HomeViestejäMarilyn Raffaele9.9.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

9.9.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
9.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Me Arcturuslaisesta ryhmästä toivotamme tervetulleeksi teidät kaikki, jotka luette Arcturuslaisen ryhmän viestejä.
 
Näemme monien odottavan kärsimättömänä luvattuja muutoksia ja monia muita, jotka ovat valinneet epäilyyn ja epätoivoon siirtymisen. Yrittäkää olla sallimatta viestien vanhasta energiasta ja vanhassa energiassa pitää teidät poissa keskuksestanne, rakkaat ystävät, sillä suuri osa niistä toimii työkaluna teidän pitämiseksi sidoksissa siihen, mikä on nyt loppumassa. Monet (eivät kaikki) vallassa olevat tai sitä toivovat, pitävät epätoivoisesti kiinni siitä pikkuvoimasta, mikä on jäljellä vanhentuneissa käsityksissä ja uskomuksissa, sillä se ylläpitää vallitsevaa tilannetta, mikä sallii heidän toimia pitäen teidät sidottuna menneisyyteen. On hyvä pohdiskella tätä miettiessänne tulevia vaalejanne.
 
Silloin kun teille tulee lannistavia ajatuksia, muistakaa aina, etteivät ne ole teidän - ne ovat persoonattomia. Miten negatiivisuutta voisi virrata Jumalan sydämestä, mitä todellisuudessa olette? Kolmannen ulottuvuuden ajatukset ja uskomukset ovat pelkästään energiaa, mikä odottaa avoimen tietoisuustilan ottavan ne. Valaistumattoman mielen hyväksymät ajatukset ilmentyvät ulospäin ja ne hyväksytään sitten todellisuudeksi.
 
Opitte, että tietoisuus täynnä uskomuksia kaksinaisuudesta ja erillisyydestä, ilmentyy ns. maailman pahuudeksi, sillä te olette luojia. Siihen saakka kunnes yksilö herää, tämä tehdään tietämättömänä, ilman tietoista tajuamista. Ihmiskunta on ollut onnellisesti unessa ja tietämättömänä luonut hyvää ja pahaa aionien ajan. Ei ole mitään syyttelyä tai syyllisyyttä niistä monista elämistä - mukaan luettuna tämä - jotka on eletty tietämättömyydessä, koska nämä kokemukset olivat välttämättömiä askelia evoluutiossanne.
 
Siksi sitä kutsutaan heräämiseksi - heräätte luoduista harhoistanne totuuden valoon. Kyse ei ole siitä, että maailma on harhaa, paremminkin käsityksenne maailmasta on harhaa. Päätitte herätä kolmannen ulottuvuuden energian kokemusten kautta ja nyt olette valmistumassa - oppimassa totuuden siitä, kuka ja mitä oikeasti olette. Tämä on valtava asia, rakkaat ystävät, ja voitte olla hyvin ylpeä itsestänne, sillä matka on ollut pitkä ja vaikea. Tästä syystä hyvin monet tarkkailevat nyt prosessianne innostuneena. Se on suuri ja ihmeellinen tapahtuma ja monet riemuitsevat kanssanne.
 
Opitte, että monet asiat jotka uskoitte todeksi, eivät koskaan olleet sitä ja alatte ymmärtää, että luojina voitte muuttaa itseänne ja maailmaanne. Tätä tarkoitetaan voimanne ottamisella takaisin ja tätä tapahtuu tällä hetkellä. Näette tuloksia monissa paikoissa, missä ihmisten tietoisuus päästää sisään lisää valoa. Tämä vuorostaan paljastaa kaiken, mikä ei ole valoa, myös ne yksilöt jotka toimivat se pitämiseksi loitolla. Tätä prosessia ei voi hidastaa, rakkaat ystävät, sillä ihmiskunta ja rakas Gaia-sielu muuttuvat, kehittyvät ja valmistuvat. Ei koskaan tarkoitettu, että ihmiskunta jäisi iäksi pimeyteen. Se oli vain oppimispolkunne ja olette suorittaneet sen.
 
Tiedostakaa, että pian tapahtuu paljon, mikä järkyttää teitä. Paljastuksia monien niiden toimista, joiden uskoitte olevan johtajianne. Yrittäkää ymmärtää, että he ovat eläneet valtavassa piittaamattomuudessa ja sallineet vallan vetovoiman ohittaa oman elämänsuunnitelmansa ja heitä kutsutaan nyt vastaamaan siitä. Kaikki etenee suunnitelman mukaisesti.
 
Monet kokevat terveysongelmia, jotka näyttävät tulevan tyhjästä. Suurin osa tästä on sen vanhan energian puhdistamista, mikä on edelleen läsnä solumuistissa monista edellisistä elämistä sekä nykyelämästä. Monet teistä päättivät kokea lapsuudessa hirvittävää fyysistä ja tunnehyväksikäyttöä ja mietitte miksi. On hyvin tärkeää ymmärtää, että ennen inkarnoitumista sielu valitsee usein elämänsuunnitelmaansa kokemuksia, jotka reagoivat tiettyihin energioihin, joista täytyy päästää irti. Kaikenlaiset hirvittävät kokemukset leimautuvat solu- ja tunnemuistiin ja niitä kannetaan sitten elämästä toiseen, kunnes yksilö on valmis käsittelemään ne irtipäästämisen kautta. Nämä vanhat energiat värittävät yksilön päätöksiä ja persoonaa (järjettömät pelot) elämä toisensa jälkeen, kunnes ne puhdistetaan.
 
Teidän jotka käsittelette tällaisia kysymyksiä, on ymmärrettävä, että te ette ole olleet valmiita ennen tätä päästämään irti näistä tuskallisista, vanhoista energioista, mutta olette nyt, minkä vuoksi hyvin monet niistä näyttävät tulevan etualalle ajattelussanne. Te kaikki saatte paljon apua korkeammalta itseltänne ja oppailtanne tämän tekemisessä, sillä korkeampi itse tuo esiin vain kysymyksiä, joista olette valmis päästämään irti (ei korjaamaan 3D-ratkaisuilla), sitten kun olette valmis. Yrittäkää olla antamatta sen imeä teitä taaksepäin, mitä tunnette tai koette näiden puhdistusten aikana.
 
Jokainen sielu tekee suunnitelman ennen inkarnoitumista - suunnitelman synnyttää kokemuksia ja suhteita, jotka se tietää tarpeelliseksi kehittymiseen. Näiden aikojen tärkeyden vuoksi ne kaikki jotka ovat valmiita kehittymään Gaian kanssa korkeampiin taajuuksiin, tulivat maan päälle koko luettelonsa kanssa - ei ainoastaan yhden kysymyksen kanssa, mihin täytyi tarttua. Jotkut unohtavat suunnitelmansa, sitten kun ovat tiheissä energioissa, mutta useimmat eivät unohda. Jos olet tietoinen totuudesta ja silti tunnet uppoutuneesi moniin epämukaviin tilanteisiin, tutki, mihin uskot. Sano itsellesi: "Mitä sellaista uskon, mitä saa minut tuntemaan näin? Onko se totta totuuden valossa?" Tee fyysisesti, mitä tarvitsee - joskus tarvitaan lääketieteen apua - mutta muista, että paljon siitä, mitä nyt tapahtuu, on vanhojen ja valmiiden asioiden ratkaisemista ja irtipäästämistä.
 
Silloin kun ymmärrätte, että elämänne epämiellyttävät kokemukset ovat tilaisuuksia herätä - sillä korkeampi itsenne esittelee niitä, koska olette valmis - pystytte ottamaan vastaan ne ja oppimaan niistä. Ja tunnette rauhaa tietäen, että kykenette nyt ymmärtämään. Vain silloin on suurta kärsimystä, kun yksilö yrittää pitää tiukasti kiinni siitä, minkä yli hän on kehittynyt.
 
Näin evoluutio tapahtuu - tiedostaminen kehittyy vähitellen peräkkäisten kokemusten kautta, kunnes yksilö ei enää tarvitse tuota kokemusta eikä se ole enää osa hänen tietoisuustilaansa.
 
Teidän ei tarvitse odottaa paljon kauempaa nähdäksenne valonne tuloksia, rakkaat ystävät, monet asiat tulevat päätökseen tänä aikana. Monet tuntevat muutoksen yksilöllisesti siinä, etteivät he enää resonoi vanhan energian monien ilmentymien kanssa. Ruuat, ihmiset, ajanvietteet ja elämistavat eivät vain puhu enää teille niin kuin ennen. Riemuitkaa tästä, rakkaat ystävät, sillä se merkitsee, että värähtelynne on siirtynyt yli näiden asioiden resonanssista. Muistakaa, ettemme sano, ettei teillä ole ruokia, ihmisiä tai ajanvietteitä elämässänne, vaan että ne ovat uudella ja korkeammalla tasolla.
 
Nauttikaa olostanne ja tuntekaa iloa tavoilla, jotka resonoivat kanssanne, sillä ilo on Jumalaa lähinnä oleva energia. Yksinkertaiset ilot alkavat ohittaa monimutkaiset, kalliit ja itseä palvelevat ajanvietteet, jotka heijastavat kaksinaisuuteen ja erillisyyteen perustuvia suosittuja uskomuksia.
 
Kaikki etenee suunnitelman mukaisesti. Riemuitkaa, rakkaat ystävät, teette hyvää työtä. Pysykää vain keskuksessanne kaikissa kokemuksissa - antamatta niille hyvänä tai huonona olemisen voimaa, sillä se on kaksinaisuutta - ja nähkää jumalainen suunnitelma kaikissa kokemuksissa ja ihmisissä tietäen, että on vain totuus.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >