HomeViestejäMarilyn Raffaele22.4.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

22.4.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
22.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tulemme taas kerran informoimaan teille, että maailmassanne tapahtuu pian monia muutoksia. Älkää pelätkö, kun tarkkailette muutoksia sellaiseen, minkä olette aina tienneet olevan tietyllä tavalla. Älkää pelätkö, kun valtarakenteet alkavat murentua, sillä olette tulossa hyvin lähelle sitä aikaa, jolloin näette totuuden räjähtävän esiin monissa muodoissa planeetallanne - informatiivisina uutisina, puheena keskuudessanne ja niiden planeettaveljienne ja -sisarienne vierailuna, jotka odottavat nyt oikeaa aikaa astuakseen kuvaan mukaan. Tämä on kaikki osa henkistä evoluutiota, mikä ei ole täysin valmis tämän vuoden loppuun mennessä, kuten monet on johdettu uskomaan, mutta se on hyvin käynnissä.
 
Kaikki etenee suunnitelman mukaisesti. Kaikki liikkuu nopeasti eteenpäin, uusiin tapoihin nähdä ja olla. Se mikä on valmista, on valmista. Muistakaa kuitenkin, että te luotte uuden maailmanne, emme me. Monilla on taipumusta odottaa toisten saapuvan muuttamaan asioita. Teidän valaistunut tietoisuutenne ilmentyy ulkoisena maailmananne. Te olette luojia. Siksi emme usein pysty vastaamaan kysymyksiin siitä, mitä tulee tapahtumaan, koska emme tiedä, mitä päätätte luoda. Mekin katselemme ja odotamme, kun te luotte uutta valaistunutta maailmaa.
 
Tämä on taistelun, menetyksen ja kärsimyksen aikaa monille, mutta nämä kokemukset ovat olleet välttämättömiä ns. ihmisten siirtämiseksi pois mukavuusalueeltaan. On edelleen monia, jotka jäävät ilman pakottamista vankkumatta vanhaan ja valmiiseen riippumatta siitä, miten epätyydyttävää siitä on tullut heille. Kaikki jotka ovat valmiita, puhdistavat nyt fyysisiä solumuistoja sekä kaikkia horroksessa olevia energioita, joita on edelleen tunne- ja mentaalikehossa. Tämä on välttämätöntä sopeutumiseksi uusiin ja korkeampiin ykseystaajuuksiin - valon ja ehdottoman rakkauden taajuuksiin.
 
Nämä puhdistukset voivat toisinaan olla epämukavia. Teidän tehtävänne on sallia tämä prosessi ja levätä enemmän, jos tarvitsette sitä, mutta älkää vaatiko takaisin sitä, mikä lähtee. Tämä tehdään usein tahattomasti sanomalla: "Olen niin masentunut, olen niin tätä tai tuota …" ja tätä tapahtuu, silloin kun koette uudestaan vanhoja taajuuksia niiden lähtiessä. Tunnette sen usein fyysisenä tai tunnepuolen epämukavuutena, mutta henkisesti tietoisina yksilöinä teidän tehtävänne on vain sallia prosessi. Jos jokin asia jatkuvasti esittäytyy ajatuksiinne, niin katsokaa sitä, sillä ehkä se on jotain, mistä täytyy päästää irti tietoisemmalla tavalla, tutkien rehellisesti uskomusjärjestelmäänne.
 
Entä sitten ehdoton rakkaus? Mitä on ehdoton rakkaus? Se ei ole se haaveileva ja romanttinen kuva, mihin televisio-ohjelmat, elokuvat ja aikakauslehdet saisivat teidät uskomaan. Eikä ehdoton rakkaus merkitse myöskään jonkun ovimattona olemista. Ehdoton rakkaus on saavutettu tietoisuustila, mikä näkee vaikutelman läpi totuuteen. Ehdoton rakkaus ilmentyy luontaisesti tunnistamalla ihmisten henkisen luonteen huolimatta siitä, mitä inhimillisiä heikkouksia he saattavat ilmentää. Ehdoton rakkaus on tietoisuus, mikä näkee huumoria maailmassa ja mitä ei hallita tietyillä tiukoilla ja jäykillä säännöillä, jotka julistavat, että yksilön on elettävä vain tiettyjen käsitysten mukaisesti ollakseen rakastettava. Ehdoton rakkaus on kyky sanoa se, mikä täytyy sanoa, ja sen täytyy ehkä toisinaan olla tiukkaa tai näennäisen kovaa, samalla kun muistetaan, että tuo yksilö tai yksilöt ovat henkisiä olentoja. Tällä tavalla sanat kantavat rakkausenergiaa eivätkä heijasta negatiivisuutta.
 
Ehdoton rakkaus on aina läsnäoleva käsitys itsestä jumalaisena olentona huolimatta henkilökohtaisista puutteista. Se on sen tunnistamista, että yksi ilmentyy monina. Se on kyky nähdä rakastavaa huumoria niissä tilanteissa, joista ihmiset usein löytävät itsensä, ja myös niissä, jotka ehkä näyttävät erilaisilta tai "oudoilta" nykyisen ihmisstandardin mukaan. Se on eroavuuksien arvostamista ihmisissä ja heidän näkökantansa ymmärtämistä menemättä itse heidän erityisen energiakenttäänsä. Ehdoton rakkaus on myös sen tunnistamista, että koska on vain yksi elämä, se on kaikkien elävien olentojen elämä, ei vain ihmisten.
 
Tämä ymmärrys on heräämisprosessinne piirre, rakkaat ystävät. Olette nopeasti siirtymässä ehdottoman rakkauden syvempään ja todellisempaan tiedostamiseen, mutta vaaditaan usein ns. katastrofi pakottamaan jotkut yksilöt todella katsomaan toista silmiin ja tunnistamaan, että sosiaalisista, taloudellisista tai rodullisista eroavuuksista huolimatta kaikki ovat henkiolentoja, joilla on ihmiskokemus. Emme sano, että ehdoton rakkaus merkitsee parhaaksi ystäväksi tulemista kaikkien tapaamienne kanssa. Sanomme, että pidätte siitä tai ette, niin uusi energia on ehdotonta rakkautta ja jos valitsette ylösnousemuksen omaksi poluksenne, teidän on alettava hyväksyä, että ulkoisesta olemuksesta huolimatta kaikki elävät asiat ovat yhtä jumalaista lähdettä - sillä se on kaikki, mitä on.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >