HomeViestejäMarilyn Raffaele27.11.2011 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

27.11.2011 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
27.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, taas kerran tulemme toivottamaan teille erittäin onnellista joulunaikaa kaikessa, mitä juhlitte tänä aikana.
 
Näemme monien jäävän kiinni valheelliseen tunteeseen tästä pyhästä ajasta niiden kannustuksella, jotka haluaisivat teidän uskovan, että rakkaus on yhtä kuin materiaa - mitä enemmän annatte tai saatte, sitä enemmän osoitatte tai teille osoitetaan rakkautta. Olkaa tietoisia, että tämä on vanhan energian käsitys, käsitys mikä on kasvanut vuosien saatossa siitä saakka, kun joulua ensimmäisen kerran juhlittiin niin, kuin nyt juhlitte. Yrittäkää olla samaistamatta rakkautta materiaan. Kyllä, lahjat voivat edustaa rakkautta, mitä teillä on toisia kohtaan, mutta ne ovat vain sitä - edustaja. Rakkautta voidaan ilmaista monin tavoin. Kysykää itseltänne, kun olette ostoksilla: "Mikä on tarkoitukseni tässä ostoksessa?"
 
Nämä näennäisen puutteen nykyajat aiheuttavat työntöä suurempaan ja suurempaan kaupallisuuteen. Ihmismielelle antaa turvallisuuden tunnetta kyky ostaa tai myydä. Olkaa tietoinen tästä, kun teette jouluostoksianne. Pitäkää itsenne keskittyneenä totuuteen ja tiedostakaa, huomaatteko jäävänne kiinni kulutus- tai ostovimmaan ja osallistutte raivokkaaseen kilpailuun enemmästä ja enemmästä tavarasta. Muutaman seuraavan viikon ajan teille annetaan jatkuvasti viestiä, että ostaminen on yhtä kuin rakkaus. Yrittäkää olla hypnotisoitumatta.
 
On tärkeää aikaa kaikille maan päällä, sillä kuten olemme usein sanoneet, olette nopeasti siirtymässä uuteen ulottuvuusenergiaan. Valoenergiat joita virtaa maan päälle, vain lisääntyvät tulevina kuukausina. Olkaa tietoinen tästä, sillä se tuo tietoiselle tasolle kaikki ne ongelmat, joita täytyy katsoa ja joista on päästettävä irti voidaksenne integroida uuden energian. Tämän vuoksi teillä on ehkä voimakkaita tunteita, jotka hämmentävät teitä, tai teillä voi olla vanhoja kipuja ja särkyjä. Kun tätä tapahtuu, menkää sisäänne ja kysykää: "Mitä uskon tästä?" tai "Minkä kokemuksen tämä tunne tuo minulle esiin tutkittavaksi syvemmin - mitä tämä yrittää kertoa minulle?" Nämä ovat itsellenne esitettäviä kysymyksiä, sillä näitä kokemuksia ei vain tapahdu ilman mitään tarkoitusta.
 
Älkää sanoko itsellenne: "Olen hyvin masentunut, otan pillerin", sillä siinä tuo oppitunti menetetään ja sen toistuminen jatkuu, kunnes se nähdään sellaisena, mitä se on. Usein sama ongelma ilmestyy monessa muodossa, kunnes alatte ymmärtää taustalla olevan viestin. Energia ja puhdistukset ovat nyt saavuttamassa kriittisen massan niillä, jotka päättävät edetä syvemmälle henkisessä kehityksessään. Nyt on aika katsoa syvältä kaikkea, joka edelleen pitää teitä sidottuna vanhaan ja loppuun saatuun. Tässä kohtaa jokainen tunnetapahtuma kokemuksissanne yrittää auttaa teitä paljastamaan ja vapauttamaan kaiken, mikä voisi toimia esteenä.
 
Käsityksiä ja uskomuksia on tuotu esiin menneiden aikajaksojen tietoisuudesta ja niitä jatkettu. Kolmannen ulottuvuuden maailman tietoisuus on kaikkien näiden uskomusten "keittoa", jotka usein perustuvat pelkoon ja tietämättömyyteen. Koska ihminen ei ymmärtänyt sisäistä henkivoimaansa, vallassa olevat tyrkyttivät vallinnutta ajattelua väestölle jokaisella aikajaksolla. Yksilöiden ei koskaan sallittu (eivätkä he käsittäneet voivansa) tehdä valintoja omasta sydänkeskuksestaan. Oli tietysti poikkeuksia niissä kehittyneissä olennoissa, joita oli läsnä maan päällä kullakin aikajaksolla, mutta useimpia heistä rangaistiin kohtalokkaasti toisinajattelusta. Tämä maailmanlaajuinen ja ei-henkilökohtainen "keitto" on tunnistettava ja siitä on irrottauduttava, kun se esittäytyy ihmisajattelulle päivän joka hetki.
 
Maailma on vaikeassa mutta samanlaisessa tilassa nyt, sillä kaikenlainen media - uudet ohjelmat - ja maailma yleensä haluavat ihmiskunnan jatkavan kaikkia tapoja, jotka ovat toimineet ennen, käsittämättä, että noita tapoja tukenut energia on nyt hajoamassa. Eivät kaikki vanhaa edistävät tarkoita, että teidän on pysyttävä lukittuna siinä, mikä on loppu - he ovat vain tietämättömiä valtavasta tietoisuusmuutosläpimurrosta ja niinpä he jatkavat sen saarnaamista, minkä he tuntevat.
 
Kaikkien ylösnousemusta etsivien on aika tulla ulos ja erottua. Eli tehdä sitä, mitä saarnaatte, luette, tutkitte ja tiedätte. Jokainen totuuden osa on elettävä, jotta siitä tulee elävä ja näin tietoisuustila - sitten annetaan lisää. Totuutta ei voi vain lukea ja arvostaa ja sitten jättää kuihtumaan oksalle - sitä on harjoitettava ja elettävä, kunnes siitä tulee tietoisuustila, mutta tämä on teidän valintanne, rakkaat ystävät. Käsitämme sanovamme tätä usein, mutta se johtuu siitä, että nyt on elintärkeää valita, siirryttekö eteenpäin vai pysytte siinä, mikä on loppu, ja kehitytte myöhempänä aikana.
 
Tuleva vuosi tuo muutoksia monille olemisenne ja tekemisenne alueille - eikä vain henkilökohtaisesti. Näette niiden vyöryn, jotka eivät enää halua elämänsä olevan "samaa vanhaa". Sitä ilmenee kaikilla hallinnon, lääketieteen ja uskonnollisten instituutioiden alueella, kun ihmiset heräävät ja alkavat luottaa omaan intuitioonsa ja sisäiseen tietämykseensä.
 
Te, maan ihmiset, olette ne muutokset, joita tapahtuu. Galaktiset olennot jotka tarkkailevat maata tai jokin "kuu taivaalla" -käsitys Jumalasta (mikä monilla edelleen on), eivät voi tulla maan päälle muuttamaan asioita puolestanne. Ulkoinen heijastaa aina tietoisuutta - mieli tulkitsee ja muodostaa aineellisen maailman tietoisuudesta. Kun henkilökohtaisesta ja maailman tietoisuudesta tulee valaistuneempi, ulkoinen alkaa heijastaa tätä korkeampina ja parempina muotoina. Näette niiden vastustavan kovasti muutosta, jotka ovat hyötyneet siitä, mikä on toiminut ennen. Kuitenkin näemme, että kun enemmän ja enemmän valoa tulee ihmisten sydämeen, ulkoinen muuttuu, koska millään harhaan perustuvalla ei ole mitään lakia tukemassa tai pitämässä paikoillaan.
 
Olkaa hyväsydämisiä, rakkaat ystävät. Vaikka näyttää, ettei mitään tapahdu, tapahtuu ja pian näette sen ulkoisessa maailmassa. Alkakaa nähdä niiden äänekkäiden sanojen ja ajatusten läpi, jotka teeskentelevät palvelevansa, mutta jotka todellisuudessa toivovat hyötyvänsä tietämättömyydestänne.
 
Teidän tehtävänne on toimia sen tietämisestä käsin, kuka ja mitä olette. Meditoikaa, pohtikaa ja eläkää jokainen päivä korkeimman totuuden tunnusta ja se tulee näkyviin syvemmältä ja syvemmältä. Tämä ilmentyy sitten ulkoiseen maailmaan uutena, korkeampana, todempana, valona uuden maailman järjestyksestä.
 
Rakkaudessa, olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >