HomeViestejäMarilyn Raffaele25.12.2011 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

25.12.2011 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
25.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joulutervehdys kaikille.
 
Tulemme toivottamaan teille sitä iloa ja rakkautta, mitä liittyy tähän juhlaan, mutta myös kertomaan joulun todellisesta merkityksestä.
 
Kristus mikä merkitsee valoa, on vain sana valaistuneelle tietoisuudelle eikä yhden tietyn miehen nimi. Jeesus saavutti Kristus-tietoisuuden maan päällä ollessaan, mikä antoi hänelle mahdollisuuden kylvää totuudenvalon siemen tuon ajan raskaaseen, aineelliseen tietoisuuteen. Tämä salli niiden, jotka olivat valmiita ja etsivät totuutta, päästä sellaiseen, mikä ei ollut heidän käytettävissään ennen tuota aikaa. Kristus on se, joka on valaistunut ja kantaa jumalaisen tietoisuuden valoa. Kristus saavutetaan ykseystietoisuudessa Lähteen kanssa.
 
Kristus syntyy jokaisessa ihmisessä, silloin kun hän käsittää (ei keskustele siitä älyllisesti) ykseytensä Lähteen kanssa. Tätä on evoluutio, vain tästä kolmannen ulottuvuuden kokemuksessa on kyse.
 
Joulua ajatellaan yleisesti Jumalan pojan seimeen syntymisen juhlana. Seimi symboloi sitä, että Kristus-tietoisuus voi syntyä vain tietoisuuteen, joka on tyhjennetty aineellisessa mielessä erillisyyden ja kaksinaisuuden käsityksistä ja uskomuksista. Mariaa ja Josefin pitkä matka Betlehemiin havaiten, ettei Marialla ollut paikkaa synnyttää, edustaa ihmisen matkaa kolmannen ulottuvuuden elämien kokemusten ja oppituntien läpi, mikä ei vieläkään anna hänelle todellista lohtua tai kokonaisuuden tuntua.
 
Seimi on sitten tyhjä ego, mikä tarvitaan, jotta tunnistetaan Kristus-tietoisuus ja synnytetään se. Nöyrässä tietoisuudessa ilman egoa ja omaa etua Kristus-tietoisuus voi sitten löytää tilan syntyä. Valosta olevat tunnistavat aina Kristus-valon ja näin kuninkaat (valaistuneet olennot) toivat arvokkaita lahjoja kunnioittaakseen sitä, minkä he olivat tunnistaneet.
 
Kolmannen ulottuvuuden kokemuksessa on aina niitä heräämättömiä, jotka pitävät Kristusta uhkana, ja näin tietämättömänä omasta valostaan he yrittävät tuhota sen uskoen, että se heikentää heidän aineellisia, egon motivoimia tavoitteitaan. Ja näin Kristus on usein kätkettävä, jolloin vain sitä edustavat voivat tunnistaa sen - ne "joilla on silmät nähdä ja korvat kuulla".
 
Kristus syntyy jokaisessa sielussa sillä hetkellä, kun se tunnustaa ja tunnistaa oman jumaluutensa. Kristus ei ole yksi tietty Jumalan poika, sillä kaikki ovat Jumalan poikia. Ei ole mitään muuta kuin jumalainen lähdetietoisuus - kaikki mitä on, on yhdessä ja yhtä. Kaikki muu on vain valheellista erillisyysuskomusta.
 
Kristuksen syntymä ei tapahdu kerran vuodessa vain yhdelle yksilölle. Vaikka ihmiskunta ei usein tiedosta sitä, rakkauden teot joihin kannustetaan joulun aikaan, kannustavat kaiken elämän ykseyden tiedostamattomaan tunnistamiseen. Kaikki elävät olennot ovat yhteydessä, koska on vain yksi elämä.
 
Henkilökohtainen joulunne voi tulla koska tahansa, jos olette valmistautuneet, sillä kaikilla on oma joulunsa jossain kehityskohdassa. Kristus ei koskaan syntynyt, Kristus ei koskaan kuole. Kristus on aina ollut ja tulee aina olemaan.
 
Hyvää joulua, rakkaat ystävät.
 
Olemme Arcturuslainen ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >