HomeViestejäMarilyn Raffaele17.6.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

17.6.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
17.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, rakkaat ystävät. Tulemme taas toivottamaan teille onnellista ylösnousemusprosessia, vaikka monet teistä sanovat, ettei se ole ollut kovin onnellista viime aikoina. Näemme maan valon muuttuvan hyvin nopeasti eikä mene pitkään, ennen kuin monia odottamianne muutoksia alkaa ilmestyä.
 
Yrittäkää oikein kovasti päästää irti kaikista käsityksistä siihen liittyen, miten ylösnousemuksen pitäisi ilmentyä. Monet kertovat teille, että muutokset tapahtuvat tällä tai tuolla tavalla tai että tunnette ja koette tietyllä tavalla. Jokainen ihminen on yksilö ja jokaisella on omat entiset elämänenergiansa selvitettävänä ja tasapainotettavana. Jokaisen ihmisen kokemus on vähän erilainen kuin viereisellä ihmisellä, vaikka on joitain samankaltaisuuksia. Vanhojen energioiden puhdistaminen voi saada olonne tuntumaan sairaalta, väsyneeltä ja lannistuneelta.
 
Paljon kokemastanne on vanhaa ja raskasta energiaa kaukaa menneisyydestä, energioita joita olette kantaneet elämästä toiseen. Kun tämä vanha energia vapautuu, on mahdollista kokea osa siitä uudestaan. Teidän tehtävänne on pelkästään päästää irti ymmärtäen, mitä tapahtuu. Älkää vaatiko sitä takaisin sellaisilla sanoilla kuin: "Olen niin masentunut" tai "Olen niin sairas" jne. jne. Itse asiassa on ok puhua siitä samanmielisten ystävien kanssa - kehotamme vain varomaan, että te ette anna sille taas "elämää".
 
Luottakaa, rakkaat ystävät, että kaikki etenee suunnitelman mukaan. Menkää sisäänne enemmän ja yrittäkää antaa sen olla vaikuttamatta liikaa, mitä teille esittävät ne, jotka teeskentelevät tietävänsä kaiken. Tämä on tärkeä osa voimanne takaisinottamista, rakkaat ystävät, sillä tietämättömyydessänne olette antaneet sen pois uskoen, ettei teillä ollut mitään valtaa tai oikeutta siihen. Ulkoisiin vaikutteisiin sisältyvät new age -opettajat sekä uskonnolliset opettajat. Jotkut new age -kanavat eivät ole puhtaita itse.
 
Luottakaa intuitioonne ja jos jokin ei resonoi kanssanne, älkää menkö siihen. Kun valotaajuudet värähtelevät korkeammalla ja korkeammalla tasolla ja verho ohenee, monet alkavat nähdä ja kuulla korkeampia ulottuvuuksia, mutta jos kanava ei ole puhdas eikä värähtele tuolla valotasolla, hän tuo läpi oman tietoisuustasonsa värittämiä viestejä. Hänen pelkonsa ja uskomuksensa ovat osa viestiä, joten älkää uskoko, että kaikki lukemanne tai kuulemanne on totta. Teille jotka haluatte kanavoida, on välttämätöntä, että ilmaisette aikomuksen kommunikoida vain valo-olentojen kanssa.
 
Olette Lähteen ilmentymiä - tuon äärettömän ja kaikkialla läsnäolevan jumalaisen tietoisuuden, mikä ilmentyy kaikessa todellisessa. Kaikkea jumalaisessa tietoisuudessa hallitsee laki ja siksi sitä ei voi koskaan muuttaa. Siksi meistä on erittäin huvittavaa, kun hääseremoniassa sanotaan: "Sitä minkä Jumala on liittänyt yhteen, älköön kukaan ihminen hajottako." Sitä minkä Jumala on liittänyt yhteen, ei voisi koskaan hajottaa, sillä Jumalan laki hallitsee sitä. Muistakaa tämä, sillä se auttaa teitä ymmärtämään itseänne: se mikä on totta Jumalasta, on totta teistä tällä hetkellä, on aina ollut totta ja tulee aina olemaan. Tämä on mystiikkaa, heräämismatka mitä teette parhaillaan.
 
"Mitä on ilmentyneenä tähän jumalaiseen tietoisuuteen, mitä minä myös olen", kysytte ehkä. Yltäkylläisyys, kokonaisuus, eheys, älykkyys, viisaus, elämä ja Lähteen äärettömät ominaisuudet, joita ihmiskunta ei kykene vielä ymmärtämään. Kaikki on tietoisuutta, sillä se on kaikkialla läsnä eikä mikään ole siitä erillään. Jokainen ulkoinen ilmentymä on materiaalinen käsitys henkisestä todellisuudesta, jumalaisen tietoisuuden piirre. Ymmärtäkää nyt, että kaikki Jumalan ominaisuudet ovat myös teidän ominaisuuksianne, koska se on kaikki mitä on. Jos Lähde on läsnä kaikkialla, mistä jokin sellainen tulisi, mikä voisi olla erillään siitä?
 
Sanotte, ettei elämä varmasti näytä sellaiselta. Ei, ei näytä, koska tietoisuustilanne resonoi edelleen valheellisiin uskomuksiin kaksinaisuudesta ja erillisyydestä. Olette luojia ja ilmennätte täysin uskomuksenne itsestänne ja maailmasta. Siksi kannustamme teitä ottamaan takaisin voimanne, päättämään omasta puolestanne, mikä on oikein teille uuden tietoisuustilanne perusteella, ja päästämään irti kaikesta, mikä pitäisi teitä sidoksissa johonkin valmiiseen - on kyse sitten ystävistä, sukulaisista, järjestöistä tai mistä tahansa. On aika seistä omilla jaloillanne ja julistaa: "Minä olen mitä olen" ja tarkoittaa sitä.
 
Nimittäin rakkaat ystävät, evoluutio on vain sitä - herääminen ja siirtyminen siihen oivallukseen, että minä olen mitä olen, olen aina ollut ja tulen aina olemaan, mutta unohdin sen vähäksi aikaa.
 
Tämä on syvällinen planeettamuutos, rakkaat ystävät, ja useimmat teistä tekevät hyvää työtä niistä usein tuskallisista kysymyksistä huolimatta, mitä on tuotu teille irtipäästettäväksi.
 
Menkää enemmän sisäänne, levätkää keskuksessanne ja tietäkää, että kaikki etenee suunnitelman mukaan, mitä ette voi vielä täysin ymmärtää. Vetäytykää pois kaikista ja kaikesta, mikä ei enää resonoi kanssanne. Viettäkää enemmän aikaa hiljaisessa mietiskelyssä ja luonnossa. Päästäkää irti kaikesta, mikä tuntuu vanhalta ja valmiilta, ja luottakaa, koska kun olette antaneet luvan kehittyä ja ylösnousta, olette matkalla.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.

< PrevNext >