HomeViestejäMarilyn Raffaele13.12.2015 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

13.12.2015 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
13.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, ilolla yhdistymme kanssanne, kun matkaatte aina syvemmälle valaistumiseen.
 
Haluamme puhua hyväntahtoisuudesta – aiheesta joka usein ymmärretään väärin. Hyväntahtoisuutta pidetään jonkin tarpeen täyttämisenä – jonkin ryhmän tai yksilön rahan, ajan tai palvelun antamisena ilman henkilökohtaista palkkiota. USA:ta pidetään hyväntahtoisena maana niiden henkisten periaatteiden vuoksi, joille se perustettiin, ja useimmat maailman uskonnot uskovat hyväntahtoisuuden henkisyyden edustajaksi. Erityisesti joulunaika mainostaa hyväntahtoisuutta joulun viestinä.
 
Todellinen hyväntahtoisuus on rakkaudellista toimintaa, joka virtaa ilman painetta, syyllisyyttä, voimaa, ennakkoluuloja tai häpeää ja joka tehdään ilman agendaa tai palkkion halua. Se on yksinkertaisesti ehdottoman rakkauden yksi osa sellaisella, joka on saavuttanut ykseystietoisuuden.
 
Hyväntahtoisuudesta tulee harhaan johdettua silloin, kun se saa etusijan kaikkien muiden näkökohtien yli, jotta antaja voi tuntea henkisyyttä. Tällaisesta hyväntahtoisuudesta voi helposti tulla ja usein tulee oikeuttavaa. Moni vilpitön etsijä on tehnyt sen virheen, että hän on uskonut, että toisten tarpeiden tyydyttäminen on rakkautta ja tekee hänestä (antajasta) henkisemmän.
 
Olemme päättäneet puhua hyväntahtoisuudesta tänään, koska moni vakavamielinen henkinen etsijä on hämmentynyt yrittäessään vilpittömästi elää ehdotonta rakkautta. Tämä johtuu siitä, että hän unohtaa mennä ensin sisäänsä saamaan opastusta ja hänestä tulee sen sijaan sätkynukke, joka palvelee toisten yllytyksestä ja uskoo samalla, että hän elää ehdottomasta rakkaudesta käsin.
 
Halu versus tarve on todellisen hyväntahtoisuuden kriteeri. Tulkaa taitavaksi tietämään, kumpi on kumpi, sallimatta ulkomuodon tai toisten mielipiteen hypnotisoida itseänne. Tämä ei merkitse, että te ette koskaan auta jotain ihmistä tai ryhmää, vaan että ennen sen tekemistä arvioitte tilanteen saadaksenne tunteen, edustaako pyyntö aitoa tarvetta vai pelkästään halua vastaanottajalta ja/tai jotain aatetta mainostavilta yksilöiltä.
 
Olkaa viisas taloudellisen hyväntahtoisuuden harjoittamisessa ja ottakaa aikaa tutkiaksenne, miten hyvin lahjoitus todella saavuttaa edistettävän tarkoituksen. Jotkut ryhmät tekevät vetoomuksia erityisesti juhlapyhäaikaan ja niissä suuri osa lahjoituksestanne menee kovapalkkaiselle toimitusjohtajalle. Terve järki on myös henkistä toimintaa, aivan kuten tavallisen päivittäisen elämänne jokainen osa.
 
Hyväntahtoisuus syntyy tietoisena toimintana, mutta ajan kuluessa kun henkinen tiedostaminen syvenee, siitä tulee luonnollista ja yleistä. Huomaatte, että alatte automaattisesti ja ajattelematta tunnistaa tarpeet haluista ja tulee paljon helpommaksi kieltäytyä rakkaudella tai olla vain tekemättä mitään, jos niin opastetaan.
 
Silloin kun teitä opastetaan kieltäytymään, saatatte huomata niiden kritisoivan teitä, jotka eivät ymmärrä, että hyväntahtoisuuteen täytyy sisältyä pyynnön syvempien aspektien harkinta. On aikoja, jolloin tietyt tilanteet voivat antaa kovasti kaivatun ja valitun oppitunnin kaikille osallisille, ja tämä vaatii osan vaikeuksista jäämään.
 
Luottakaa aina intuitioonne ja tuntekaa aina sen värähtelyä, mitä oikeaa toimintaa vaaditaan itsellenne ja toisille. Hyväntahtoisuus merkitsee joskus toisen antamista ns. kaatua naamalleen, koska sitä tarvitaan hänen kasvuaan varten.
 
Tämän viestin tarkoituksena on osoittaa sen tärkeys, että tullaan tietoiseksi toimintanne taustalla olevista syistä – aikomuksestanne. Kysykää itseltänne sydänkeskeisellä matkallanne rakastavammaksi ja hyväntahtoisemmaksi: "Ilmaisenko ehdotonta rakkautta vai toistanko vain papukaijamaisesti jonkun käsitystä ehdottomasta rakkaudesta?" Te jotka luette näitä viestejä, olette kehittyneitä valo-olentoja ettekä enää opiskelijoita, mutta kun siirrytte korkeamman ulottuvuuden energiaan, pieninkin määrä vanhaa ehdollistumista voi kampittaa teidät ja aiheuttaa hämmennystä. Pysykää tietoisena joka hetki.
 
Ilmaiskaa aikomus palvella aina vain niillä tavoin, jotka tarjoavat "toisen" korkeinta ja parasta hyvää. Monet jotka pyrkivät vilpittömästi olemaan henkisiä, ovat tehneet sen virheen, että ovat uskoneet hyväntahtoisuuden merkitsevän sokeaa antamista, antamista ja antamista, menettäen henkilökohtaisen päätös- ja valintavoimansa.
 
Hyväntahtoisuuden ei pitäisi olla koskaan velvollisuus sen paineen vuoksi, jota aiheuttaa jokin ulkopuolinen järjestö tai henkilö, vaikka nämä ryhmät usein hälyttävät ihmisiä maailman tarpeille. Älkää koskaan unohtako, että kaikilla ihmisillä on korkeampi itse ja oppaita ja he tulivat tähän elämään sopimuksen kera, jonka he ovat tehneet itselleen oppiakseen.
 
Tämä on erityisen vaikeaa vanhemmille ja rakkaille ihmisille, jotka haluavat vilpittömästi helpottaa lastensa tai ystäviensä ja perheensä kärsimystä. Ei ole koskaan väärin auttaa toisia, jotka tarvitsevat apua. Kuuluisa selvänäkijänne Edgar Cayce sanoi: "Ette ole taivaassa, jollette nojaa jonkun käsivarteen, jota olette auttaneet."
 
Usein tulee kuitenkin kohta, jossa oivallatte, että rakastavin tekonne on vain astua etäämmälle ja sallia prosessin kehittyä silloinkin, kun voitte helposti nähdä, mitä tiellä on tulossa. Tämä voi olla erittäin vaikeaa, mutta se on sydänkeskeisempää ja todella hyväntahtoista toimintaa.
 
Älkää koskaan pelätkö sanoa "ei", kun teitä opastetaan siihen sisältä, vaikka toiset olisivatkin eri mieltä tai jopa syyttäisivät teitä rakkaudettomuudesta. Älkää koskaan antako toisen uskomusjärjestelmän sanella tekojanne, erityisesti henkisissä asioissa, sillä tämä on aiheuttanut paljon siitä kaaoksesta ja tietämättömyydestä, joka nyt ilmentyy maailmassa. Astukaa jokaiseen tilanteeseen tietoisuustilasta, joka käsittää, että kaikki ovat henkiolentoja, joilla on ihmiskokemuksia.
 
Älkää antako näiden sanojen saada itseänne pelkäämään rakkauden, palvelun tai rahan antamista riitasointuisilta näyttäviin tilanteisiin, silloin kun siihen opastetaan, sillä antaminen on saamista, mikä on yltäkylläisyyden salainen avain. Lähettäkää rakkautta, tunnustusta ja valoa joka tilanteeseen, sillä tämä on hyväntahtoisuuden korkea muoto.
 
Kaikki liikkuvat nopeasti uusiin ja korkeamman ulottuvuuden energioihin ja monet teistä ovat huomanneet, että matka sisältää muutamia fyysisiä, tunnepuolen ja mentaalisia verisiä askelia, jotka edustavat vain sitä vanhaa energiaa, jonka yli olette siirtymässä. Myös ne jotka ovat edelleen unessa harhakuvissa, tuntevat, mikä saa heidät pelkäämään ja hyökkäämään. Olkaa kärsivällisiä heidän kanssaan, tunnistakaa heidän jumaluutensa, älkääkä koskaan pelätkö ilmaista hyväntahtoisuutta varauksetta, silloin kun siihen opastetaan.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >