HomeViestejäMarilyn Raffaele18.11.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

18.11.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
18.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, taas kerran tervehdimme teitä rakastavasti näinä suurelta kaaokselta näyttävinä aikoina. Kyse on vanhojen ja tiheiden energioiden puhdistamisesta, mikä ilmenee myrskyinä ja säähän liittyvinä ongelmina, joita näette rakkaalla Gaialla. Gaia on elävä sielu, ei maapala käytettäväksi kaatopaikkana ja loputtomana resurssina. Se on päättänyt ylösnousta pois näistä tiheistä ja heikentävistä energioita. Teidän tapaanne senkin täytyy päästää irti ja puhdistaa se, mitä on edelleen sen energiakentässä, voidakseen tuoda sisään korkeamman ulottuvuuden valoa. Nämä tapahtumat tuovat myös ihmisiä pois hypnoottisesta nykyriippuvuudestaan teknologiaan. Kun näitä asioita tapahtuu, ihmiset alkavat taas kerran olla vuorovaikutuksessa toisensa kanssa ja puhua toisilleen välittävästi ja rakastavasti sen sijaan, että he sallivat itsensä eristäytyä teknologian pariin, mikä vain erottaa lisää.
 
Arcturuslainen ryhmä haluaa tänään puhua rakkaudesta ja siitä, miten se yhdistää energian kahden elävän asian välillä. Näemme erittäin paljon sanan "rakkaus" vääristymää. Kaikki elämässä tulkitaan yksilön tietoisuustilan kautta. Kuten kaikki totuus, rakkaus on tulkittu ja edelleen tulkitaan laajasti väärin - tietämättömänä ja väärien käsitysten ja uskomusten kautta. Tämä sitten vuorostaan ilmentyy ulkoisesti törkeinä ja vääristyneinä muotoina "rakkaudesta" ympäri maailmaa.
 
Useimmiten "rakkautta" käytetään tapana palvella omia itsekkäitä haluja ja manipulointityökaluna, vaikka se naamioitaisiinkin äidinrakkauteen, avioliiton rakkauteen tai uskonnolliseen rakkauteen. On myös törkeä määritelmä seksistä rakkautena, mikä on vuorostaan aiheuttanut monille sisäistä myllerrystä, tunnetuskaa ja tyhjyyden tunnetta. Auktoriteettiasemassa on niitä, jotka käyttävät sanaa "rakkaus" retoriikassaan saadakseen toiset tekemään käskyjensä mukaan ja useimmiten se on toiminut, koska jokaisen yksilön ytimessä on tiedostamaton tajunta, että rakkaus on erittäin tärkeää.
 
Ulkoisen vaikutelman vastaisesti jokainen yksilö elää korkeinta tuntoaan siitä, mikä on oikein, mutta heidän korkein oikeudentuntonsa voi olla täysin itseä palveleva, koska heidän tietoisuustilansa on hyvin kehittymätön. Myös murhaaja uskoo palvelevansa hyvää tarkoitusta vapauttaessaan maailman jostakusta, jota hän pitää syyllisenä. Ongelmana on, että hänen tahtoaan tehdä oikein ohjaa uskomusjärjestelmä, mikä on tietämätön totuudesta.
 
Te jotka luette näitä viestejä, olette kehittyneet yli kolmannen ulottuvuuden rakkauskäsityksistä ja olette nyt enemmän kuin valmiita syleilemään korkeampaa rakkaustuntoa. Rakkaus ei ole jonkun tai jonkin mielistelyä, eikä se merkitse ovimattona olemista, kuten usein esitetään tarinoissa "pyhimyksistä". Rakkaudella ei ole mitään tekemistä himon, ahneuden tai halun kanssa. Rakkaus on ykseystietoisuutta.
 
Rakkaus on sen oivaltamista, että kaikki elävät asiat ovat yhden kaikkialla läsnäolevan tietoisuuden osia ja siksi yhteydessä. Tämä totuus ei viittaa ainoastaan ihmisolentoihin, sillä yksi elämä voi olla vain kaikkien elävien olentojen elämä. Tämä yhteys on rakkautta. Kun yksilö alkaa kehittyä henkisesti, hän alkaa tietämättään kokea enemmän tätä yhdistävää energiaa ajattelussaan ja toimissaan. Koska hän on edelleen enimmäkseen kolmannen ulottuvuuden uskomusjärjestelmässä, hän ilmaisee uutta tietoisuustilaa tasoilla, jotka ovat tuttuja hänelle - hän alkaa tuntea ja ilmaista tarvetta auttaa vähemmän onnekkaita. Tämä on hieno alku, mutta koska yksilö elää edelleen kaksinaisuus- ja erillisyysuskomuksia, hän näkee itsensä erillisenä autettavistaan ja hänen hyvät tarkoituksensa voivat saastua oman edun tavoittelusta ja itsekorostuksesta.
 
Tämä ei tahdo sanoa, että heränneiden sielujen ei pidä antaa hyväntekeväisyyteen tai palvella niillä tavoilla, joilla heräämättömän tarvitsee, sillä monet ymmärtävät rakkauden vain tällä tasolla ja korkeinta palvelua tapahtuu, samalla kun tiedostetaan totuus. Ei tarvitse antaa toiselle kiveä hänen tarvitessaan leipää ja samalla paasata: "Kaikki on harhaa."
 
Kun totuuden opiskelija herää syvempiin totuuksiin, hän alkaa oivaltaa, että kaiken elämän on oltava yhteydessä, koska on vain yksi elämä. Nyt hän ei enää siedä julmuutta elämiä kohtaan ja sitä tuskaa, mitä on pakotettu toisille monissa valepuvuissa niiltä, joita pidetään ns. auktoriteetteina. Sota aletaan ymmärtää sinä, mitä se on - järjestäytynyttä murhaa. Hän alkaa tuntea loukkauksena kaikki sen valheelliset ulkoiset merkit ja ns. välttämättömyyden.
 
Ette ole enää henkisiä pikkulapsia, rakkaat ystävät. Olette kehittyviä valo-olentoja, jotka pelkäävät päästää irti henkisen lapsuutensa leluista. On aika todella toteuttaa se, minkä tiedätte todeksi. Miksi jatkatte sodan tukemista, kun käsitätte, mitä se on? Teille kerrotaan sitä tapahtuvan oman turvallisuutenne vuoksi - onko näin? - vai käytetäänkö sitä pelkästään keinona ruokkia sellaisen koneiston loputonta ruokahalua, mikä on ollut pitkään jo vanhentunut?
 
Viimeinen ja syvin rakkausoivallus on käsittää oma ykseytenne Lähteen kanssa. Olen rakkautta, koska olen sitä yhtä ainoaa tietoisuutta, mikä on - kaikkialla läsnä olevaa, kaikkitietävää ja kaikkivoimaista jumalaista tietoisuutta. Oivallus kaikesta ykseydessä on mystiikkaa ja se on seuraava askel evoluutiomatkalla. Olette nyt valmiita.
 
Valitkaa viisaasti, rakkaat ystävät, sillä aika on loppumassa. Se on teidän valintanne: "Hyväksynkö kaiken ykseyden jumalaisessa tietoisuudessa vai jatkanko kaksinaisuus- ja erillisyyspelien pelaamista vielä jonkin aikaa?" Se on teidän valintanne, rakkaat ystävät.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >