HomeViestejäMarilyn Raffaele22.1.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

22.1.2012 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
22.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Näemme monien alkavan herätä, alkavan tunnistaa, että on tulossa muutosta ja paljon on jo muutosta liittyen siihen tapaan, millä elämää on eletty tähän saakka. Näemme monien alkavan päästää irti ajatuksesta, että on vain yksi tapa tehdä asioita tai ymmärtää jokin kysymys. Tämä on edistystä, rakkaat ystävät, koska tämä merkitsee, että useammat ja useammat avautuvat valoenergioille, joita virtaa planeetallenne. Sen tuloksena monet jotka tähän saakka ovat eläneet pelossa ja tottelevaisena, alkavat ottaa takaisin voimansa.
 
On aika päästää irti. Olemme todenneet näin monta kertaa aiemmin, mutta meidän täytyy sanoa se taas. Ette voi ottaa sitä, mikä on vanhaa ja valmista, mukaanne uuteen energiaan - se on korkeampaa taajuutta. Tästä syystä monilla teistä on päänsärkyä, flunssamaisia oireita, korvien soimista, nukkumisongelmia ja erilaisia kipuja ja särkyjä - päästätte irti solumuistista ja vanhoista tiheistä energioista, joita on edelleen tallennettuna energiakenttäänne eri elämistä. Paljon on saatava aikaan muutamassa kuukaudessa. Jos päätätte pysyä sivustakatsojana ja elää kuten tavallista, se on ok - se on teidän valintanne. Mutta taaskin sanomme, että te ette voi ottaa vanhaa ja epätodellista energiaa mukaanne uuteen.
 
Näemme tapahtuvan paljon maailman rahoitustilanteissa. Monet maat alkavat kyseenalaistaa ja puhuvat keskuudessaan uusista ja paremmista taloudellisista toimintatavoista, mutta ette kuule näistä asioista, koska uutisenne eivät ole avoimia ja tosia. Teidän on etsittävä internetistänne avoimempia uutisia.
 
Älkää pelätkö, rakkaat ystävät, tapahtuu asioita, jotka ehkä aiheuttavat teille epäilyä tai pelkoa, mutta kaikki etenee suunnitelman mukaan. Kaikki ovat siirtymässä näkemisen ja olemisen korkeampaan värähtelyyn. Mitään todellista ei voi koskaan menettää. Joitain asioita näytetään menetettävän, mutta jos ne ovat tietoisuustilanne ilmentymä, ne tulevat uudestaan esiin uudella ja korkeammalla tasolla. Muistakaa, että tietoisuustilanne hallitsee maailmaanne. Tästä syystä menestynyt liiketoiminta usein myydään, mutta sitten se yhtäkkiä romahtaa, sillä liiketoiminta edustaa omistajan tietoisuutta ja uuden omistajan tietoisuus voi olla hyvin erilainen.
 
Monet havaitsevat työnsä siirtyvän uuteen suuntaan. Yrittäkää olla pitämättä kiinni siitä, mitä olette tehneet ennen, vaan sallikaa työnne - mitä ikinä se onkin - tulla esiin uusin tavoin. "Näin olemme aina tehneet" -mantra alkaa kuulostaa hyvin ontolta joillekin 
 
Vanhat uskomukset kaikesta muuttuvat - hallitus, terveydenhoito, suhteet, ruoka, ajanviete - kaikki muuttuu, jos sallitte sen. Kaikilla on vapaa tahto ja jokainen voi päättää pysyä kolmannen ulottuvuuden energiassa ja siirtyä korkeampiin taajuuksiin myöhemmin. Jotkut päättävät lähteä, koska he käsittävät, ettei heillä ole riittävästi aikaa saattaa loppuun elämänoppituntejaan. Nämä rakkaat sielut päättävät lähteä nyt ja palavat sitten uuteen energiaan myöhemmin. Tietäkää, että kaikille annetaan valintatilanne, haluavatko he pysyä vai lähteä tämän muutoksen aikana. Tämä valinta tehdään syvemmällä tietoisuustasolla, joten monet jotka valmistautuvat nyt lähtemään, eivät käsitä, että tämä oli heidän vapaa valintansa.
 
Älkää pelätkö, vihatko tai edes rakastako kuolemaa. Ei ole kuolemaa. Se mitä kutsutte kuolemaksi, on vain paikan vaihtumista, paluu takaisin kotiin, sillä olette henkiolentoja, ette fyysisiä. Ne jotka surevat liikaa kuolleita - rakentavat alttareita ja huutavat päivästä toiseen - saavat rakkaansa pysymään kiinni maassa ja hankaloittavat heidän evoluutioymmärryksensä matkaa.
 
On aika käsittää kaikkien kolmannen ulottuvuuden vaikutelmien harhaluonne. On aika ymmärtää, ettei maailma ole harhaa, vaan havaintonne maailmasta on harhaa. Monet ovat kompastuneet tähän hienovaraiseen kohtaan ja sanovat itselleen: "No, tämä tilanne on vain harhaa." Sairas tai syntinen ihminen jonka näette edessänne, ei ole harhaa, vaan käsityksenne hänestä on harhaa. Tämän eron tunnistaminen on pakollista, sillä vasta sitten kun henkinen oppilas alkaa ymmärtää tämän, hän voi alkaa nähdä sekä kolmannen ulottuvuuden negatiivisten että positiivisten vaikutelmien läpi - hyvä ja paha ovat vain saman kaksinaisuuskepin päitä. Kolmannen ulottuvuuden energiassa oleminen on kuin elämän toimintojen katsomista värjätyn lasi-ikkunan läpi. Näette sen, mutta vääristyneenä.
 
Tunnistamalla vaikutelmien harhaluonteen, alatte käsittää todellisuutta - kaikki on Lähdettä ilmentyneenä … Kaikkea mikä on todellista, hallitsee Jumalan laki eikä sitä voi koskaan muuttaa tai eliminoida. Jos sairaus asuisi jumalaisessa tietoisuudessa, jumalaisen lain hallitsemana, kukaan ei missään tai koskaan pystyisi parantamaan sitä.
 
Miettikää tätä, rakkaat ystävät.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >