HomeViestejäMarilyn Raffaele19.2.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

19.2.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
19.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, tervehdimme teitä näinä aikoina, kun valtavasti toimintaa tapahtuu ympäri maailmaa, vaikka ette ole aina tietoisia siitä. Näemme paljon tapahtuvan niiden asioiden paljastumiseen liittyen, jotka on pidetty teiltä salassa. Monet puhuvat suoraan ja monet muut yrittävät puhua suoraan. On uusi aika kaikille. Älkää lannistuko lukiessanne monista negatiivisista toimista, vaan käsittäkää sen sijaan, että nämä kysymykset tulevat ihmiskunnan tietoisuuteen valmisteluna, puhumaan tulevan lisäinformaation puolesta. Monet järkyttyvät havaitessaan, miten heitä ovat huijanneet ne, jotka teeskentelevät, että heillä on ihmisten parhaimmat intressit sydämessään, ja he ovatkin toimineet vain omien intressiensä mukaan.
 
On uusi aika, rakkaat ystävät, joten yrittäkää rentoutua ja sallia prosessin kehittyä. Ihmismielen luontainen tapa on yrittää korjata asioita, mutta ihmismieli voi toimia vain sen perusteella, mikä jo tiedetään. Uusia ideoita jotka ovat tuntemattomia vielä ihmismielelle, alkaa ilmentyä ja ne edustavat uutta ja korkeampaa tietoisuutta, mikä nyt kehittyy maan päällä. Monia niistä jotka yrittävät synnyttää näitä uusia ideoita, työntävät syrjään ne, jotka uskovat tietävänsä paremmin, vaikka heidän tietonsa on vanhaa. Koska nämä nyt vanhentuneet ideat toimivat hyvin ennen, tässä vanhassa energiassa olevat uskovat edelleen, että nämä tavat toimivat. "Uutta viiniä ei voi laittaa vanhaan leiliin …" - nämä ratkaisut eivät ole ratkaisuja uudessa kehittyvässä tietoisuudessa. Ihmiskunnan on oltava valmis antamaan kaiken valmiin kuolla.
 
Monet valaistuneet sielunne toimivat hiljaa kulissien takana tuodakseen esiin uusia ideoita - uusia tapoja liiketoimintaan, parantamiseen, luovuuteen ja hallintoon. Kaikkia elämän toimintoja valellaan rakkaudella, ei omalla edulla. He jatkavat vakaasti ja kärsivällisesti toimintaa kohti korkeampia tavoitteita niistä huolimatta, jotka pyrkivät pitämään kontrollia, vanhan ja vanhentuneen perusteella.
 
Puhumme teille luottamuksesta, rakkaat ystävät. Luottakaa, että kun olette yhtä Jumalan kanssa ja Lähdetietoisuuden ilmentymä, kaikkien ratkaisujen on oltava jo ruumiillistuneena tähän itsensä ylläpitävään todellisuuteen. On tärkeää käsittää, ettemme puhu ihmisyydestänne - siitä osastanne, joka on unohtanut, kuka hän on, ja joka elää kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuuden ja erillisyyden valheellisessa tiheydessä. Puhumme tuosta jatkuvasti läsnä olevasta "timantista" sydämessänne, mikä sisältää totuuden siitä, kuka olette - kaikesta mitä on. Tuosta sinusta mikä on aina ollut ja aina on, koska se on ainoassa substanssissa ja ainoaa substanssia.
 
Voitte kutsua sitä Lähteeksi, Jumalaksi, hölynpölyksi tai miksi tahansa muuksi, sillä sillä ei ole mitään nimeä. Jos voitte nimetä tai kuvitella sen ihmismielessä, se ei ole sitä. Kaikkialla läsnä olevaa, kaikkitietävää ja kaikkivoivaa jumalaista tietoisuutta ei voi sisällyttää ihmismieleen. Tämä on viisaus, mikä on annettu monissa opetuksissa ja muinaisten käsikirjoitusten sanoissa ajan alusta lähtien.
 
Kautta aikain valaistumaton ihminen on tietämättömyydessään tarvinnut Jumalan, minkä hän voisi ymmärtää, ja näin hän loi sellaisen. Ajan kuluessa tämä aineellinen ihmistunne Jumalasta on ottanut monia muotoja - kirkoissa ja ulkopuolella - mutta aina myytinluojat ja niiden seuraajat ovat uskoneet, että heillä yksin on ainoa todellinen Jumala ja kaikki vastaukset - siis kunnes jokin toinen uusi ja parempi käsitys on tullut mukaan. Taas kerran sanomme, että jos voitte nimetä sen, kuvitella sen, nähdä sen tai ymmärtää sen, se ei ole sitä.
 
Rakkaat ystävät, tehtävänne on pelkästään tietää, että olette tässä jumalaisessa tuntemattomuudessa ja teidät luotu siitä ja tämän totuuden vuoksi ruumiillistatte kaiken, mitä se on. Evoluutio on heräämistä tämän tietoiselle tajuamiselle ja sen syventämistä, kunnes siitä tulee teidän tietoisuustilanne. Tämä vie aikaa, minkä vuoksi olette päättäneet elää monia elämiä kokien kaikkea, mitä voisitte, ilmestyäksenne esiin kaikesta siitä, mikä sai teidät uskomaan erillisyyteenne kaikista, kaikesta ja myös Jumalasta. Siksi nämä ajat ovat hyvin tärkeitä ja arvokkaita. Olette lopultakin saaneet itsenne läpi monista, monista erillisyyskokemuksista ja olette nyt valmis siirtymään oivallukseen ykseydestänne Lähteen kanssa. Tätä uusi energia on ja tätä tapahtuu maan päällä.
 
Maailman energia on muuttumassa enemmän valoksi, enemmän totuudeksi ja enemmän tiedostamiseksi, jos valitsette sen. On aina valintatilanne (vapaa tahto) ja jotkut päättävät jäädä kaksinaisuuden ja erillisyyden energiaan. Älkää tuomitko heitä, he eivät ehkä ole vielä valmiita kolmannen ulottuvuuden oppituntiensa osalta.
 
Luottakaa, luottakaa, luottakaa. "Koska minä olen kuka olen, luotan, että se kokonaisuus ja eheys, mitä olen, ilmentyy … :ksi." Ihmismieli haluaa aina tietää, miten asiat ilmenevät, ja silloin kun teillä ei ole ajatusta siitä, miten asiat tapahtuvat, alatte pelätä. Tietämisessä on turvallisuuden tuntua, joten ihmismieli suunnittelee ja juonittelee ja keksii suunnitelmia saadakseen asiat toimimaan niin, kuin yksilöllinen tietoisuus uskoo, että niiden pitäisi toimia. Mikään ei kuitenkaan toimi niin kuin ennen, koska energia on muuttunut. Näiden muotojen substanssi on muuttunut.
 
Tästä syystä luottamuksesta on tultava tietoisuustilanne. Sen sijaan että hermoilette ja huolestutte, ettei mikään ole niin, kuin pitäisi (entisen perusteella), päästäkää irti näistä käsityksistä ja alkakaa käsittää, että "minä olen" on riittävä kaikissa asioissa. Se miltä tuo riittävyys vaikuttaa, ei ehkä ole lainkaan sitä, mitä odotettiin, mutta se on sitä, mitä tarvitaan.
 
Mikään ei ole sattumaa, rakkaat ystävät, erityisesti siirtyessänne syvempiin tietoisuustiloihin. Alatte ymmärtää, että olette tosiaan luojia. Mitä luotte? Esittäkää itsellenne tämä kysymys, sillä on tärkeää ymmärtää, että se mihin uskotte, mitä ajattelette tai sanotte, kantaa energiaa ja on maailmanne substanssia.
 
Se on suuri kuva ja paljon enemmän tulee esiin, sitten kun olette valmiita. Tällä erää tietäkää vain, että teitä rakastetaan, opastetaan ja teillä on jo kaikki tarvittava sisällänne, totuudessa siitä, kuka olette. Tämä on matka, rakkaat ystävät, syleilkää valitsemaanne polkua.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >