HomeViestejäMarilyn Raffaele6.5.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

6.5.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
6.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, olemme täällä tervehtimässä teitä kaikkia ja toivottamassa tervetulleeksi tähän uuteen energia-aikakauteen. Tunnette nyt sisäisen muutoksen. Monet tuntevat sekavuutta ja miettivät, onko jotain fyysisiä ongelmia. Ei, se mitä koette, on pelkästään tarvittavaa sopeutumista, kun keho integroi korkeampia taajuuksia. Fyysisessä kehossa muuttuu paljon, kun solut vapautuvat vanhasta ja integroivat uutta ja korkeampaa. Silloin kun teistä tuntuu sairaalta tai heikolta tai korvissanne soi jne., muistakaa vain, että teette valtavia muutoksia fyysisessä, tunne- ja mentaalijärjestelmässänne. Levätkää enemmän, sallikaa itsenne nauttia siitä, mistä nautitte, syökää ja juokaa puhtaasti ja täyttäkää tietoisuutenne totuudella, samalla kun päästätte irti kaikesta vanhasta ja valmiista. Emme sano, ettei teidän pitäisi konsultoida lääkäriä, jos teitä opastetaan tekemään niin, mutta olkaa tietoinen, että energia vaikuttaa siihen, miltä teistä tuntuu fyysisesti.
 
Olette hyvin matkassa uuteen ja kirkkaampaan kokemukseen maailmasta, vaikkei usein näytäkään siltä. Paljon on vielä paljastumatta ja paljon on vielä kokematta niillä, jotka päättävät ylösnousta.
 
Haluaisimme puhua teille ylösnousemuksesta. Tämä on aikaa siirtyä korkeampiin taajuuksiin eikä joutua paniikkiin yrittäen pitää kiinni asioiden tekotavoista, jotka ovat aina toimineet teillä. Monet näistä tavoista joko nostetaan korkeammalle tasolle tai ne eivät yksinkertaisesti enää toimi niin kuin ennen, koska te jotka olette valinneet ylösnousemuksen, olette nyt tiellä pois vanhasta energiasta.
 
Kuitenkin monet jotka ovat valmiita uuteen energiaan, eivät ole tietoisesti valinneet sitä, koska he eivät tiedä siitä tai eivät ole kiinnostuneita siitä. Nämä ovat niitä, jotka ovat monien elämien kuluessa saavuttaneet ykseystietoisuuden. Tämän vuoksi he ovat valmiita ylösnousemukseen, mutta eivät oikeastaan tiedä tietoisella tasolla, mitä tapahtuu. Nämä ovat niitä rakkaita sieluja, joita tulette auttamaan ja opettamaan. Nämä ovat niitä, jotka pelkäävät jossain kohtaa ja ihmettelevät, mitä tapahtuu. Nimittäin ylösnousemuksen kriteerinä on tietoisuuden saavuttaminen kaiken elämän ykseydestä. Nämä rakkaat sielut elävät valitsemallaan tavalla, usein ilman näennäistä kiinnostusta mihinkään henkiseen, ja kuitenkin he elävät kaikin tavoin henkisesti. He kunnioittavat kaikkea elämää, elävät ystävällisinä ja anteliaina ihmisinä ja usein vaikuttavat toisiin positiivisella tavalla tiedostamatta sitä. He ovat valmiita seuraavaan askeleeseen.
 
Jokainen elämä mikä yksilöllä on, lisää kokemuskertymää, mikä johtaa lopulta henkiseen (ei uskonnolliseen) kehitykseen. Tässä prosessissa monet ehkä näyttävät hukannen tilaisuutensa kasvuun, mutta sillä ei ole merkitystä, sillä kaikki kokemukset opettavat ja jokainen yksilö muistaa lopulta ja yhdistyy aitoon itseensä jossain kohtaa. Ei ole aikaa ja ne jotka eivät vielä ole valmiita ylösnousemukseen, saavat toisen tilaisuuden.
 
Aiemmissa elämissä inkarnoituneet yksilöt ovat valinneet yhden tai kaksi kysymystä opittavaksi tai ratkaistavaksi. Kuitenkin tällä kertaa, voimakkaan siirtymän tapahtuessa maan päällä, kaikki jotka ovat vakavissaan henkisen kasvunsa osalta ja haluavat osallistua uuteen energiaan, tulivat paljon pidemmän luettelon kanssa kaikesta siitä, mitä tarvitsi saattaa loppuun, kokea tai oppia nopeasti. Tästä syystä monet teistä ovat tunteneet, että elämänne näyttää kulkemiselta yhdestä ongelmasta toiseen.
 
Jotkut teistä toivat oppitunteja karman loppuunsaattamisesta joko yhden tai monien kanssa. Sen tuloksena olette löytäneet itsenne suhteista, mitkä ovat usein olleet ongelmallisia alusta saakka. Kun teitä ohjattiin rakastavasti työstämään ongelmat läpi, vanha energia tasapainotettiin, vapautettiin ja saatettiin loppuun. Toiset tulivat kokemaan ja oppimaan erityisoppitunteja kolmannen ulottuvuuden energiasta, mitä vielä tarvitsi oppia.
 
Voimallisin ja vaikein oppitunti tässä evoluutiossa on oppia katsomaan sisälle ulkopuolen sijasta. Oppia tuskallisten kokemusten ja pettymysten elämien kautta, että kokonaisuutta ja todellista onnellisuutta ei voi koskaan löytää jostain ihmisestä, paikasta tai asiasta. Tämä on raja kolmannen ulottuvuuden energiasta viidenteen. Monet jotka ovat henkisesti valmiita tekemään tämän tietoisuushypyn, ovat löytäneet itsensä kaikenlaisista suhteista, jotka näyttävät lakanneen toimimasta ja jättäneen heidät sydän särkyneenä ihmettelemään, mitä tapahtui. Tai toisessa tilanteessa he ovat ehkä toteuttaneet aineelliset tavoitteensa kaikin tavoin, mutta tuntevat silti tyhjyyttä ja tyytymättömyyttä. Jotkut voivat yhtäkkiä menettää kaiken, mitä heillä on.
 
On äärettömästi tapoja oppia, että "valtakunta on sisällä", ja aloittelijasieluille suurin osa niistä on vaikeita ja usein hyvin tuskallisia, mutta jossain kohtaa evoluutiomatkalla oppitunnit alkavat tulla armollisesti eikä tuskan ja kärsimyksen kautta. On tärkeää todeta: "Päätän oppia lempeästi ja helposti", koska ihmismaailman uskomusmatriisissa on uskomus, että henkinen oppiminen on tehtävä kärsimyksen kautta. Paljon ihmiskunnan kärsimyksestä syntyy yrityksestä pitää kiinni jostain, mikä on valmis - uskoen, että se pitää sisällään yksilön onnellisuuden.
 
Jokainen sielu valitsee ennen inkarnoitumistaan "maakouluun" ne kokemukset, jotka lopulta opastavat hänet tietoisuustilaan, mikä tietää kaiken todellisuuden olevan yhden kaikkialla läsnäolevan tietoisuuden sisällä. Koska jumalainen tietoisuus on kaikki mitä on, sen on oltava myös yksilön tietoisuus. Kokonaisuus, eheys, älykkyys, viisaus, yltäkylläisyys ja kaikki Lähteen äärettömät laadut lepäävät nukkuen sen ilmentymissä ja heräävät vähitellen tietoiseen tajuntaan elämien saatossa. Yhdenkään yksilön korkeampi itse ei koskaan nuku eikä se ole koskaan unohtanut, kuka se on, ja näin matkan on kuljettava aina eteenpäin, vaikka toisinaan vain vauvanaskelin.
 
Kerromme teille nämä asiat, koska olette nyt matkallanne kriittisessä pisteessä. Kaikki mitä on jäljellä puhdistettavaa ja irtipäästettävää, tulee nopeasti pintaan. Älkää taistelko sitä vastaan, vaan riemuitkaa siinä oivalluksessa, että se mikä ehkä näyttää maailmalle epäonnistumiselta, on valmistumista, rakkaat ystävät - valmistumista.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >