HomeViestejäMarilyn Raffaele24.2.2013 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

24.2.2013 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
24.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Tulemme taas kannustamaan ja neuvomaan teitä siinä nykytilasta, mistä monet öytävät itsensä. Jokaisen kehittyvän yksilön fyysisessä, tunne- ja mentaalikehossa tapahtuu valtavia muutoksia. Sitä vanhaa energiaa vapautuu, mitä oli tallennettuna solumuistiinne aioneita ja on edelleen. Tämä prosessi käyttää paljon energiaa ja saa olonne usein tuntumaan loppuun kuluneelta ja ihmettelemään, onko jokin fyysinen ongelma. Kunnioittakaa tätä prosessia. Siis niinä päivinä kun tunnette kuluneenne loppuun, menkää pitkäksenne ja vain levätkää, jos pystytte. Yrittäkää tehdä vähemmän fyysistä, jos teidän on oltava töissä. Tämä loppuunkuluminen menee ohi ja vaihtelee usein päivästä toiseen.
 
Tämä on myös aikaa, jolloin monet ovat ahdistuneita, hämmentyneitä ja huolissaan siitä, mikä heidän seuraava askeleensa on. Älkää yrittäkö selvittää tätä. Teidät on koulutettu suunnittelemaan ja käyttämään mieltä ratkaisun löytämiseen joka tilanteessa. Näin ei ole tulevaisuudessa. Opettelette päästämään irti tarpeesta tietää kaikkea ja sen sijaan kuuntelemaan aina vain enemmän voimakasta intuitiotanne - samalla ollen yrittämättä tajuta kaikkea mielellä.
 
Mieli on puhtaimmassa muodossa tiedostamisväylä. Jos olette valinneet ylösnousemuksen ja pyritte ymmärtämään syvempiä totuuksia, niin kaikki etenee suunnitelman mukaisesti riippumatta siitä, ettei mitään näytä tapahtuvan. Teidän ei tarvitse tietää tarkkaan, mitä on tulossa maailmalle ja teille henkilökohtaisesti, sillä se on edelleen kehkeytymässä. Tehtävänne on sallia se pysymällä keskittyneenä totuuteen meditoinnin avulla, ollen samalla energeettisesti osallistumatta negatiivisiin vaikutelmiin ympärillänne. Maailma muuttuu korkeampaan värähtelyyn ja jokainen tietämänne totuushiven lisää sitä ja auttaa synnyttämään muutoksen.
 
Silloin kun huomaatte, että te ette enää nauti tietyistä ruuista entisinä määrinä, niin älkää syökö niitä enää - ruokia tai määriä. Jos huomaatte, että ne ajanvietteet joista olette aina nauttineet, eivät enää resonoi kanssanne, älkää yrittäkö elvyttää niitä, sillä useimmiten ne ovat tulleet valmiiksi. Massiivisia muutoksia tapahtuu kaikilla tasolla, rakkaat ystävät - ystävät, perhe, pitämiset, ei-pitämiset, uskomukset ja käsitykset löytävät uuden paikan tietoisuudessanne. Ainoa virhe on yrittää pitää kiinni siitä, mikä on valmista. "Menkää virran mukana", kuten sanotaan, kunnioittakaa intuitiotanne ja tehkää niitä asioita, joita teitä opastetaan tekemään joka hetki, silloinkin kun se merkitsee makaamista tekemättä mitään.
 
Ihmiskunta on opetettu pysymään kiireisenä fyysisesti ja mielessä joka hetki, mikä toimi ja oli usein tarpeellista monissa hyvin fyysisissä menneissä elämissä, mutta uudessa energiassa mielen ja kehon kiireisyys voi olla vain häiriötekijä, mikä toisinaan voi aiheuttaa teille sairauden tunnetta. Jatkuva melupommitus puhelinten, median, elektronisten pelien jne. käyttämisestä voi olla hyvin hajaannuttavaa ja epäharmonista korkeammille taajuuksille ja pitää teidät vain vanhassa. Päästäkää irti näiden asioiden otteesta riippumatta siitä, miten paljon maailma kertoo teille, että niitä on oltava. Emme sano, että teidän on luovuttava asioista tai peleistä, joista edelleen nautitte. Sanomme vain, että niiden on otettava oikea paikkansa, kun oivallatte, että ne eivät ole välttämättömyys.
 
Haluamme puhua tänään energiasta. Se on aihe, mistä olette kaikki lukeneet tai kuulleet ja mistä usein keskustelette, mutta monet eivät ymmärrä sitä täysin. Energia on Jumaltietoisuuden värähtely tai olemus ja siksi kaiken olevaisen substanssi ja se on yhteys, mikä sitoo kaikki elävät olennot ja mitä kutsutaan rakkaudeksi. Kun energiaa tulkitsee tietoisuus, mikä ei ole kovin kehittynyt ja mikä on täynnä valheellisia käsityksiä ja uskomuksia, se vaikuttaa ja tuntuu hyvin tiheältä ja raskaalta. Energia vaikuttaa kevyemmältä ja kevyemmältä, kun tietoisuustasot kehittyvät, ja se on puhdasta valoa korkeammissa ulottuvuuksissa.
 
Ihmisen aura on energiavärähtelyä, minkä hän ilmentää tiettyyn aikaan. Ne värit jotka muodostavat yksilön auran, ovat tuon puhtaan valon eri puolia. Jatkuvasti muuttuvien uskomusten, menneen elämän kokemusten, taitojen, terveyden jne. laatu heijastuu tämän puhtaan valkoisen valon hajaantumiseen. Yksilön tietoisuustila ilmenee aurana ja on hänen henkilökohtainen energiakenttänsä.
 
Teitä kehotetaan usein lähettämään valoa jollekin, jolla on vaikeaa. Tämä merkitsee, että nähdään puhtaan tai kultaisen valon virtaavan ympäröimään hänet. Tämä auttaa häntä nousemaan korkeampaan ja kevyempään energiaan, jos hän sallii sen. Joskus ihminen kieltäytyy valosta ja koette sen tämän virtauksen estymisenä. Jos näin tapahtuu, annatte valoa henkilön korkeammalle itselle vapautettavaksi, sitten kun se otetaan vastaan.
 
Värit ovat puolia tai ominaisuuksia, jotka ovat vapautuneet puhtaasta tietoisuudesta, mikä nähdään valkoisena. Monet parannusmenetelmät opettavat, että yksi väri on tätä varten ja toinen väri tuota varten, mikä on totta, koska jokaisella värillä on ns. oma tehtävänsä - tuon kokonaisuuden jokaisella puolella, mikä on Jumaltietoisuus. Kuitenkin silloin kun lähetätte valoa jollekin, lähettäkää vain puhdasta valkoista tai kultaista valoa, koska valo on tietoisuus ja se tietää paljon paremmin kuin ihminen, mitä toinen ihminen tarvitsee.
 
Jos teille annetaan tietty väri, kun teette tätä, niin teitä opastetaan sisällyttämään tuo säde valon lähettämiseen. St. Germainin violetti liekki kantaa muuntumisenergiaa ja siksi kuulette usein viittauksia violettiin liekkiin. Violetti säde on voimakasta energiaa, mitä voitte käyttää itseenne. Kuvitelkaa seisovanne violetissa liekissä violetissa temppelissä ja samalla pitäkää aikomusta, että se muuntaa kaiken vanhan ja valmiin uudeksi ja korkeammaksi.
 
Energia on taajuus ja sitä voidaan käyttää tai väärinkäyttää kolmannessa ulottuvuudessa. Käytätte sellaista energiaa kuin sähköä, mutta se voi myös tappaa. Joku yrittää käyttää energiaa itsekkäisiin tarkoituksiin, mikä on pimeyden ydinolemus. Tällä hetkellä tunnette uusien ja korkeampien energioiden voiman, kun niistä tulee uusi "sinä". Tästä syystä koette surinaa päässä, korvien soivan, huimausta, sydämen tykytystä ja monia muita outoja fyysisiä oireita, jotka pelästyttäisivät teidät, jos ette ymmärtäisi, mitä tapahtuu.
 
Se energia mikä muodostaa koko "sinun", muuttuu monin tavoin, mistä ette edes tiedä ja mitä ei ole koskaan ennen tehty yksilöjen pysyessä fyysisessä kehossaan. Tämän vuoksi esitätte täysin uuden näkymän monille, jotka valvovat tarkasti tätä prosessia muilta planeetoilta. Yrittäkää olla pelkäämättä sitä, mitä koette tänä aikana, rakkaat ystävät - pelkästään sallikaa prosessin tapahtua ja tehkää, mitä teidät opastetaan tekemään, silloinkin kun se on "ei-mitään".
 
Tietäkää, että jos teillä on voimakkaita fyysisiä vaivoja, jotka huolettavat teitä, on täysin sopivaa mennä käymään lääkärissä. Mutta ymmärtäkää myös, että usein nämä vaivat osoittautuvat kokemuksesi siitä, että vapautatte vanhoja vammoja, muistoja, vannottuja valoja tai mitä tahansa menneisyydestä tai nykyisyydestä, mikä on riittävän intensiivistä tallentuakseen solu- tai tunnemuistiin.
 
Kaikki on hyvin, rakkaat ystävät, kaikki etenee suunnitelman mukaan.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >