HomeViestejäMarilyn Raffaele3.6.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

3.6.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
3.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, tervehdimme teitä tässä uudessa kesäkuussa, mikä osoittautuu monien intensiivisten energioiden kuukaudeksi. Tunnette ehkä enemmän oireita fyysisesti, tunteellisesti ja mentaalisesti, kun voimakkaita uusia taajuuksia tulee kokemukseenne - kohottaen ja muuttaen kaiken, mikä on valmista. Älkää pelätkö, kun koette näitä uusia energioita. Emme voi korostaa sitä liikaa, rakkaat ystävät, sillä monet pelkäävät edelleen tuntematonta, mikä sitten vuorostaan pitää heidät sidottuna siihen, mitä he ovat aina tunteneet, vaikka se olisi kuinka epämiellyttävää.
 
Näemme monien heräävän joka päivä ja monien muiden alkavan kyseenalaistaa sen, mitä heille kertovat uutiset ja hallitus. Ihmiset alkavat tunnistaa intuitionsa, kuunnella sitä ja luottaa siihen, mikä on merkki muutoksesta ihmistietoisuudessa. Taputamme teille, kun etsitte syvempiä totuuksia niistä jatkuvista vaikutelmista ja opetuksista huolimatta, jotka ovat pitäneet teitä sidottuina hyvin pitkään. Pian huomaatte olevanne opettajia, jotka auttavat toisia, joilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu muuttuvassa maailmassa, ja joilla on taipumusta alkaa pelätä. Autatte heitä ymmärtämään niitä uusia energioita, joita ilmentyy nyt ulkomaailmassa, ja myös sitä, miksei niin voi olla enää, miten on aina ollut.
 
Monet päättävät lähteä tänä aikana. Älkää surko heitä, vaan toivottakaa heille hyvää matkallaa takaisin kotiin, sillä jokaiselle teistä on annettu vaihtoehdoksi jäädä tai lähteä ulottuvuusmuutoksesta. Tiedätte, ettei ole kuolemaa, ei syytä vaipua pelkoon ja suruun niiden vuoksi, jotka päättävät lähteä, sillä he siirtyvät vain toiseen paikkaan. Toisella puolella olevat voivat aina kuulla teidät. Lähettäkää heille rakkautta ja valoa, mutta älkää jatkuvasti olko kiinni heissä, sillä se pitää heidät sidottuna maahan ja siihen energiaan, mistä he ovat päättäneet lähteä. Se pidättelee heitä omalla matkallaan etenemisessä.
 
Jos joku lähtee luotanne asioiden ollessa kesken, teidän on tarkoituksenmukaista poistaa kaikki energialangat, antaa anteeksi tarvittaessa, lähettää rakkautta ja pitää asiaa loppuunkäsiteltynä. Keskeneräiset asiat joihin liittyy anteeksianto, voivat usein pidätellä rakasta sielua, koska hän tarvitsee päätöksen yhtä paljon kuin "jälkeen jääneet". Päätös on aina mahdollinen - on kumpikin kehossa tai ei.
 
Karmakysymykset avataan ja ratkaistaan kaikilla, jotka päättävät ylösnousta. On niitä yksi tai useampia, nämä kysymykset joita olette kantaneet toisista elämistä, on saatettava loppuun nyt. Jos elämässänne on ihminen tai olosuhde, mikä on aina tehnyt olonne epämukavaksi, suututtanut teidät, saanut pelkäämään tai aiheuttanut jonkin muun negatiivisen tunteen, se on luultavasti karmakysymys, mitä edelleen kannatte ja mikä on nyt valmis selvitettäväksi. Koska energiasta tulee jatkuvasti intensiivisempää maan päällä tänä aikana, nämä vanhat kysymykset on selvitettävä, jotta evoluutiota tapahtuu. Pelkkä niiden matalammalla värähtelevien kysymysten välttäminen, jotka on tallennettuna fyysiseen solumuistiin, tunnekehoon tai mielen uskomuksiin, pitää teitä tuossa energiassa, ette pysty kantamaan niitä mukananne korkeammalle.
 
Jos olette vilpittömästi yrittäneet ratkaista jotain epäharmoniaa ja yhteisyöstä on kieltäydytty, voitte saattaa loppuun karmaenergiasiteen ilman tuota toista ihmistä. Visualisoikaa hiljaa ollessanne, että kaikki energialangat jotka edelleen kiinnittävät teidät tähän ihmiseen, poistetaan, kun ilmaisette aikomuksenne niiden poistamisesta. Nähkää itsenne ojentavan ne rakastavasti tuolle ihmiselle ja todetkaa rakkakauden ja todellisen identiteettinne tunnistamisen kera: "Jumalaisena olentona vapautan sinut ja kaiken vanhan ja valmiin energian takaisin valoon. En pidä sinua enää missään sidoksissa minuun tai velvollisuudessa minua kohtaan ja tervehdin myös sinua jumalaisena olentona." Tämä on vain esimerkki. Voitte sanoa mitkä tahansa sanat, jotka resonoivat aikomuksenne kanssa, koska aikomus on avain kaikkeen muutokseen ja kasvuun.
 
Energialangoista irtipäästäminen ei merkitse, että yhtäkkiä unohdatte kaiken, mitä on tapahtunut. Se merkitsee, ettei tuo kysymys enää pidä teitä - ja toivottavasti häntäkään - sidoksissa sellaiseen, mikä on vanhaa ja vanhentunutta. Energialankoja voi ilmentyä myös, silloin kun on liikaa yhteenkuuluvuudentunnetta tai liimautumista, kuten lapsen ja vanhemman tai kumppaneiden välillä. Nämäkin on poistettava.
 
Aina kun karmaselvitykseenne liittyvä ihminen tulee ajatuksiinne, lähettäkää hänelle valoa ja päästäkää ajatuksista sitten irti, sillä voitte luoda uudelleen (olette luojia) antamalla elämän näille ajatuksille. Toinen ei ehkä selvitä sitä koskaan tässä elämässä, mutta se ei ole teidän huolenne, sillä sitten kun olette päästäneet irti siitä, olette tehneet kaiken voitavanne. Usein yksilö odottaa toisen ihmisen vastaavan tunnusteluunsa ja huomaa odottavansa koko elämän. Jos toinen ei ole vastaanottavainen tai valmis, se on hänen ongelmansa, ei teidän.
 
On erittäin tärkeää tänä aikana saattaa loppuun kaikki karmakysymykset ja siirtyä ehdottoman rakkauden taajuuksiin. Karma on kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuus- ja erillisyysenergiaa ja olette kaikki nopeasti siirtymässä yli tästä asioiden selvittämistavasta, mutta on jäämää monista elämistä, jotka olette eläneet vanhassa energiassa, ja se täytyy selvittää.
 
Monet alkavat huomata, että asiat jotka antoivat ennen paljon nautintoa, eivät enää resonoi samalla tavalla - ystävät, televisio-ohjelmat, elokuvat, kirjat, kaikenlaiset ajanvietteet, harrastukset, ruuat jne. Tämä on normaalia, kun energianne on muuttunut eikä enää resonoi näiden asioiden kanssa. Monet havaitsevat olevansa ilman ystäviä jossain kohtaa. Tämä saa oppilaan kysymään: "Olenko raiteilla? Teenkö jotain väärin?" Rakkaat ystävät, tämä on pelkästään tila vanhan ja uuden värähtelynne välillä. Olette jättäneet vanhan, mutta ette ole vielä riittävän korkealla vetääksenne puoleen niitä, jotka ovat uudella tasollanne. Käyttäkää hiljaista aikaa meditoimiseen ja lepäämiseen enemmän. Taas kerran, älkää vaipuko pelkoon, vaan luottakaa, että kaikki etenee suunnitelman mukaan, ja muistakaa, ettei kenenkään suunnitelma ole täsmälleen sama kuin toisen - älkää vertailko tai ylläpitäkö käsityksiä siitä, miltä ylösnousemuksen pitäisi näyttää.
 
Rakastamme teitä, rakkaat ystävät. Ponnistelette kovasti tänä aikana ja taputamme teille kaikille. Pian näette ilmentyvän paljon sitä, mistä on ennustettu.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 

< PrevNext >