HomeViestejäMarilyn Raffaele1.11.2015 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

1.11.2015 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
1.11.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaimmat totuuden opiskelijat, tulemme luoksenne rakkaudessa ja tuomme sitä, minkä tiedämme teidän olevan valmiita ymmärtämään ja integroimaan, kun autatte uuden maailman synnyttämisessä.
 
Elämästä maan päällä on tullut hurjaa menoa monilla, kun elämä häiriintyy ja mukavuusalue on mennyttä. Tähän tulitte vapaaehtoisesti. Tiesitte ja silti päätitte kokea kaiken, mitä tarvitsee henkilökohtaisen sekä ihmiskunnan kollektiivievoluution vuoksi. Tiesitte hyvin, että nämä ajat olisivat myrskyisiä, kun paatuneet maailman uskomukset ja vanhat energiat alkavat hajota, mikä aiheuttaa massiivista vastarintaa vanhassa maailmanjärjestyksessä.
 
Maailma on monien merkittävien siirtymien keskellä sen tuloksena, että aina vain intensiivisempiä ja korkeampia valotaajuuksia virtaa nyt maapallolle ja on kaikkien käytettävissä. Ne jotka päättävät mennä muutosvirran mukana, kokevat vähemmän tuskallisia asioita kuin ne, jotka vastustavat.
 
Uudestisynnytte, rakkaat ystävät, ja kuten tiedätte, synnytys ei ole aina helppo. Uusien näkemis- ja olemistapojen hyväksyminen voi olla tuskallista niille, jotka ovat edelleen tiukasti kiinni vanhoissa tavoissa. Nämä rakkaat ihmiset jatkavat äänekkäästi täydellisyyden etsimistä itsensä ulkopuolelta – ihmisten, paikkojen ja asioiden kautta – ja elävät koko ajan tuntemattoman pelossa, koska kaksinaisuustietoisuus voi ilmentyä vain kaksinaisuutena – hyvä/huono, sairaus/terveys, puute/yltäkylläisyys, oikea/väärä.
 
Turvassa ja mukavasti vain niissä rajoissa, jotka kollektiivitietoisuus tuntee ja hyväksyy, ja tietämättömänä omasta luontaisesta voimastaan ja identiteetistään, nämä rakkaat ihmiset jatkavat suunnan katsomista muiden säännöistä ja uskomuksista, kunnes jossain kohtaa tämä lähestymistapa ei enää toimi ja heidän on pakko aloittaa heräämismatkansa.
 
Kehitytte tietoisuuteen, joka muistaa, kuka se on – valo-olennoksi joka olette aina olleet, mutta ette oivaltaneet sitä. Älkää pelätkö, sillä kaikki etenee suunnitelman mukaisesti, ja tietäkää, ettei mitään aitoa voi koskaan menettää. Koette samoja upeita asioita, joita rakastatte nyt – vain korkeammilla tasoilla. Kaiken tajuaminen on mahdotonta, koska ihmismieli on rajoittunut siihen, mitä jo tiedetään kollektiivitietoisuudessa.
 
Monet vakavamieliset opiskelijat jatkavat kiinnipitämistä niistä käsityksistä, jotka määrittelevät henkisyyden – sen ulkomuoto, määritelmä, polut ja kokemukset. Niistä suuri osa oli päteviä aiemmissa tietoisuusvaiheissa, mutta nyt ne ovat vanhentuneita. Antakaa intuitionne opastaa teitä siinä, ovatko mitkään harjoitukset hyödyllisiä henkisessä kasvussanne – eivät vain nykytrendejä tai jotain median mainostamaa. Saatatte huomata, että jokin kirja näyttää hyppäävän eteenne tai jokin kurssi tai opettaja vetää huomionne puoleensa, mutta monet teistä huomaavat, että teitä opastetaan olemaan vain hiljaa paikallaan. Henkiset matkat ovat yksilöllisiä ja opetukset jotka johtavat yhden valaistumiseen, eivät ehkä resonoi lainkaan toisen kanssa.
 
Monilla teistä on fyysisiä ongelmia, kun vanhat solumuistot tulevat pintaan puhdistettavaksi. Usein fyysisen kehon heikoin alue palvelee näiden vapautusten poistumiskohtana. Jos teillä on joku toistuva fyysinen ongelma (ihottumaa, särkyä jne.) eikä minkään löydetä koskaan olevan vikana, niin luultavasti kyse on vanhan solumuistienergian puhdistamisesta. Lähettäkää valoa kehonne soluille tuolla alueella ja sallikaa prosessi.
 
Monet teistä – itse asiassa kaikki – päättivät tulla tähän elämään mukanaan kaikki jäljellä oleva energia menneisyyden fyysisistä, tunne- ja mentaalivammoista, jotta ne voitaisiin puhdistaa kerta kaikkiaan. Tiesitte, että nämä ajat olivat tilaisuus ylösnousta ja etteivät nämä vanhat ja tiheät energiat voisi tulla mukananne korkeammalle.
 
Jokaisen elämän intensiiviset kokemukset pysyvät tallennettuna solumuistiin, kunnes ne puhdistetaan, joten olkaa kärsivällisiä, rakkaat ystävät. Tämä prosessi on jatkuva, muttei tapahdu yhdessä yössä. Yrittäkää nähdä vähäisempi fyysinen epäharmonia merkkinä puhdistumisesta, ei niinkään lääkinnän ja lääkäreiden vaatimisena. Luottakaa intuitioonne ja jos teitä opastetaan etsimään lääkinnällistä apua, niin etsikää sitä ilman henkisen epäonnistumisen tunnetta, sallimatta samalla pelon olla määräävä tekijä.
 
Oppikaa hemmottelemaan itseänne, lepäämään enemmän, silloin kun voitte, olemaan hiljaa paikallanne ja tekemään asioita, joita rakastatte, sen sijaan että tunnette velvollisuutta jatkaa jotain vanhaa rutiinia, joka ei enää resonoi, koska "on aina tehty näin ja perhe ja ystävät odottavat sitä". On aika seistä omassa voimassanne, tehdä rakastavasti valintoja, jotka ovat oikeita teille, ja olla hyväksymättä valintoja, jotka ovat ehkä oikeita jollekin toiselle, tullaksenne rakastetuksi ja hyväksytyksi.
 
Monet teistä ovat töissä joka päivä ja nokosten ottaminen ei ole vaihtoehto, mutta opetelkaa hidastamaan, menemään sisäänne ja lepäämään Keskuksessa usein, kun jatkatte päiväänne. Ilmaiskaa aikomus päästää irti kaikesta, joka saattaa estää kehittyvää tietoisuuttanne totuudesta. Mikä tärkeintä, oppikaa rakastamaan itseänne ja matkaa ja elämään kiitollisena joka kokemuksesta, tuomitsematta sitä hyväksi tai huonoksi, samalla kun siirrytte vain siitä läpi.
 
Monet haluavat olla maan päällä tänä voimallisena aikana eivätkä voi olla täällä. Nämä rakkaat sielut katselevat innokkaasti toiselta puolelta, haluten ja toivoen parasta ihmiskunnan ylösnousemusmatkalle.
 
Olette auroja, jotka auraavat negatiivisuuden ja toivottoman tietämättömyyden jätettä pois tieltä kovalla työllänne. Olette käytännön asioiden kovia työntekijöitä, jotka tekevät mahdolliseksi tuleville sukupolville syntyä siihen korkeamman tietoisuuden maailmaan, jota luotte. Monia ongelmia jotka ovat teistä nyt hankalia, ei edes tunneta tulevissa sukupolvissa.
 
Taputtakaa itseänne selkään, rakkaat ystävät, sillä jokainen teistä päätti rohkeasti auttaa ihmiskunnan evoluutiossa tuomalla huomion ja muutosta yleisesti hyväksyttyihin maailman käsityksiin, jotka perustuvat kaksinaisuuteen ja erillisyyteen. Tietäkää, että monia valaistuja sieluja on maan päällä tällä hetkellä kehoissa ja tilanteissa, jotka maailma tuomitsee vähemmän täydelliseksi, voidakseen kehittää maailman tietoisuutta ja tuoda muutosta. Muistakaa tämä, kun tunnette houkutusta tuomita negatiivisesti joku ihminen tai tilanne.
 
Älkää koskaan uskoko vertailun perusteella, että te ette tee henkisesti mitään, ette palvele mitään tarkoitusta tai ette ole oikea valotyöntekijä. Tietoisuutenne valo lisää jatkuvasti kollektiivitietoisuuden valoa tavoilla, joita ette koskaan tiedä. Päästäkää irti kaikesta tuomitsemisesta, jota teillä ehkä edelleen on itseänne kohtaan ja joka perustuu ulkoiseen vaikutelmaan rajoittuviin maailman käsityksiin – että raha, vaatteet, ulkonäkö, valta, seksi, koulutus, asuinpaikka jne. ovat todellisia arvostandardeja.
 
KAIKKI ovat jumalaisia olentoja maan päällä tänä aikana niitä kokemuksia varten, jotka valittiin ennen syntymää välttämättömänä oppimista ja henkistä kasvua varten. Todellisuudessa kukaan yksilö ei ole parempi tai huonompi kuin toinen. Yksilön tietoisuustila määrää, mitä ilmentyy ulkoisesti hänen kokemuksenaan.
 
Tulee aika, jolloin jokaisen yksilön täytyy hyväksyä mestaruutensa ja siirtyä siihen – ei enää olemista täysipäiväinen opiskelija tai pelkästään maailman vanhan energiatalon siivoamista. Monet teistä ovat nyt valmiita uskomaan, hyväksymään ja elämään henkisenä mestarina, joka teistä on tullut – ja päästämään irti itsenne näkemisestä heräämättömänä opiskelijana, joka etsii ikuisesti. Ikuiset opiskelijat elävät usein siinä uskossa, että se on nöyryyttä, mutta se edustaa itse asiassa erillisyydentunnetta siihen, joka yksilö oikeasti on, ja viivyttää vain henkistä kehittymistä.
 
Vuosien opiskelun, etsimisen ja harjoittelemisen sekä kaikkien henkilökohtaisten ja maailman puhdistumiskokemusten pointtina on tuoda teidät mestaruuspisteeseen. Monet teistä ovat valmiita astumaan mestaruuteensa ja päästämään irti kirjoista, kursseista, poluista ja työkaluista, jotka auttoivat teidät siihen, missä olette nyt. Sallikaa näiden työkalujen siirtyä noille vasta herääville oppilaille, joita huomaatte opastavanne. Astukaa pelottomasti voimaanne, rakkaat ystävät, hyväksykää, kuka ja mitä olette, ja luottakaa, että kaikki tarvittava annetaan, silloin kun sitä tarvitaan.
 
Saavuttamanne tietoisuus eheydestä ja kokonaisuudesta vetää teille henkisen työnne, on se sitten oppilaita, henkistä työtä tai uutta tiedostamista ja enemmän valoa.
 
On aika olla se, mitä olette etsineet elämien ajan. Olette oppineet ja integroineet syvempiä totuuksia opiskelu-, meditointi- ja harjoitteluvuosien myötä ja olette saapuneet perille, jos hyväksytte tämän.
 
Kun jokaisen sielun jatkuvasti kehittyvä valo virtaa ja yhdistyy toisten heränneiden sielujen valoon, Maa täyttyy valon ja ehdottoman rakkauden korkeamman ulottuvuuden taajuuksilla. Silloin alatte nähdä niitä monia muutoksia, joihin pyritte.
 
Pitäkää valoanne luottamustietoisuudessa, rakkaat ystävät. Luottakaa itseenne, rakastakaa itseänne ja olkaa oma itsenne. NYT on aika ottaa takaisin todellinen voimanne ja OLLA.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >