HomeViestejäMarilyn Raffaele21.6.2015 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

21.6.2015 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
21.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, olemme hyvin tietoisia pettymyksestä, mitä monet teistä tuntevat siitä, miten hitaasti uusi maa näyttää ilmestyvän esiin. Tämä johtuu siitä, että tarkastelette prosessia tietyin odotuksin, miten asioiden "pitäisi" olla omien käsitystenne mukaan. Tässä ei ole mitään vikaa, koska se vain heijastaa sitä, miten olette oppineet elämään kolmannen ulottuvuuden energiassa.
 
Odotatte kehitysmuutosten ilmentyvän tietyillä tutuilla tavoilla, mutta muistakaa, että ihmistietoisuus on rajattu siihen, minkä se jo tietää. Olkaa avoin sille, mitä ei vielä tiedetä, sillä muutosta on ja se ilmentyy odottamattomilla tavoilla. Tietäkää, että voimakkaita uusia energioita virtaa hitaasti sisään ja ne ovat teidän kaikkien ulottuvilla, mutta ne eivät aina ilmenny odottamillanne tavoilla. Paljon siitä, minkä havaitsette kaaoksena, on itse asiassa vanhan energian puhdistamista ja siivoamista.
 
On erittäin tärkeää ottaa aikaa lepäämiseen päivän aikana, sillä näiden voimakkaiden energioiden integrointi saa usein yksilön tuntemaan uupumusta. Myös kiireiseen työ- tai perheaikatauluun on tärkeää sisällyttää pieniä taukoja, jotka voivat olla niin yksinkertaisia kuin vessan oven sulkeminen ja lepääminen muutaman minuutin oivaltaen "minä olen". Jos mahdollista, lyhyet torkut toimivat parhaiten.
 
Integrointiprosessi ei tapahdu yhdessä yössä, vaan on juuri sitä – prosessi. Olkaa kärsivällisiä, rakkaat ystävät, ja päästäkää irti houkutuksesta uskoa, että te ette tee mitään, pelkästään sen vuoksi, että te ja maailma ette ole odotustenne mukaisia – vielä.
 
Jotkut vastustavat tunteissaan tarvetta ottaa torkut keskellä päivää ja uskovat, että se merkitsee laiskuutta tai fyysistä askelta taaksepäin, koska teidän ei ole koskaan ennen tarvinnut tehdä sitä. On tärkeää olla vastustamatta, sillä integrointiprosessi vaatii suurta energiamäärää ja jättää vähemmän sille aktiiviselle elämäntyylille, mihin ehkä olette tottuneet. Ihminen joka haluaa välttämättä jatkaa vanhaa tapaa mennä ja mennä ja mennä lisälepotarpeesta huolimatta, huomaa pian energiansa kuluneen täysin loppuun.
 
Pysähtyminen ja lepoajan ottaminen ei ole ei-minkään tekemistä, miltä se saattaa näyttää, vaan oleellista toimintaa irtipäästämis- ja integrointiprosessissa. Teidät on ohjelmoitu uskomaan, että kiireisyys on yhtä kuin tuottava ja menestyksekäs elämä. Sekä koulu että vanhemmat opettivat teille, että kun ei tee mitään, se on laiskuutta ja huono asia, mutta aivan kuten monet muutkin uskomukset, tämä käsitys on vain siirretty sukupolvelta toiselle.
 
Entisissä elämissä tämä oli totta ja näin monilla on edelleen solumuisto elämistä, joissa ne jotka eivät kyntäneet ja korjanneet satoa tai tehneet pitkää päivää jollekin toiselle, eivät syöneet. Ei ole tarkoitus, että jokaisen päivän joka hetki on kamppailua. Tietäkää, että ilon ja hauskanpidon energia on lähimpänä jumalaista energiaa.
 
Huomaatte, että paljosta siitä, minkä uskoitte aiemmin totuudeksi, tulee vähitellen hämärtyvä solumuisto. Alatte ymmärtää, että te ette ole pelkästään fyysinen keho, vaan tietoisuus erilaisissa tiedostamistiloissa, joka on päättänyt oppimistarkoituksesta kokea fyysisen maailman fyysisessä kehossa. Tämä on kamppailun ydin niille, jotka uskovat syntyneensä joko väärään sukupuoleen tai ihonväriin.
 
Solumuistot joita on kerätty elämästä toiseen samana sukupuolena, hallitsevat yksilön tietoisuustilaa eikä se liity mitenkään kehoon. Koska nämä rakkaat ystävät eivät ymmärrä suurempaa kuvaa, he olettavat tapahtuneen jonkinlaisen fyysiseen virheen ja näin pyrkivät korjaamaan sen tulemalla sukupuoleksi, minkä kanssa he resonoivat voimakkaasti. Sukupuolivalinta on syntymää edeltävä päätös, minkä kukin sielu tekee integroidakseen ne mies- tai naisenergiat, joita tarvitaan luomaan eheys ja tasapaino.
 
Yrittäkää olla tuomitsematta tai vertaamatta matkaanne toisiin, vaan tutkikaa tarkkaan kaikkea, mitä ette vielä ymmärrä omassa kokemuksessanne tai maailmassa, löytääksenne kätketyt oppitunnit – viisauden helmet jotka odottavat löytämistä. Jokaisen matka on yksilöllinen ja perustuu entisten elämien kokemuksiin.
 
Enemmän ja enemmän ja hetki hetkeltä, kun alatte resonoida uusien ja korkeampien valotaajuuksien kanssa, alatte myös nähdä ja kuulla korkeamman ulottuvuuden energioita. Älkää pelätkö, kun näitä asioita tapahtuu, vaan luottakaa prosessiin, sillä muutoksia tapahtuu eikä mikään pysy samana. Ei ole mitään pelättävää. Ne jotka jatkavat kiinnipitämistä siitä, mikä on valmis, huomaavat haukkovansa henkeä hajoamassa maailmassa.
 
Haluamme puhua kiitollisuudesta, mikä on rakkauden vastapaino. Kiitollisuus puhtaimmassa mielessä on sen tunnustamista, että "minulla on", ei pelkästään kiitoksen sanomista jostain hyvästä, mitä on saatu, kuten yleisesti uskotaan. Syvemmässä henkisessä mielessä kiitollisuus tunnustaa, että jokainen hyvä asia mikä näyttää tulevan itsen ulkopuolelta, on itse asiassa ilmentymä jatkuvasti läsnä olevasta eheydestä ja täydellisyydestä. Kiitollisuus virtaa helposti siitä tietoisuudesta, että on luonnostaan täydellinen ja yltäkylläinen Lähdeykseyden vuoksi.
 
Ilmaisematon kiitollisuus ns. tukkii virtauksen, sillä rakkaus ja kiitollisuus tasapainottavat toisensa. Ajatelkaa kolikkoa – rakkaus toisella ja kiitollisuus toisella puolella. Alkakaa harjoittaa kiitollisuutta elämänne joka alueella – siitä mitä teillä on sekä siitä, mitä uskotte, ettei teillä ole aineellisesti, tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti, sillä puutekokemus palvelee tärkeänä ikkunana omaan uskomusjärjestelmään. Muistakaa aina, että valitsitte tuskalliset oppitunnit tarpeellisina, saavuttaaksenne etsimäänne kasvua ja kehitystä.
 
Alatte ymmärtää, että olette luojia, että sananne ja ajatuksenne ottavat muodon ja ilmentyvät. Kiitollisuuden ilmaiseminen palauttaa solumuistonne puutteesta tilanteeseen: "Minulla on. Olen yltäkylläinen ja ykseys Lähteen kanssa siunaa minua äärettömästi." Joka päivän eläminen tässä tietoisuudessa sallii teidän kokea rakkausenergiaa ja auttaa teitä ymmärtämään syvemmin, mitä oppitunteja teillä on.
 
Koska kiitollisuus on rakkauden puoli, se on integroitava kaikkien muiden rakkauspuolien kanssa ja siitä tulee lopulta saavuttu tietoisuustila täysin integroituna ja se ilmentyy ehdottomana rakkautena.
 
Harjoitelkaa kiitollisuutta yksinkertaisista asioista, sillä kiitollisuuden ei tarvitse olla suuri julistus, vaan yksinkertainen tiedostaminen: "Minulla on, koska minä olen". Kun ajatte töihin, olkaa kiitollinen päällystetystä tiestä ja stop-merkeistä. Kun olette ostoksilla, olkaa kiitollinen sen vaivattomasta saatavuudesta, mitä tarvitsette.
 
Kiitollisuutta voidaan harjoittaa kaikilla tasoilla. Aineellisesti se voi olla niiden asioiden antamista pois, joita ette enää tarvitse tai käytä (ei roskaa), mikä kertoo soluillenne: "Olen kiitollinen, että minulla on riittävästi jaettavaksi". Tunteellisesti olkapään tarjoaminen itkemistä varten on tunnustus: "Kiitän niistä oppitunneista, jotka ovat antaneet minulle leveät hartiat." Mentaalisesti sanojen, informaation ja älykkään opastuksen antaminen niille, jotka etsivät tuolla tasolla, sanoo: "Olen ollut siinä ja voin kertoa hänelle, miten homma toimi minulla. Olen kiitollinen kyvystä auttaa muita. Minulla on viisautta."
 
Myös penni joka lahjoitetaan rakkauden hengessä, kantaa voimakasta energiaa, sillä henki ei tiedä mitään rahan aineellisesta arvosta, vaan tunnistaa vain aikomuksen.
 
Olkaa kiitollinen siitä, että olette kehittyneet paikkaan, missä pystytte tunnistamaan kaiken jumalaisuuden, minkä kanssa olette kontaktissa. Ilmaiskaa kiitollisuutta jonkun hymystä, linnunlaulusta tai hyvästä kirjasta ja pian alatte oivaltaa, että tavallisen päivän joka hetki sisältää äärettömästi tilaisuuksia kiitollisuuteen.
 
Tämä on matka, tätä olette pyytäneet ja tästä syystä olette täällä. Aikanne maapallolla on etuoikeus. Ottakaa siitä mahdollisimman paljon irti.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >