HomeViestejäMarilyn Raffaele8.4.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

8.4.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
8.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tulemme tänään toivottamaan teille erittäin hyvää lomapäivää. Se on pyhä päivä, sillä pääsiäinen edustaa matkaa, joka jokaisen sielun on tehtävä, kun se siirtyy valaistumiseen ja pois kolmannen ulottuvuuden oppitunneista.
 
Tämä matka on elämä, joka eletään niin hyvin, kuin yksilö taitaa. Se perustuu henkilökohtaiseen uskomusjärjestelmään ja sitä hallitsevat kaksinaisuuden ja erillisyyden nykysäännöt. Elämä jatkuu "normaalisti", kunnes jossain kohtaa yksilön henkisessä kehityksessä tulee ristiinnaulitseminen. Ristiinnaulitseminen on se aika, jolloin jokapäiväinen elämä ei enää toimi niin, kuin se on aina toiminut. Se mikä siihen saakka on ollut ennustettavaa, pysähtyy yhtäkkiä kirskuen joko tiettyjen kokemusten tai paljastuvan uuden sisäisen tiedostamisen myötä. Ulkopuolisille tarkkailijoille ja myös yksilölle itselleen tämä jakso voi vaikuttaa ehdottomalta epäonnistumiselta, menetykseltä ja joltain pelätyltä. Ne jotka ovat edelleen täysin uppoutuneena kolmannen ulottuvuuden arvoihin, näkevät sen toisiaan menetyksenä ja epäonnistumisena, mutta kokevalle sielulle se on liikettä - sen kuolema joka on nyt valmis ja uuden syntymä.
 
Ristiinnaulitseminen on sarja tuskallisia kokemuksia, joihin usein liittyy nöyryytystä ja tuomitsemista yksilöltä itseltään sekä niiltä ympärillä, jotka pystyvät näkemään vain niiden käsitysten mukaisesti, mitä he pitävät menestyksekkäänä elämisenä. Näiden kokemusten intensiivisyys tai menetyksen määrä voi vaihdella, koska jotkut yksilöt reagoivat ja oppivat vain kovalla tavalla tuskallisten kokemusten kautta, kun taas toiset eivät tarvitse suurta voimaa siirtyäkseen eteenpäin. Tietäkää kuitenkin, että kaikki sielut ovat valmistautuneita ja valmiita ristiinnaulitsemiskokemukseen tai sitä ei tapahtuisi - vaikkeivät useimmat tiedä tietoisesti tätä.
 
Kun on sopeuduttu, levätty, kokemus on karkaissut ja on irtipäästetty, uusi tietoisuustila alkaa ilmestyä. Uusi ihminen syntyy - voimakas ja itsessään täydempi, joka on päästänyt paljon irti siitä, mikä tähän saakka piti häntä sidottuna kolmannen ulottuvuuden käsityksiin rakkaudesta, elämästä, terveydestä ja kaikista päivittäisen elämän kysymyksistä. Uusi ja täydellisempi ihminen syntyy ja tämä on henkiinherääminen, rakkaat ystävät.
 
Se on luopuminen kaikesta, kuolema kaikelle, mikä on valmista. Oppitunnit maan päällä oli tarkoitettu oppimiseen, muttei niitä tarkoitettu koskaan jatkumaan ikuisesti. Ristiinnaulitsemiskokemus voi olla ja tavallisesti on hyvin pelottava, kun mieli kamppailee ja suunnittelee ja juonittelee ratkaisuja jo tunnetun perusteella ja kuitenkin olosuhteet pakottavat yksilön elämään nyt-hetkessä. Ja tästä intensiivisestä pelosta syntyy uusi kokemus: taivas ei putoa ja elämä jatkuu uudella tavalla niiden vakavista ennusteista huolimatta, jotka tarkkailevat kaksinaisuudesta.
 
Ristiinnaulitseminen ja henkiinherääminen eivät olleet kokemuksia, jotka tapahtuvat vain yhdelle erityismiehelle 2000 vuotta sitten. Kaikki tulevat kokemaan ja monet kokevat nyt ristiinnaulitsemisen ja henkiinheräämisen ja siirtyvät sen myötä aina nopeammin ylösnousemukseen. Jeesus kylvi tiheään ihmistietoisuuteen totuutta ja lisäsi uusia tapoja nähdä ja olla. Hän toi ihmiskunnalle ymmärrystason, mille monet olivat valmiita, mutta mitä useimmat eivät ymmärtäneet. Hänen kokemuksensa heijasti koko ihmiskunnan kokemuksia. Jeesus oli tiennäyttäjä kamppailevalle maailmalle, sillä aina on opettajia, tiennäyttäjiä ja parantajia valmiina oleville - ihmiskuntaa ei ole koskaan hylätty tai jätetty täysin oman onnensa nojaan.
 
Ristiinnaulitsemisen ja henkiinheräämisen jälkeen yksilöstä tulee myös tiennäyttäjä, joka auttaa nyt toisia valmiita siirtymään pois kaksinaisuuden ja erillisyyden valheellisista käsityksistä. Monet ovat nyt tiennäyttäjiä. Valosta maan päällä on tulossa lisääntyvässä määrin kirkasta. Ilmennätte pian uuden maailman, maailman missä kaikkea elämää kunnioitetaan ja kaikki elämä nähdään yhden jumalaisen elämän ilmaisumuotona.
 
Tästä syystä päätitte kokea kaksinaisuuden ja erillisyyden, rakkaat valo-olennot: nähdäksenne, pystyisittekö löytämään tienne takaisin kotiin niistä intensiivisistä kokemuksista huolimatta, joita valaistumaton tietoisuustila ilmentää. Teette sitä nyt! Olette siirtyneet läpi pimeyden elämistä ja siirrytte nopeasti valoon.
 
Tämä on pääsiäisen todellinen merkitys - ristiinnaulitseminen ja henkiinherääminen pimeydestä ylösnousemuksen valoon.
 
Siunattua pääsiäispäivää.
 
Arcturuslainen ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >