HomeViestejäMarilyn Raffaele27.1.2013 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

27.1.2013 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
27.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Puhumme teille tänä muutoksen ja pelon aikana, sillä monet pitävät edelleen kiinni pelosta, mikä vuorostaan työntää heitä tekemään vähemmän täydellisiä valintoja. Tämä ei ole kritiikkiä, ainoastaan havainto maailmanne tietoisuustilasta. On täysin ymmärrettävää, että koette pelkoa, sillä kaikkialla ympärillänne on merkkejä sodasta, kuolemasta ja väkivallasta. Nämä vaikutelmat voivat viedä teidät syvemmälle, kuin valitsisitte.
 
Käyttäkää nämä ajat arvioidaksenne omia uskomusjärjestelmiänne kysyen itseltänne: "Mitä uskon? Mitä haluan luoda elämääni? Mistä sellaisesta pidän edelleen kiinni, mistä tiedän nyt, ettei se ole totuus?" Jos haluatte muuttaa sitä ilmentymää, mikä ei ole korkeinta valoa elämässänne ja maailmassanne, näitä kysymyksiä on pohdittava vakavasti. Liian monet vain istuvat odottamassa, että toiset tekevät työn ulkoisen maiseman muuttamisessa. Aineellinen maailma (minkä voitte nähdä, kuulla, haistaa, maistaa ja koskettaa) on henkitodellisuutenne ilmentymä, mutta sitä tulkitaan maailmassanne olevien ihmisten tietoisuustilan mukaisesti. Siellä missä yksi näkee upean elävän metsän, toinen näkee vain rahaa, mitä voi saada kaatamalla kaiken.
 
Kun ymmärrätte tämän, ymmärrätte myös sen suuren toivon, mikä ilmentyy USA:n perustuslaissa. Tämän dokumentin toteuttivat valaistuneet sielut, joita opastettiin tältä puolelta, koska maailma oli valmis tuomaan sisään uutta tietoisuutta, uusia elintapoja ja uuden ja korkeamman tunteen elämästä. Kuitenkin suuri osa siitä tulkittiin ja tulkitaan vähemmän tietoisella tietoisuustilalla, mikä johtaa usein sen väärinkäyttöön ja väärintulkintaan, mikä pätee kaikkeen totuuteen.
 
Olkaa tietoisia, rakkaat ystävät, olette täällä oppimassa, kasvamassa ja kehittymässä ettekä pelkästään nautinnon ja mielihyvän vuoksi. Ilo on tärkeä osa elämää, koska se resonoi lähimmin korkeampien ulottuvuuksien energiaan, mutta eläminen maan päällä vain nautinnon ja tyydytyksen vuoksi ei ole iloa.
 
Puheenaiheemme tänään on viha, sillä vihasta on tullut hallitseva energia monissa yksilöissä, maissa ja yhteiskunnissa. Viha nousee kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuus- ja erillisyysuskomuksesta. On monia tilanteita, jolloin täytyy puhua ääneen ja todeta oma totuutensa tai ryhtyä toimeen, mutta puhumme siitä yleisestä päällekäyvästä vihasta, mikä perustuu ulkoiseen vaikutelmaan ja mikä leviää nyt maapallolla. Tästä aiheesta puhutaan harvoin kanavoinneissa, mutta uskomme, että vihasta on oltava oikea ymmärrys, jotta henkinen oppilas voi siirtyä sen negatiivisen muodon yli.
 
Vihaenergia pitää monet sidottuna menneisyyden tapahtumiin, kokemuksiin ja ihmisiin ja siitä on päästettävä irti, jos on tarkoitus kehittyä henkisesti. Vihaenergia voi muodostaa energialankoja ihmisiin, paikkoihin ja tapahtumiin ja ne pysyvät usein paikoillaan elämästä toiseen. Nämä täytyy poistaa tietoisesti ja tämä voidaan tehdä aikomuksella ja visualisoimalla tai sen voi tehdä henkisesti kehittynyt energiatyöntekijä. Tiedätte, onko teillä energialankoja johonkuhun tai johonkin, niistä negatiivisista tai myös positiivisista reaktioista, joita koette ajatellessanne heitä tai ollessanne heidän kanssaan. Energialangat yhdistävät teidät johonkuhun tai johonkin voimakkaammin.
 
Viha on sodan polttoainetta ja se pitää usein kokonaiset maat sidottuna menneisyyteen, sukupolvesta toiseen. Se on vanhentunutta energiaa, mikä estää yksilöitä tai hallituksia liikkumasta jatkuvasti eteenpäin. Viha johtuu ryhmien, yksilöiden, maiden, ajatusten ja kaiken sen väärinymmärryksestä, mikä ei sovi henkilökohtaisiin käsityksiin. Se leviää moniin järjestyneisiin uskontoihin ja vain erottaa ihmisiä aikana, mikä voisi olla suuren heräämisen aikaa.
 
Emme sano, ettei teidän pidä koskaan puhua omaa totuuttanne tai että teidän on oltava samaa mieltä kaikkien kanssa. Maailman on vaan tullut aika hyväksyä dialogi ja ymmärtää toisten näkökantoja sen sijaan, että etsitään väkivaltaa tai kieltäydytään jääräpäisesti tekemästä kompromisseja ratkaisujen hyväksi.
 
On edelleen monia maita, jotka kantavat vihaa ja kaunaa toisia maita kohtaan menneisyyden tapahtumien vuoksi ja opettavat lapsiaan vihaamaan ja ylläpitämään vanhentunutta ja valmista energiaa sukupolvesta toiseen. Tämä estää ihmisiä ja maita kehittymästä ja luomasta sitä uutta maapalloa, mihin pyritte, rakkaat ystävät, sillä tuon haluamanne uuden maailman valo ei voi ilmentyä jatkuvasti uudistuvassa tiheässä ja raskaassa energiatukoksessa.
 
Tämä viesti ei yllytä kaikkia tulemaan ovimatoksi tai olemaan vain piittaamatta tilanteista sanoen: "Voi no, Jumala on kaikki, se ei ole totta", sillä tämä on todella "ihmismäistä". Pelkästään valpastamme teidät siitä hienovaraisesta energiasta, mikä tänä aikana on tietämättänne monien valintojenne ja ajatustenne taustalla.
 
Puhukaa totuuttanne, ottakaa tarvittavia ihmisaskelia, joita vaaditaan asioiden muuttamiseksi korkeammalle tasolle, tuoden valoa noihin asioihin, jotka tarvitsevat muutosta, mutta tehkää se heränneen ymmärryksen energialla eikä vihaenergialla. Vihaenergia valaa vihan kohdetta voimalla ja todenmukaisuudella.
 
Joissain olosuhteissa tarvitaan ehkä voimakkaita sanoja tai tekoja, mutta silloin kun niissä on tietoisuusenergiaa, niissä on eri värähtely kuin vihaenergiassa tehtynä. Tämä toimintatapa näännyttää vihaenergian, mikä vuorostaan vähenee ja lopulta häviää, sillä ainoastaan virheelliset erillisyys- ja kaksinaisuuskäsitykset pitävät sen hengissä.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >