HomeViestejäMarilyn Raffaele17.8.2013 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

17.8.2013 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
17.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Arcturuslaisen ryhmän viestinä on nyt toivo, koska rakkaat ystävät, monet teistä ovat menettämässä toivonsa. Katsotte maailmaa ja sanotte, ettei mikään muutu, mutta paljon muuttuu, rakkaat ystävät. Näemme maailmanne valon tulevan kirkkaammaksi joka päivä, kun enemmän ja enemmän sieluja herää hyvin erilaisille totuuksille kuin ne, mitä teidät johdatettiin aiemmin uskomaan totuudeksi.
 
Paljon näkemästänne kaaoksesta heijastaa niiden tekoja, jotka pyrkivät hyötymään erillisyystunteesta, koska he aistivat menettävänsä maaperän - enemmistö ei enää usko yhtä helposti heidän valheellisia sanojaan. Kaikessa minkä ilmentymässä on kaksinaisuutta ja erillisyyttä, on usko siihen - yksilön tietoisuustila ilmentyy jonain. Ette ole tienneet olevanne luojia, voimakkaita olentoja, jotka luovat sanojensa ja ajatustensa voimalla, mutta nyt heräätte voimallenne Jumalan ilmaisumuotoina. Tämä on evoluutiota. Kun ihmiskunta herää siihen oivallukseen, että on vain yksi - yksi elämä, yksi mieli, yksi tietoisuus, yksi todellisuus, yksi laki - kaksinaisuuden ja erillisyyden lähteellä ei ole enää substanssia eikä niitä voi olla olemassa.
 
Totuuden älyllinen tietäminen ei tee muutosta, sillä se on vain ensimmäinen askel. Sen tekee harjoitus - totuuden pohtiminen ja eläminen, kunnes siitä tulee tietoisuustila. Tämä on se työ, rakkaat ystävät - totuuden eläminen ja harjoittaminen joka hetki. Ajan kanssa tästä tulee hyvin helppoa, koska se on integroitunut olemukseenne ja se on "uusi sinä". Tästä syystä asiat eivät vielä näytä muuttuvan, sillä on vielä tehtävä työtä, ennen kuin se voi ilmentyä, mutta se on tulossa, rakkaat ystävät. Luotte uutta maailmaan heräämisellänne.
 
Älkää kuunnelko pitkään uutisia tai lue negatiivisista ilmentymistä maailmassa, sillä tämä sallii vaikutelmien tulla tietoisuuteenne, ja ellette ole kehittyneet sen yli, että ne vaikuttavat teihin, lisäätte vain energianne niihin. Olkaa tietoisia maailman tapahtumista, mutta älkää sotkeutuko niihin ja tulkitko maailman vaikutelmia totuudeksi. Esimerkiksi tiedostaessanne ajankohtaiset sodat ja konfliktit, sanokaa itsellenne: "Kyllä, näen tämän kaaoksen, mutta tiedän totuuden olevan, ettei mikään laki tue tätä ja tämä on kaksinaisuuteen ja erillisyyteen uskomisen ilmentymä. Jokainen mukana oleva ihminen on jumalan ilmaisumuoto, mutta hän ei tiedä sitä ja siksi etsii rauhaa ja rakkautta ainoalla tavalla, mistä hän tietää tällä hetkellä uskomusjärjestelmänsä mukaan." Lähettäkää valoa ja violettia liekkiä näille ihmisille ja näihin paikkoihin, lisäämättä mitään ohjeita siitä, mitä pitäisi tehdä.
 
Ymmärtäkää, että te ette kiellä vaikutelmia, vaan tulkitsette ne tietämällä totuuden niiden takana. Tällä tavalla katkaisette niiden vaikutelmien selän, jotka ovat syntyneet uskosta kaksinaisuuteen ja erillisyyteen, ja näin autatte maailmaa siirtymään korkeamman ulottuvuuden energiaan ja vastaaviin korkeamman ulottuvuuden ilmentymiin.
 
Kaikki etenee suunnitelman mukaisesti. Älkää koskaan pelätkö, rakkaat ystävät, sillä tämä heräämismatka etenee, uskotte sitä tai ette. Sielu ei voi jäädä iäksi pimeyteen ja tietämättömyyteen, ellei se ole sen valinta. Jokainen sielu kehittyy kohti totuuden elämistä ja ymmärtämistä omasta olemuksestaan. Ei voi olla mitenkään muuten, sillä tämä on ainoa todellisuus, ei ole mitään muuta.
 
Maailmassa tapahtuu hyvin pian paljon muutoksia, jotka auttavat teitä näkemään vaikutelmien yli ja tunnistamaan, että muutosta tosiaankin tapahtuu. Yrittäkää olla näkemättä maailmantapahtumia askelina taaksepäin, vaan kaiken sen nostamisena tutkittavaksi uusin silmin, mikä on vanhaa ja valmista, ja näin siitä nähdään, mitä se on. Pimeisiin aukkoihin hallituksissa, kirkoissa, yrityksissä, armeijassa jne. säteillään nyt valoa ja se mitä näkyy, on usein järkyttävää. Maailma on elänyt tietämättömänä näistä pimeistä aukoista hyvin pitkään ja uskonut, että joko niitä ei ole tai niin asiat toimivat - mutta ei enää. Monet urheat sielut säteilevät nyt valoa näihin pimeisiin aukkoihin ja kehittyvän maailman tehtävänä on huomata.
 
Me, Arcturuslainen ryhmä, monien muiden kera katselemme ja siunaamme teitä koko ajan. Monet auttavat teitä tässä siirtymässä ja pian teistä tulee tietoisempia meistä. Emme voi tulla planeetallenne sanomaan: "Hei, tässä me olemme", sillä maailmanne nykytila ei toivottaisi meitä tervetulleeksi, mutta pian olette valmiita. Keskuudessanne on nyt monia toisista järjestelmistä, mutta te ette tunnista heitä, sillä he muistuttavat kovasti teitä.
 
Teidän ei tarvitse pelätä vanhoja ennustuksia ja valheellisia opetuksia maailmanlopusta, sillä ponnistelunne ovat synnyttäneet muutoksia siihen energiaan, mitä oli kauan sitten. Olette ansainneet oikeuden ylösnousta pysyen fyysisessä kehossanne eikä kenenkään joka puuttuisi asiaan vähemmän kehittyneiltä planeetoilta, sallittaisi enää olla täällä tänä voimallisena aikana. Teitä suojellaan niiltä, jotka eivät ole korkeimmalta tasolta, joten toivottakaa tervetulleeksi veljenne ja sisarenne toisilta planeetoilta, sitten kun he saapuvat. Hekin ovat siirtyneet korkeampiin energioihin evoluution kautta ja ymmärtävät, mitä te koette. He vain toivovat, että voivat auttaa teitä sillä, mitä he ovat oppineet henkisesti ja teknologisesti, ja haluavat olla naapureitanne.
 
On tärkeää olla keskuksessanne ja oppia meditoimaan, jos ette tee sitä jo, sillä hiljaisessa "minä olen" -tietoisuudessanne avaudutte korkeammille energioille, harmonisoidutte korkeamman itsenne kanssa ja annatte luvan saada lisää opastusta ja apua. Muistakaa, ettei opastus tule tavallisesti kovaäänisinä sanoina, niin kuin elokuvanne usein kuvaavat, vaan hienovaraisena tietämisenä, informaationa minkä voitte tulkita sanoiksi. Tästä syystä meditointia sanotaan usein "hiljaisen pienen äänen kuuntelemiseksi".

Rakkauden ja siunausten kera lähetämme rakkautta ja valoa teille, veljemme ja sisaremme.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >