HomeViestejäMarilyn Raffaele29.7.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

29.7.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
29.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä ja täällä auttamassa niitä, jotka haluavat ylösnousta uusiin energioihin, joita virtaa planeetallenne tänä aikana. Te luotte ja me autamme. Me emme ole tekijöitä, te olette tekijöitä. Monien on opittava ja monet opettelevat pääsemään omaan voimaansa - luottamuksen ja itseluottamuksen voimaan, mitä virtaa todellisesta tiedosta ja tiedostamisesta.
 
Silloin kun yksilö alkaa todella uskoa ja tietää (ei vain älyllistä tietoa), että hän on ilmentynyt Jumala - ei vain osa sitä, vaan sen ilmaisumuoto, mikä ruumiillistaa Jumalan kaikki laadut - tuo yksilö kykenee lopulta päästämään irti niiden väärien käsitysten ja
uskomusten pelkoa synnyttävistä siteistä, jotka ovat pitäneet otteessaan ihmiskuntaa aionien ajan. Tämä on matkan tavoite, rakkaat ystävät.
 
Tämä oivallus on viimeinen askel ennen siirtymistä uuteen tietoisuustilaan, oivallus että olette todella se Jumaltietoisuus, mistä kaikki ilmentyy - koska se on kaikki, mitä on.
 
Ihmiskunnan energia on tähän saakka, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, ollut erillisyyttä ja kaksinaisuutta, mikä on johtanut useimmat uskomaan itsensä erilliseksi toisista sekä Jumalasta. Tästä erillisyyden ja kaksinaisuuden tunteesta johtuvia uskomuksia ovat opettaneet ja edistäneet ne, joilta olette etsineet vastauksia, ja yleensä niitä on syötetty teille kaikissa muodoissa aionien ajan.
 
Ei ole mitään syyttelyä siitä, että hyväksyitte opetetun ja elitte sitä, koska valitsitte kaksinaisuuden ja erillisyyden kokemisen. Päätitte kehittyä maakoulussa - löytää tienne takaisin totuuteen niistä vaikeuksista ja usein tuskallisista ilmentymistä huolimatta, joita aiheutui näistä uskomuksista. Olette tehneet sen ja olette nyt valmiita valmistumaan ja jättämään taaksenne kolmannen ulottuvuuden energian käsitykset ja uskomukset.
 
Kaikki eivät ole valmiita tähän evoluutiohyppyyn, minkä vuoksi monet teistä havaitsevat, että teidän on siirryttävä rakastavasti eteenpäin yksin henkilökohtaisella matkallanne ja jätettävä taakse ystävät tai perhe, jotka kieltäytyvät jättämästä sitä, minkä he uskovat totuudeksi.
 
Te olette valmiita ottamaan tämän seuraavan askeleen ja se on suuri askel. Portti uuteen tietoisuuteen ja energiaan on sen oivaltaminen, että olette yhtä. Yhtä Jumaltietoisuuden kanssa, yhtä toistenne kanssa - ettekä vain ihmisten, vaan kaikkien elävien asioiden kanssa, koska on vain yksi elämä.
 
Teidän on myös ymmärrettävä, että olette yhtä ilmennyksienne kanssa, sillä te luotte maailmanne. Monet uskovat olevansa uhreja ja he tosiaan ovatkin, mutta minkä uhreja? He ovat sen tietämättömän tietoisuustilansa uhreja, mikä aina ilmentyy ulkoisessa. Tämä kuulostaa kovalta, mutta teidän on käsitettävä, että tietoisuus ilmentyy aina ja jos on pienikin osa kaksinaisuus- ja erillisyystietoisuutta, se ilmentyy. Ei ole mitään syyttelyä - selitämme vain, mitä homma toimii.
 
Kaikkea mikä on todellista, hallitsee laki ja se on ikuista. Mitään kolmannen ulottuvuuden tietoisuuden vääristä uskomuksista ja käsityksistä ei hallitse laki ja se voidaan muuttaa. Teette sitä nyt, kun avaudutte enemmän ja enemmän valolle päätettyänne kehittyä ja etsiä totuutta sisältänne. Alatte uskoa, että pystytte tekemään sen, ja lisäätte enemmän ja enemmän totuusenergioita tietoisuustilaanne, mikä vuorostaan ilmentyy korkeammiksi, paremmiksi ja kehittyneemmiksi muodoiksi ulkoiseen. Näette paljon kaaosta nyt ja kyseenalaistatte tämän, mutta tietäkää, että valo mitä virtaa maan päälle tänä aikana, työntää pintaan kaiken, mitä on katsottava ja mistä on päästettävä irti.
 
Kehittymätön tietoisuustila mikä on raskaasti sekoittunut kaksinaisuuteen ja erillisyyteen, ilmentyy sotana, raiskauksina, hyväksikäyttönä jne. Nimittäin tietoisuustila ilmentyy mielen kautta ulkoiseen. Jumala ei ole koskaan määrännyt, että kärsiminen on hyväksi teille. Sen vuoksi keitä oikeasti olette, olette luojia, jotka ilmentävät tietoisuustilansa henkilökohtaiselle ja yleismaalimalliselle tasolle.
 
Monet jotka kärsivät, sanovat: "Emme luoneet tätä." Rakkaat ystävät, te ette luoneet tarkoituksellisesti elämänne tuskallisia ongelmia, mutta se tosiasia että teillä on edelleen kaksinais- ja erillisyystietoisuutta, yksinkertaisesti ilmentää sen kokemuksiinne. Ymmärtäkää, että teillä on suuri luomisvoima, sillä olette todella ilmentynyt Jumala. Ei ihmisitsenne, ei - älkää juosko ympäriinsä sanoen egoistisesti "Minä olen Jumala", vaan ymmärtäkää, että todellinen ydinolemuksenne mikä on aidoin itsenne, on Jumala.
 
Suuri mestari paljasti tämän ihmiskunnalle 2000 vuotta sitten, mutta ihmiset eivät olleet valmiita. Olette nyt valmiita. Olette olleet matkalla, mille vain erittäin rohkeat lähtevät - rohkeat ja vahvat sielut, jotka päättävät kehittyä kaksinaisuus- ja erillisyyssumun läpi, mikä on kaikkein vaikein evoluutiomatka, jonka sielu voi valita. Te valitsitte tämän polun, urheat ystävät, ja sitten kun valmistutte, ymmärrätte, miten voimakkaita oikeasti olette ja miten paljon tietäväisempiä, koska valitsitte halukkaasti vaikean polun.
 
Lähetämme rakkautta ja valoa kaikille. Teette hienoa työtä. Pian ymmärrätte paremmin, mitä teette.
 
Luottakaa, keskittykää sisäänne, tietäkää ja ennen kaikkea rakastakaa, sillä kaikki - kyllä kaikki - on yhtä ja tämä oivallus on rakkautta.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >