HomeViestejäMarilyn Raffaele5.2.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

5.2.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
5.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys rakkaat ystävät, tulemme taas vakuuttamaan teille, että kaikki on hyvin ja etenee suunnitelman mukaisesti. Maailma herää nyt suurempana joukkona. Monet alkavat ymmärtää, että heidän elämässään on paljon enemmän, kuin heille on opetettu tai heidän on odotettu uskovan. Yhteiskunta muuttuu, koska heräävistä yksilöistä on tulossa valaistuneempia. Kaikissa maissa on niitä, jotka kapinoivat vanhoja tapoja vastaan. He kokevat sisäisen tiedon oikeudestaan elää vapaasti tavoilla, jotka ovat parhaita heille sekä kunnioittavat samaa totuutta muiden osalta.
 
Yrittäkää olla lannistumatta, sillä vaikka ette usein näekään muutoksia, niitä tapahtuu. Uutisenne eivät ole selkeitä ettekä kuule kaikkea, mitä voisitte. Monet jotka vaativat rohkeasti muutosta maailmassa, ovat kadottaneet pelkonsa ja heijastavat uutta ja korkeampaa tietoisuustilaa, joka nyt alkaa ilmentyä ulkoisesti.
 
Onnittelemme teitä, rakkaat ystävät, ja kehotamme teitä olemaan kärsivällisiä, tarkkaavaisia ja keskittymään totuuteen aina. Lähettäkää valoa Lähi-itään, sillä tällä alueella on edelleen paljon tiheyttä ja vanhaa energiaa. Tällekin alueelle tulee uusi aika, mutta tämä raskaus pitää muutosta hitaammassa tahdissa. Siellä on monia alueita, jotka ovat valaistuneita, mutta ne eivät kykene puhumaan siitä tällä hetkellä. Teemme kunniaa niiden rohkeudelle, jotka elävät sydämestä ulkoisesta vaikutelmasta huolimatta.
 
Hallinnossanne on paljon kaaosta. Se tulee muuttumaan monin tavoin. Valo vaikuttaa niihin, jotka pitävät kiinni vanhasta ja valmiista. Ennen vaalejanne tulee monia yllätyksiä ja ne jotka pelaavat peliä niin, kuin on aina pelattu, kokevat näitä yllätyksiä.
 
Ei mene nyt pitkään, ennen kuin alatte nähdä sitä, mitä olette toivoneet näkyvän. Taaskin korostamme, että muutoksen on tultava teistä, ei meistä. Tarkkailemme ja seisomme rinnalla auttaaksemme teitä päätöksissänne, mutta tämä maailma on teidän maailmanne - teidän valintanne muodostavat maailmanne ja olette saavuttaneet käännekohdan. Älkää pelätkö, rakkaat ystävät, teette sitä. Heräämisenne muuttaa maapallon energiaa.
 
Gaia joka on elävä sielu eikä pala maata, päästää irti kaikesta, mitä sille on tuputettu aikakausien saatossa - taistelukenttien negatiivinen energia, ihmisen epäinhimillisyydestä johtuvat tuskan ja kärsimyksen alueet, alueet missä monet luotiin elämään ja tuntemaan kaikkea muuta kuin ihmisyyttä ja kaikki paikat, joissa on edelleen väkivallan ja kuoleman värähtelyä. Gaia on pitänyt näitä raskaita energioita pitkään ja päästää niistä nyt irti tuodakseen sisään ylösnousemuksen korkeamman ulottuvuuden energioita.
 
Älkää uskoko, että ylösnousemus tapahtui vain kauan sitten yhdelle ihmiselle - Jeesukselle. Jokainen kokee oman ylösnousemuksensa, kun hän saavuttaa korkeampia ja korkeampia tietoisuustiloja, mikä sallii hänen sisältää korkeampia valotaajuuksia. Ylösnousemus ei ole koskaan itsenne ulkopuolinen tapahtuma, kuten monille teille on opetettu, vaan se on ansaittu siirtyminen korkeampaan tietoisuustilaan, minkä korkeampi itsenne antaa vasta ollessanne valmis.
 
Järjestäytyneiden uskontojen riiteistä ja rituaaleista tulee hitaasti vanhentuneita. Olette valmis ymmärtämään aidon merkityksen noiden riittien ja rituaalien taustalla, mutta samaan aikaan olette nyt valmis päästämään irti voiman antamisesta niille uskomalla, että ne tekevät teistä sen, mitä olette jo. Tämä tietoisuus merkitsee, että monista työkaluista on päästettävä irti, koska ne ovat palvelleet tarkoituksensa ja monet teistä ovat tulleet riippuvaiseksi niistä. Voisiko jumalainen lähde tarvita kristallia, kynttilää, tiettyä seisomis- tai liikkumistapaa tai järjestäytynyttä ryhmää ollakseen oma itsensä? Ajatelkaa näitä asioita. Olette Lähteen ilmentymä ja korkeampi itsenne opastaa teitä ymmärtämään, yhdistämään ja tekemään tästä totuudesta tietoisuustilanne. Tämä on koko evoluutiomatkanne: muistaa, kuka olette.
 
Työkalut ovat toisinaan hyödyllisiä. Kaunis kristallienergia voi tyynnyttää, kynttilät antaa ihastuttavaa tunnelmaa ja rauhantuntua. Kaikki työkalut voivat olla hyödyllisiä erityisesti aloittajille. Emme kehota luopumaan noista työkaluista, joita rakastatte, vaan luopumaan siitä uskosta, että TARVITSETTE näitä asioita ollaksenne sitä, mitä jo olette. Monet jotka ovat eläneet elämäänsä riittien ja rituaalien kautta, pitävät ajatusta niistä luopumisesta hyvin vaikeana. Jotkut ovat samaistuneet näihin riitteihin, rituaaleihin ja työkaluihin, erityisesti uskonnolliset johtajat ja myös jotkut new age -valotyöntekijät. Rakkaat ystävät, he ovat opettaneet näitä riittejä ja rituaaleja, koska heille on annettu ja opetettu ne ja ne ovat toimineet ennen. Tämän vuoksi monet ihmiset ovat ylpeitä ja itsevarmoja näissä kyvyissään ja uskomuksissaan. On kuitenkin uusi aika, rakkaat ystävät, ja teitä opastetaan päästämään irti kaikesta, mikä vetäisi teidät ulos itsestänne, jotta voitte päästä oivallukseen ykseydestä. Koska olette Jumalan ilmentymä, kaikki tarvitsemanne on jo sisällänne.
 
Tämä on se antautuminen, mistä puhutaan kaikkien aikojen mystisessä kirjallisuudessa. Tämä on egon kuolema, irtipäästäminen kaikesta mikä ei ole todellista sille, kuka olette. Tämä ei merkitse, että te ette koskaan nauti rakastamistanne asioista, vaan alatte tuntea ne ja nauttia niistä korkeammalla tasolla.
 
Tietäkää, että mitään todellista ei voi koskaan menettää, se voi vain ilmentyä korkeammille ja korkeammille tasoille, koska Jumalan laki ylläpitää kaiken todellisen. Mikä on todellista? Rakkaus, rauha, ilo, yltäkylläisyys, harmonia, elämä - kaikki Lähteen ominaisuuksia, jotka ilmentyvät äärettömästi teissä.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >