HomeViestejäMarilyn Raffaele20.9.2015 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

20.9.2015 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
20.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, alatte nähdä monia muutoksia maailmassanne. Yrittäkää olla pitämättä käsitystä siitä, miltä noiden muutosten täytyy näyttää ollakseen käypiä, vaan opetelkaa sen sijaan olemaan kaiken ympärillänne olevan hiljainen tarkkailija. Tarkkailkaa ihmisten reaktioita ja kuunnelkaa, mitä he sanovat. Pankaa merkille lisääntyvä raivo poliitikoissa, jotka kamppailevat pitääkseen teidät siellä, missä haluavat – pelossa ja vanhassa energiassa. Huomatkaa, miten mainonnasta näyttää tulleen aina vain äänekkäämpää ja ärsyttävämpää.
 
Kaikki vanhat ja tiheät energiamuodot yrittävät erittäin kovasti pitää pintansa, siitä jatkuvasti lisääntyvästä tietoisuuden valosta huolimatta, jota tulvii maapallolle tänä aikana. Ne jotka pitävät edelleen tiukasti kiinni heräämättömän tietoisuuden pelkopohjaisista heijastuksista, ovat pelkästään tietämättömiä eikä heitä vielä kiinnosta tietää, että on kehittyneempiä ja helpompia elämistapoja.
 
Nämä rakkaat sielut jatkavat voimakasta muutosvastarintaa siinä toivossa, että pitävät itsensä ja maailman siinä, mikä on tunnettua tai tuottavaa, käyttämällä työkaluja, jotka eivät enää resonoi monien kanssa. Useimmat teistä havaitsevat, että on tullut hyvin helpoksi nähdä tuon hölynpölyn läpi – ette enää elä tuolla tasolla.
 
Henkisen etsintänne kurssilla opitte, että olette luojia ja ihmiset luovat omat tilanteensa. Tämä on saanut monet vakavissaan olevat opiskelijat katsomaan elämänsä "ongelmia" henkisinä epäonnistumisina, merkkeinä ettei hän ymmärrä totuutta oikein. On hyvin todennäköistä, että loitte tarkoituksella ja täydellisesti jokaisen "ongelman" elämäänne kasvua ja oppimista varten. Tässä kohtaa matkalla ei ole mitään vahinkoja.
 
On hiljaisuuden ja luottamuksen aika. Antakaa itsellenne lupa olla tekemättä kerrassaan mitään ja vain olla. Vanhat käsitykset sitovat ihmiset siihen uskomukseen, että aika jolloin ei tee mitään, on merkki laiskuudesta. Tuloksena on maailma, joka on täynnä ihmisiä, jotka ryntäilevät jokaisen päivän läpi ja ovat kadottaneet yhteyden omaan hiljaiseen lepo- ja uudistumispaikkaan sisällään ja tietoisuuden siitä. Viettäkää aikaa luonnossa, vaikka vain pienessä suurkaupungin puistossa. Etsikää paikkoja, joissa voitte vain olla ilman häiriötekijöitä ja melua. Opetelkaa vain kuuntelemaan hiljaisuutta.
 
Kiireisen perhe- ja työelämän keskellä hiljaisen ajan löytäminen on usein erittäin vaikeaa. Jos kuitenkin yritätte sitä, huomaatte pian pystyvänne keskittymään helpommin ja nopeammin ja kannatte rauhaa mukananne koko päivän. On niitä, jotka nousevat keskellä yötä mietiskelemään ja meditoimaan, koska se on heidän ainoa hiljainen aikansa.
 
Monet teistä ovat tietoisia erityisistä päivämääristä, joita on annettu ensimmäisestä ylösnousemusaallosta. Älkää liittäkö ylösnousemusta tiettyyn päivämäärään. Tämä merkitsee, että tuohon ajankohtaan mennessä ne jotka ovat valmistautuneet siirtymään korkeamman ulottuvuuden energioihin, tekevät sen. Usko siihen, että se voi tapahtua vain tiettynä päivänä tai tiettyyn päivään mennessä, on kolmannen ulottuvuuden ajattelua. Itse asiassa monet teistä ovat jo siellä tai siirtyvät edestakaisin.
 
Älkää pelätkö – te ette ole lähdössä, vaan siirrytte fyysisessä kehossa ollessanne uuteen värähtelyyn, jonka tunnistatte uudella tietoisuudella. Tästä syystä vanhojen energioiden puhdistaminen tästä ja entisistä elämistä on ollut hyvin tarpeellista.
 
Älkää odottako näkevänne kaikkien sotien yhtäkkiä loppuvan, sillä on edelleen monia, jotka eivät ole vielä valmiita siirtymään tuollaisten kolmannen ulottuvuuden kokemusten yli. Te itse ette ole kuitenkaan sodassa, ellette valitse sitä, koska se ei ole enää osa tietoisuuttanne.
 
Armeijassa on ollut joitain, jotka havaitsivat sitoutumisensa jälkeen, että heidän tietoisuustilansa on kehittynyt tappamisen ja väkivallan yli, ja näin he löysivät itsensä keskeltä voimakasta sisäistä kamppailua, johon liittyi syyllisyyttä, hämmennystä ja epäonnistumisen tunnetta. Jotkut heistä valitsivat sen – näkemättä muuta tietä – mikä näytti heidän ainoalta vaihtoehdoltaan – itsemurha.
 
Nämä rakkaat sielut uskoivat sen, mitä heille kerrottiin, eivätkä luottaneet intuitioonsa, ja oppivat tuosta kokemuksesta voimallisen oppitunnin henkilökohtaisesta voimasta ja valinnasta. He tuovat tämän tietoisuuden seuraavaan elämäänsä, jolloin he ovat rauhantekijöitä.
 
Tietoisuuden saavuttaminen ykseydestä ilmentyy muutoksena asenteissa ja uskomuksissa ns. vihollisista. Uutiset ovat useimmiten pelkästään pelkopropagandaa, joka keskittyy jatkuvasti johonkin "viholliseen", jotta suurelta yleisöltä saadaan yleinen hyväksyntä sotatoimiin ja lisävalvontaan.
 
Muistakaa aina, että myös "vihollinen" on jumalan ilmaisumuoto, muttei ole yhtä kehittynyt kuin te. Monet ovat inkarnoituneet vain muutaman kerran ja tietämättömyydessään ovat sallineet erillisyys- ja kaksinaisuuskuvien hypnotisoida itsensä. Lisäksi tietämättömyydessä siitä, kuka ja mitä he ovat, he luovuttavat henkilökohtaisen voimansa niille, jotka väittävät itsellään olevan kaikki oikeat vastaukset, mutta jotka käyttävät näitä seuraajia henkilökohtaisiin, rajoittuneisiin, itseä palveleviin ja vallanhimoisiin saavutuksiinsa. Kaikki heräävät lopulta, koska kaikkien täytyy, mutta se ehkä tapahdu moneen elämään.
 
Aika näyttää kuluvan nopeammin ja nopeammin, mikä saa kaikki hätääntymään tarpeesta suorittaa monia asioita joka päivä. Tämä johtuu siitä, että energiavärähtelystä on tullut jalostuneempaa ja korkeampaa, mikä jättää vähemmän vanhaa ja hitaampaa, johon olette tottuneet. Huomaatte tässä uudessa ja korkeammassa energiassa, että vaikka teillä näyttää olevan loputon lista tehtäviä asioita, ne saadaan tehtyä helpommin ja nopeammin. Ratkaisuja näyttää ilmestyvän tarvittaessa.
 
Saatatte huomata, että ihmiset, paikat ja uskomukset jotka aiemmin saivat teidät reagoimaan kriittisesti ja tuomitsevasti, eivät enää näytä tärkeiltä. Aiemmin rakkaissa elokuvissa, kirjoissa, lehdissä, tv-ohjelmissa, urheilulajeissa ja muussa viihteessä ei ole samaa kiinnostusta kuin ennen. "Viihteessä" joka keskittyy ihmisiin tuomitsevasti tai sarkastisesti, ei ole viehätystä, vaan se tunnistetaan kehittymättömäksi käyttäytymiseksi, joka perustuu erillisyystunteeseen.
 
Arcturuslainen ryhmä toivoo teidän tietävän, että säätila siirtyy rauhalliseen aikaan. Maailmalle on tulossa lepoaika kamppailusta, joka pitää monet otteessaan.
 
Maastopalot, tulvat ja sää-äärimmäisyydet ovat Gaian tapa jatkaa jäljellä olevan, vanhan ja pilaantuneen energian poistamista, mitä vaaditaan sen ylösnousemukseen. Nämä tapahtumat herättävät myös samalla monet. Vanha "rikkaat ja köyhät" –energia ei palvele hyvin, silloin kun kaikki löytävät itsensä samalta tasolta ja käsittelemästä samoja ongelmia. Kaikkien kokemusten tarkoituksena joka elämässä on ollut pelkästään johtaa jokainen sielu lopulta oivallukseen ykseydestä, joka on puhtaimmassa muodossaan rakkautta.
 
Pakolaiset joita näette päivittäin pakenevan väkivaltaa ja sotaa, tuovat maailman huomion syvemmin oivallukseen ykseydestä – että kaikki ovat yhteydessä riippumatta puhumastaan kielestä tai ihonväristään. Tämä ongelma pakottaa huomion ja auttamishalun heräämään monissa, jotka elävät "ei minun ongelmani" –tietoisuudessa ja jotka ajattelevat asioiden tapahtuvan jossain muualla, eikä niillä ole mitään tekemistä heidän kanssaan. Nämä kuvat antavat myös täydellisen esimerkin siitä, miten sota ja väkivalta eivät ratkaise mitään.
 
Muistakaa aina, että jokainen sielu valitsee tai häntä autetaan valitsemaan ne kokemukset, jotka ovat tarpeellisia hänen heräämiselleen. Oppimiskokemuksia saadaan vain, silloin kun yksilö saa tarvittavan evoluutiovahvuuden selviytyäkseen kokemuksesta ja oppiakseen siitä. On henkisesti kehittyneitä sieluja, joilla näyttää olevan problemaattinen asia toisensa jälkeen, ja he ihmettelevät miksi. Se johtuu siitä, että tänä energeettisesti voimallisena aikana useimmat teistä tulivat mukanaan pitkä lista elämänoppitunteja, jotka teidän tarvitsee viimeistellä, voidaksenne siirtyä ylösnousemusenergiaan. Jos ette olisi ollut täysin kykenevä tähän, teidän ei olisi annettu ottaa niin monia elämänoppitunteja.
 
Haluamme päättää tämän viestin muutamaan sanaan kunniasta. Rehellisyys ja kunnia ovat äärimmäisen tärkeitä, kun tehdään valintoja ja on henkilökohtaisia mielipiteitä. Silloin kun jokin teko tulee ihmisen korkeimmasta oikeudentunnosta (vaikka hän on täysin kolmannen ulottuvuuden ajattelussa), hän sallii itsensä olla avoin muutokselle ja korkeammalle ymmärrykselle omista uskomuksistaan ja teoistaan.
 
On välttämätöntä, että jokainen joka on vakavissaan henkisellä matkalla, on äärimmäisen rehellinen itsensä kanssa – "Pyrinkö tähän uskomukseen tai tekoon, koska se saa oloni tuntumaan ja minut näyttämään tärkeältä? Antaako se minulle ylemmyyden tunteen toisiin nähden? Enkö kyseenalaista, vaan seuraan, koska niin on ollut aina? Pelkäänkö, että minut suljetaan ulkopuolelle, jos olen eri mieltä perheen, kirkon, ystävien ja vanhempien kanssa?"
 
Nämä ovat kysymyksiä, joita jokaisen henkiseen kasvuun vakavasti suhteutuvan täytyy esittää itselleen mahdollisesti viipyilevistä tai tiukoista uskomuksista johonkin liittyen. "Uskonko näin, koska se on paljastunut minulle totuudeksi, vai koska niin minulle on kerrottu? Saako pelko uskottavuuden menettämisestä henkisenä opettajana, neuvonantajana, vanhempana tai ystävänä minut jatkamaan jossain uskomusjärjestelmässä, josta olen kasvanut yli?"
 
Kunnian, rehellisyyden ja puhtaan aikomuksen täytyy olla osa joka tekoa ja uskomusta, jos on tarkoitus kasvaa, oppia ja ylösnousta.
 
Ne jotka todella tietävät, pitävät totuuden salaa, hiljaa ja pyhästi sisällään, eivätkä he tunne tarvetta huutaa sitä katonharjalta tai muuttaa ketään tai mitään.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >