HomeViestejäMarilyn Raffaele30.6.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

30.6.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
30.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, tervehdimme teitä tässä suuren muutoksen ja näennäisen kaaoksen ajassa. Olemme tällä tuomassa toivoa sen tietoisuuden avulla, että kaikki edistyy suunnitelman mukaisesti, vaikkette vielä kuulekaan mitään tavallisuudesta poikkeavaa uutisistanne. Tosiaankin tapahtuu paljon asioita, joista ette ole vielä tietoisia. Pitäytykää totuudessa, rakkaat ystävät, ja älkää salliko itsenne vaipua pelkoon ja epäilyyn niistä kaksinaisuuden ja erillisyyden ilmentymistä, joista olette ylösnousemassa tässä elämässä. Kaikki liikkuu nopeasti saattaakseen teidät uusiin energioihin, joita nyt virtaa planeetallenne.
 
Jokainen pieni rakastava teko, minkä teette maailmalle ja toisillenne helpottaen toisten taakkaa, lisää valoa, kun se tehdään totuus tunnistaen. Yrittäkää olla toimimatta maailmanparantajatasolta. Maailmanparantaja on yksilö, joka väärästä pyhyyden tunteesta etsii korjattavia asioita ja jonka teot perustuvat usein egoon, ja ne tehdään odottaen vastinetta rahana tai egon tyydytyksenä. Maailmanparantajat toimivat kolmannen ulottuvuuden uskosta kaksinaisuuteen ja erillisyyteen ja he näkevät ihmiset ja asiat korjausta tarvitsevina. Tämä ei ole tuomitsemista, sillä tästä kaikki aloittavat evoluutiomatkallaan ja paljon merkittävää apua on annettu maailmalle tämän tietoisuustason avulla, mutta olette siirtyneet tästä näkemis- ja toimimistavasta yli ja nyt teitä vaaditaan toimimaan korkeammalta tasolta - tasolta mikä tietää, ettei oikeasti ole mitään korjattavaa.
 
Emme sano, että teidän pitää kieltää se, mitä näette maailmassa, emmekä myöskään sano, ettei teidän pidä auttaa siellä, missä tarvitaan. Sanomme, että on aika alkaa tunnistaa, etteivät ulkoiset muodot ole Jumalan säätämiä, vaan pelkästään ilmentymiä kaksinaisuuteen ja erillisyyteen perustuvista käsityksistä. Tämä on evoluutiomatka, rakkaat ystävät, missä siirrytään yli siitä, että vaikutelmat nähdään todellisuutena.
 
Tehkää työtänne hiljaisesti ja sallikaa sen virrata ykseystietoisuudesta, nähden kaiken elämän osana jumalaista kokonaisuutta, vaikkei se itse näekään sitä vielä. Raamatun viesti on oikeassa sanoessaan, että sen mitä teette toisille, teette itsellenne, sillä on vain yksi. Tutkikaa aina tarkoitustanne auttaessanne toisia ja muistakaa, että monet ovat valinneet erityiskokemuksensa oppiakseen. Luottakaa intuitioonne näissä asioissa ja toimikaa aina myötätunnosta eikä sympatiasta, sillä sympatiasta toisen ongelmaa kohtaan sulaudutte yhteen sen energian kanssa. Myötätunnossa kuuntelette, annatte voitavanne, mutta pysytte keskittyneenä totuuteen ja valoon.
 
Monet jotka siirtyvät uuden tiedostamisen valoon, yrittävät yhdistää vanhat tutut uskomuksensa uuteen. Sitä ei voi tehdä. Teidän on jätettävä taakse kaikki uskomukset, jotka resonoivat kaksinaisuuden ja erillisyyden kanssa, jos teidän on tarkoitus päästä sisään ykseyden mystiseen viestiin. Uutta viiniä ei voi laittaa vanhaan leiliin, kuten kristittyjen raamatussa sanotaan. Monet pelkäävät jättää taakse sitä, mikä on ollut heidän totuutensa ja lohtunsa kenties koko elämän ajan ja mikä on ollut liima pitämään perheen ja ystävät yhdessä, yhteisessä palvonnassa ja yhteisissä uskomuksissa. Kuitenkin avautuessanne syvemmille totuuksille, teidän on tehtävä valinta: "Pysynkö tutussa ja mukavassa vai siirrynkö uuteen tietoisuuteen, joka esittäytyy minulle?"
 
Usein - kuten missä tahansa merkittävässä muutoksessa - on pelko perheen tai kumppaneiden järkyttämisestä tai suututtamisesta ja tämä on totta erityisesti vahvoissa perinteisissä uskomusjärjestelmissä. Käsittäkää, että menneisyyden ja myös nykyisyyden palvonta, seremoniat ja opetukset ovat pelkästään käsityksiä totuudesta - totuudesta mikä on tulkittu jokseenkin heräämättömällä tietoisuustilalla. Tästä syystä järjestöissä viestin syvemmät totuudet kadotetaan, silloin kun alkuperäinen tietoisuus ei ole enää selkeyttämässä niitä. Pyhiä opetuksia tulkitsevat sitten ne, jotka eivät vielä toimi alkuperäisen opettajan tasolla. Tietäkää, että henkisen kehityksen kautta ette kadota mitään arvokasta, vaan ainoastaan siirrätte palvontanne korkeammille tasoille siinä, mitä monien järjestäytyneiden uskontojen symboliset riitit ja rituaalit edustavat.
 
Jos "ryhmässänne" ei olla vielä valmiita syleilemään syvempiä totuuksia, se on ok. Teidän ei tarvitse huutaa valaistumistanne katonharjalla, vaan alkaa vain harjoittaa sitä. Kääntykää sisäänpäin joka päivä (niin usein kuin voitte) ja ottakaa aikaa keskittyä ja mietiskellä uutta tietoisuutta. Tämän ei tarvitse kestää pitkään, se on vain totuuden yhdistämistä päivittäiseen elämäänne. Jos koette niiden vihaa, jotka haluavat jatkaa niillä vanhoilla tavoilla, joista tunnette kasvaneenne yli, niin on aika sanoa rakastavasti oma mielipiteenne. Selittäkää vain kerran, että tutkitte uusia suuntia itsellenne, mutta kunnioitatte heitä ja heidän harjoituksiaan ja annatte myös heidän valita. Älkää koskaan pyytäkö anteeksi valaistumistanne, mutta älkää koskaan yrittäkö myöskään pakottaa sitä toisille.
 
Yksi kuuluisa ihmisenne sanoi, että hulluuden määritelmä on jatkaa samojen asioiden tekemistä uudestaan ja uudestaan ja samalla odottaa erilaisia tuloksia - ja kuitenkin tätä monet tekevät jatkuvasti. Ne jotka yrittävät jatkaa vanhaa ja valmista, silloin kun he ovat kehittyneet sen yli, epäonnistuvat johdonmukaisesti, koska se mikä on valmis, on valmis. Uuteen tietoisuuteen joka on valmis elettäväksi, yhdistytään joko vaikealla tavalla - toistuvasti epäonnistuen asioiden tekemisessä entisellä tavalla - tai helpolla tavalla - siirtyen elämään uudesta tietoisuudesta. Tätä nähdään usein suhteissa, missä yksilö jatkaa kolmannen ulottuvuuden suhdepelejä sen jälkeen, kun hän on valmis elämään syvemmästä ja aidommasta suhdetunteesta. Nämä yksilöt siirtyvät kumppanista toiseen, etsien aina vanhoissa energiauskomuksissa luvattua täyttymystä ja kokien aina tuskallisen epäonnistumisen, kunnes tajuavat sen. Tätä olette pyytäneet, tämän olette valinneet ja tätä vastaanotatte itsellenne kehittyäksenne, rakkaat ystävät.
 
Monet pitävät edelleen vanhaa energiaa elossa ja hyvinvoivana tietämättömyyden tai pahansuopuuden kautta. Te olette eturintama. Te viitoitatte tietä toisille. Kannatte kaikesta siitä irtipäästämisen taakkaa, mikä on vanhaa ja valmista, saattaaksenne koko planeetan valmiuteen korkeamman ulottuvuuden valoon siirtymiseksi. Olette valinneet tämän. Te, rakkaat ystävät jotka puhdistatte ja irtipäästätte omassa elämässänne vanhaa ja valmista, autatte samaan aikaan puhdistamaan ja irtipäästämään näitä uskomuksia ihmisten persoonattomasta ja yleismaailmallisesta uskomusmatriisista ja lisäätte valoa niille, jotka ovat valmiita ja tuntevat vetoa totuuteen.
 
Viitoitatte ns. tietä ja koska nuolen kärki saa aikaan kuumuutta, kun se liikkuu ilmassa, niin tekin usein nappaatte "kuumuutta" niiltä, jotka eivät kykene täysin ymmärtämään, mitä te teette, uskotte tai yritätte kertoa heille. Älkää antako tämän huolestuttaa. Työtänne ei ole kiskoa maailmaa huutavana ja potkivana uuteen tietoisuuteen. Tehtävänne on pelkästään tehdä omaa työtänne pyhästi, salaisesti ja hiljaa, mikä säteilee valoa sinne, missä olette, ja ne vastaavat, joilla on "silmät nähdä ja korvat kuulla".
 
Pian näette työnne hedelmiä. Kaikki on hyvin.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >