HomeViestejäMarilyn Raffaele28.8.2016 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

28.8.2016 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
28.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, havaitsemme hämmennystä ja tunteita, jotka saavat monet teistä luulemaan, että olette jotenkin eksyneet. Henkinen matka on muuttunut siitä, millaisena olette tunteneet sen ennen, sillä se ei ole enää etsimispolku, vaan se on nyt sen oivaltamista, hyväksymistä ja elämistä, että "olen jo kaikkea, mitä olen etsinyt".
 
Evoluutioprosessi voi saada ihmisen tuntemaan, että hän on eksynyt ja paniikissa, jos hänellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu, kun hänen mukava, mutta kuviteltu perustansa alkaa hajota. Tutut tavat käsitellä maailmaa eivät enää tunnu oikeilta, koska hänen uusi tietoisuustilansa resonoi eri tavalla, mihin hän on tottunut.
 
Korkeampi itse ohjaa henkistä evoluutiota, kun yksilöstä tulee valmis uusiin tiedostamistasoihin. Jos hän ei tietoisesti tajua valmiuttaan tai ole edes kiinnostunut henkisistä asioista, tuloksena voi olla suurta hämmennystä ja järkytystä, kun hänen henkiselle kasvulleen välttämättömät kokemukset alkavat.
 
Kolmannen ulottuvuuden maailman ratkaisut olivat täydellisiä ja tarpeellisia tuolle tietoisuudelle, mutta koska hyvin monet ovat nyt siirtyneet kolmannen ulottuvuuden tietoisuustilan yli, entiset ratkaisut eivät enää resonoi. Ratkaisut jotka rakennetaan totuuden (parantuminen) perustalta, muuttuvat ja avautuvat korkeammille ja paremmille ilmaisumuodoille, mutta ne jotka perustuvat kaksinaisuuteen ja erillisyyteen (sota), häviävät, koska ei ole enää energiaa ylläpitämässä niitä.
 
Jos eksymisentunne on ollut tai on edelleen kokemuksenne, tietäkää, että te ette eksy, tule hulluksi tai taannu henkisesti. Jokainen saavutettu tietoisuuden kehitystaso on teidän ikuisesti – ette voi koskaan taantua vanhaan tietoisuustilaan. Monet yrittävät tehdä tämän ajatellen, että se ratkaisee jonkin suhdeongelman tai auttaa heitä "sopimaan paremmin joukkoon", mutta heihin jää saavutettu tietoisuustaso.
 
Vastaavasti on niitä, jotka teeskentelevät tietoisuustilaa, jota ei ole vielä saavutettu, mistä syystä on tärkeää luottaa omaan intuitioon valitessanne opettajaa tai jonkinlaista polkua. Ainoa todellinen opettaja on sisällä ja sen oivaltaminen ilmentyy ulospäin opettajana, kirjana, kurssina tai polkuna, joka on oikea teille.
 
Totuuden täytyy muuttua älyllisestä tiedosta eläväksi ja hengittäväksi tietoisuustilaksi. Se alkaa totuuden älyllisestä etsinnästä, jota seuraa sen hyväksyminen ja harjoittaminen yksinkertaisimmissakin jokapäiväisissä toimissa. Tämä ei merkitse tiukan kannan ottamista ehdottomassa totuudessa, mikä olisi vielä saavuttamattoman tietoisuustilan teeskentelyä. Se merkitsee korkeimmasta saavutetusta tietoisuustilastaan käsin elämistä, mikä alkaa ilmentyä uusina totuuksina ja syvempänä tiedostamisena. Evoluutio ei lopu koskaan tai pysähdy – se on jatkuva matka tällä ja toisella puolella.
 
Kun opitte elämään ykseytenne ja täydellisyytenne tunnustaen, alatte pian kokea synkronistisia tapahtumia, ideoita, ratkaisuja ja uutta mielenrauhaa, joka ulottuu yksinkertaisimmista päivittäisistä toimista syvällisimpiin ongelmiin, jotka tarvitsee ratkaista. Lähde ei tiedä mitään suuremmasta tai pienemmästä – kaikki vain on täydellistä ja ehjää koko ajan. Mieli tulkitsee tämän sitten ulospäin siksi, mitä tarvitaan.
 
Houkutuksena on yrittää saada sitä toimimaan edelleen samalla tavalla, mikä toimi ennen. Tänä aikana Maahan virtaa korkeampia valotaajuuksia, jotka hajottavat ja korvaavat vanhaa. Te jotka luette näitä viestejä, olette päättäneet kehittyä ja osallistua tähän, ja olette saavuttaneet jo tietoisuustilan, joka kykenee ymmärtämään totuuden ja resonoimaan sen kanssa.
 
Jumalan analysointi ja yritys ymmärtää se ihmismielellä on turhaa kolmannen ulottuvuuden toimintaa, koska ihmismieli ei yksinkertaisesti pysty siihen. Mieli on tajunnan väylä, joka kykenee synnyttämään vain sen, mitä jo leijuu universaalissa yhteisymmärrystietoisuudessa, kunnes yksilö kehittyy siihen, missä mieli pystyy pääsemään käsiksi jumalaiseen tietoisuussisältöön. Tästä Lähteestä mieli pystyy sitten synnyttämään syvällisempiä totuuksia, uusia ideoita, informaatiota ja vielä tuntemattomia faktoja. Tämä on lähde, josta taiteilijat, muusikot ja tiedemiehet juovat.
 
Ihmismieli ammentaa sitä, minkä se on tiennyt tai mihin se voi helposti päästä käsiksi, minkä vuoksi yksilöt huomaavat usein palaavansa vanhoihin tapoihin ja uskomuksiin stressiaikoina. Mieli esittää vain sitä, mihin se on ohjelmoitu. Ilmaiskaa rakkautta ja kiitollisuutta mielellenne, sillä se on täydellinen tietoisuustyökalu, ja olkaa koskaan moittimatta itseänne tilapäisestä lipsahtamisesta vanhoihin tapoihin. Tämä antaa sille vain voimaa, jota sillä ei ole. Lipsahduksia tapahtuu vähemmän ja vähemmän, kun rakastaen ohjaatte ja ohjelmoitte mieltä totuudella.
 
Älkää koskaan rangaisko itseänne tunteellisesti ajatuksista, joita tupsahtaa mieleenne tai ajelehtii mielenne läpi, kun jatkatte päiväänne. Ajatukset, käsitykset ja uskomukset eivät ole koskaan teidän, ennen kuin hyväksytte ne omiksenne. Ne ovat persoonatonta energiaa, jota leijuu maailman yleisessä tietoisuudessa.
 
Ihmisen henkilökohtainen ohjelmointi ja entisten elämien kokemukset voivat kuitenkin vetää puoleensa tietyntyyppisiä ajatuksia ja uskomuksia (energia harmonisoituu samanlaisen energian kanssa).
 
Esimerkiksi ihminen joka on kokenut monia elämiä, joihin on liittynyt terveys- ja sairauskysymyksiä, on avoimempi ja vastaanottavampi persoonattomille, mutta yleismaailmallisille ehdotuksille, jotka liittyvät sairauteen vs. terveyteen. Jos hän hyväksyy nämä ehdotukset, hänellä on luultavasti elämä, jossa on todellisia ja kuviteltuja sairauksia ja terveysongelmia.
 
Ei ole ilmaisematonta tietoisuutta. Luotte jokaisella ajatuksellanne ja uskomuksellanne.
 
Ihmiset ovat saavuttaneet henkisen valmiuden oivaltaa, keitä ja mitä he ovat, ja alkaa elää sitä. On niitä, jotka kieltäytyvät edelleen siirtymästä sen vanhentuneen uskomusjärjestelmän yli, jonka he tuntevat ja jota he rakastavat: maailma jonka he näkevät silmillään, on totta eikä se voi tai saa muuttua. Vapaa tahto sallii kaikkien kehittyä omaa tahtiaan, ja oikea aika tulee jokaiselle. Teidän aikanne on nyt.
 
Teidän täytyy jättää nyt taaksenne kaikki ylikasvetut riippuvuudet jostain ihmisestä, traditiosta, rituaalista tai esineestä, jotka ovat ehkä auttaneet teitä aiemmin. Tämä ei merkitse, että te ette voi rakastaa ja pitää kristalleja tai työskennellä niiden kanssa tai koskaan osallistua kurssille tai lukea kirjaa, johon tunnette vetoa. Se merkitsee, että olette nyt valmis päästämään irti siitä uskosta, että tarvitsette mitään tai olette riippuvainen mistään tai kestään itsenne ulkopuolisesta missään elämänne osassa. Se merkitsee elämistä keskuksesta käsin, tuosta hiljaisesta ja ehjästä paikasta joka on jo sisällä.
 
Kun näette kaaosta ja tuskaa maailmassa tänä aikana, muistakaa, että jokainen sielu valitsee ennen inkarnoitumista ne kokemukset, joita tarvitaan sen omaan tai maailman oppimiseen ja evoluutioon. Jotkut rakkaat sielut kokevat hyvin vaikeita, mutta tarpeellisia oppitunteja tällä hetkellä. Toiset jotka kohtaavat samoja tilanteita, ovat valinneet nämä vaikeat kokemukset voidakseen auttaa ihmiskunnan evoluutiota kokonaisuutena.
 
Kaikki etenee suunnitelman mukaan – ei ole vahinkoja. Pitäkää itseänne etuoikeutettuna osallistuessanne uuden maailmantietoisuuden synnyttämiseen. Gaia kehittyy ja se tekee sen teidän tuellanne tai ilman sitä. Jumalainen tietoisuus on, on aina ollut ja tulee aina olemaan ainoa todellisuus ja ainoa voima, mutta tämä aikana monet jotka ovat valmiita, mutta haluttomia, oppivat sen kovan kautta.
 
Rakkaat ystävät, siitä vaikutelmasta huolimatta jonka kohtaatte henkilökohtaisesti tai maailmanlaajuisesti, älkää koskaan unohtako, että te ja kaikki muut olette ja olette aina olleet täydellisiä, ehjiä ja kokonaisia ettekä te voi koskaan kuolla. Tämä on ollut jokaisen elämän tavoite, ja olette perillä.
 
Teidän aikanne on nyt.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >