntä siirtymästä eteenpäin omalla henkisellä kasvumatkallaan. Taakse jääneiden terve suremisjakso on normaalia. Viittaamme tilanteisiin, jossa se on liiallista.

Sitten kun valtaosa ymmärtää kuoleman menemiseksi kotiin, sitä ei enää pelätä ja vastusteta, vaan se nähdään jonkun sellaisen henkilökohtaisena valintana, joka tietää työnsä valmiiksi. Jotkut palvelevat ja oppivat täällä, kun taas toiset palvelevat ja oppivat toiselta puolelta. Olette todellisuudessa aidompi toisella puolella kuin maan päällä.

Kaikki on yhtä, kaikki on täydellistä ja kaikki on rakkautta, sillä ei ole mitään muuta.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >