HomeViestejäMarilyn Raffaele27.7.2013 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

27.7.2013 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
27.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys taas kerran Arcturuslaiselta ryhmältä. Tulemme rauhassa ja rakkaudessa auttamaan teitä - sisariamme ja veljiämme - heräämään ja ymmärtämään kysymyksiänne siitä, miksi olette täällä ja mistä elämisessä maan päällä tänä aikana on kyse.
 
Sukupolvi toisensa, elämä toisensa jälkeen ihmiset on ohjelmoitu uskomaan, etteivät he ole muuta kuin elävää lihaa, joka kamppailee täällä lyhyen ajan elämän läpi, sitten kuolee ja haudataan. Monet uskovat edelleen, että heidän ainoa lisäarvonsa ovat lapset, jotka jäävät heidän jälkeensä, eivätkä koskaan oivalla, että he ovat kuolemattomia, syntymättömiä, äärettömiä olentoja, Jumalan kipinöitä maan päällä heräämässä tiheässä kaksinaisuudessa ja erillisyydessä ja niistä huolimatta.
 
Monet teistä ovat kehittyneitä olentoja, jotka ovat täällä auttamassa ja kohottamassa muita. Mutta tämä ei merkitse, ettei teillä ole omaakin työtä tehtävänä, sillä elettyänne monta elämää maan päällä tekin olette hankkineet energioita, jotka täytyy puhdistaa.
 
Maa on kova koulu, mutta monien valinta, koska heräämällä kaksinaisuus- ja erillisyysenergioissa sielu kehittää henkisiä lihaksia ja saa kokemusta, mitä ei voi saada millään muulla tavalla. Näistä oppitunneista tulee sitten työkaluja, joita voidaan käyttää auttamaan muita vastausten etsimisessä. Jokainen saavutettu totuus vapautetaan maailman tietoisuuteen - ei sanoina tai saarnaamalla, vaan pelkästään ilmentämällä oma tietoisuustilanne, mistä tulee majakka vastaanottavaisille, ja se lisää valoa maailman tietoisuuteen.
 
Sen mitä teette toiselle, teette myös itsellenne, sillä on vain yksi itse - on yksilöllisyys, kyllä, mutta vain yksi lähde, elämä, älykkyys jne. mikä ilmentyy äärettöminä muotoina ja valikoimina ja sitä pitää paikoillaan Jumalan laki. "Nukkuva profeettanne" Edgar Cayce sanoi kerran: "Pääsette perille nojaamalla jonkun käsivarteen, jota olette auttaneet."
 
Ykseyskokemuksenne kaikkien elävien asioiden kanssa riippuu tietoisuustilastanne. Jos olette joka hetki kiireinen ja ajattelette, teette, suunnittelette ja elätte heräämättömän maailman käsitysten ja uskomusten mukaan, ette tunne hienovaraista sisäistä rauhaa ja hiljaisuutta. Rakkaat ystävät, ajan ottaminen tuon hiljaisen, pienen äänen opastuksen kuuntelemiseen on työ, harjoitus, tie valaistumiseen.
 
Nyt on aika siirtyä toimintaan, rakkaat ystävät, oppia todella elämään se, mitä olette alkaneet tietää älyllisellä tasolla. Tänään, nyt, juuri tämä hetki, on oikea aika lakata katsomasta korkeampia totuuksia mielenkiintoisina mutta hyvin epäkäytännöllisinä tarinoina ja ymmärtää sen sijaan, että henkinen eläminen on käytännöllisin tapa elää, minkä koskaan koette. Henkisestä keskuksestanne eläminen merkitsee olemista intuitiivisesti opastettu elämän valinnoissa ja päätöksissä. Henkinen eläminen merkitsee vähemmän tuskallisia reaktioita maailman vaikutelmiin, koska alatte nähdä niiden läpi ja ymmärtää, miksi ne ilmentyvät. Ihmiset jotka ovat oppineet elämään omasta keskuksestaan, eivät koskaan tunne yksinäisyyttä, sillä tulee pysyvä tunne kumppanuudesta kaikkien elävien asioiden kanssa - puiden, eläinten sekä kaikkien ihmisten mikä vuorostaan vapauttaa yksilön siitä ydäntä särkevästä ajattelusta, että hän voi olla onnellinen vain tietyn ihmisen seurassa.
 
Monet teistä jotka olette menettäneet kumppanin tai työpaikan, havaitsette, että menetyskärsimyksen laannuttua, uusi rauha alkaa tulla esiin ja uudet energiat tuovat oivalluksen, että olette voimakas olento ja kaikki muutos edustaa tilaisuutta jonkin uuden ilmentymiseen. Tämä on heräämisprosessi, jos sallitte sen.
 
Paljon siitä, mitä koette nyt, on tulemista kasvotusten pelkojenne, uskomustenne ja käsitystenne kanssa, sillä ainoastaan katsomalla vakavasti näitä kauan haudattuja kysymyksiä pystytte vapautumaan niistä. Monet kantavat edelleen arpia tuskallisista ja pelottavista menneen elämän kokemuksista solumuistissaan ja tunnekehossaan. Monet teistä kokivat valtavia pahuuksia kauan sitten keskiajalla ollessaan melko hereillä aikana, jolloin sitä ei sallittu. Nämä muistot ovat olleet haudattuna syvälle suojakeinona, ettei niitä tarvitse koskaan käsitellä.
 
Olette nyt valmistumassa henkisesti, rakkaat ystävät, ja teistä on tullut riittävän vahvoja tunnustamaan ja irtipäästämään kaikki, mikä pitää teitä vain raskaammassa energiassa. On aika sallia kaikkien tuskallisten kokemusten tulla pintaan ja päästää niistä irti. Puhukaa joka päivä hiljaisena aikana kehonne soluille: "Rakkaat solut, on aika päästää kaikissa menneissä elämissä ja myös tässä elämässä irti kaikesta, mikä edelleen resonoi valmiin, tiheän ja vanhan muodon kanssa. Päätän nyt, että jokainen solu integroi Jumalan suunnitelman valoa. Ette enää saa niitä kamalia kokemuksia, joista edelleen pidätte kiinni, joten voitte vapauttaa kaiken pelon. Olette turvassa." Käyttäkää itsellenne sopivia sanoja tähän meditaatioon, koska kyse on teidän puhdistuksestanne ja aikomuksenne opastaa sitä. Visualisoikaa valkoisen/kultaisen valon kulkevan fyysiseen, tunne- ja mentaalikehoonne, samalla kun pidätte aikomusta, että kaikki vanha ja valmis energia vapautuu ja puhdistuu. Älkää yrittäkö tietää, mitä kokemuksia puhdistatte. Jos tämä informaatio on tärkeää, teille annetaan se sisältä.
 
Vanhoja energioita tulee pintaan tavoilla, jotka voitte ymmärtää nykypäivän ja nykyajan mukaan. Esimerkkinä voisi olla joku, joka on poltettu roviolla keskiajalla. Tällä ihmisellä voi tänä päivänä olla sellaista oman totuutensa puhumispelkoa, ettei hänellä ole selkärankaa toisia vastaan. Kun nämä vanhat pelot nähdään siksi, mitä ne ovat, ja päästetään niistä irti, yksilö löytää sitten äänensä. Tutkikaa kysymyksiä, jotka aiheuttavat teille eniten huolta. Huomaatte tutkiessanne, että ydinongelma tulee pintaan, ja voitte katsoa sitä pelottomasti ja päästää irti. Ymmärtäkää, että jokainen tapahtuma on elämässänne tänä aikana syystä ja se on teille oppitunti ja tilaisuus hyväksyä vanhassa mielessä tai tutkia uudella tavalla.
 
Kaikki totuuden opiskelijat ovat tänä aikana puhdistamassa kaikkea, mitä vanhaa ja valmista he edelleen pitävät sisällään. Monet ovat lopettaneet "painonnoston" ja saavat nyt uskomusjärjestelmänsä nurkat lakaistua. Myös maailman vähäpätöisenä pitämät käsitykset värittävät matkaanne - kaikki energia ilmentyy.
 
Älkää verratko elämäänne ja kokemuksianne kehenkään toiseen tai edes siihen, mitä ns. henkiset asiantuntijat ovat kirjoittaneet siitä, miltä ylösnousemus näyttää. Mikään ei ole samanlaista uusissa ja korkeammissa energioissa ja monet metafyysiset kirjat ovat vanhoja ja vanhentuneita. Teidän ei tarvitse "istua tällä tavalla, sytyttää kynttilää, laulaa mantraa, seistä tietyllä tavalla, olla kasvot tiettyyn suuntaan tai tehdä tätä tai tuota" ollaksenne henkinen.
 
Oppitunti on: TE OLETTE JO JA OLETTE AINA OLLEET. Tämä oivallus muuttaa maailman.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >