HomeViestejäMarilyn Raffaele13.11.2011 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

13.11.2011 - Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
13.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, tiedämme, että odotitte paljon tapahtuvan 11.11.11 ja monet teistä ovat pettyneitä. Voimme kuitenkin vakuuttaa teille, että paljon toisiaan tapahtui. Kaikkien on nyt helpompi päästä uuteen ja korkeampaan energiaan, erityisesti niiden jotka valitsevat olla osa uutta maailmaa. Monet teistä tuntevat tämän uuden energian vaikutuksen väsymyksenä, "pöhinänä" ja uutena tunteena ympäröivästä maailmasta. Henki ei ilmesty tavoilla, mitä kolmannen ulottuvuuden tietoisuus usein odottaa, vaan tavoilla, jotka ovat hiljaisia ja lempeitä ja kuitenkin voimakkaita ja pysyviä.
 
Monet jotka ovat avoimia ja vastaanottavia sille, reagoivat uusiin energioihin kokemusten kautta: kohoamisen tunne, uusi inspiraatio ja syvempi tietoisuus universaalista rakkaudesta. Yrittäkää olla tulkitsematta hengen toimia siitä aineellisesta käsityksestä, mitä teidän mielestänne hengen pitäisi olla tai miltä näyttää. Monet näistä käsityksistä olette saaneet elokuvista ja televisio-ohjelmista ja ne ovat yksinkertaisesti epätosia. Enimmäkseen ne ovat vain ihmisen tulkintoja henkisyydestä, mitkä perustuvat tietämättömyyteen.
 
Antakaa lupa kaikelle vapautua, mikä on loppu. Teidän tehtävänne heräävinä sieluina on levätä totuudessa, sallia prosessin kehittyä ja elää korkeimmasta rakkaustunteestanne. Nähkää jumalainen kipinä jokaisen elävän olennon sisällä riippumatta siitä, miten tuo henkilö ehkä näkee itsensä tai toiset. Kehittäkää tapa muistaa tehdä tämä päivänne mittaan. Näin kasvatte totuudessa ja kehitytte syvemmälle - harjoittelemalla ja päättämällä päästää irti vanhoista ja vanhentuneista tavoista, jotka perustuvat valheellisiin opetuksiin. Tapa tuomita ja kritisoida virtaavat uskosta kaksinaisuuteen ja erillisyyteen. Näitä käsityksiä pidetään universaalissa tietoisuudessa niin kauan, kun ihmiset uskovat niihin sellaisten vahvistamana, jotka pitävät itseään henkisinä opettajina tai johtajina ja jotka hyväksyvät näiden opetukset.
 
Ihmiskunta on hukutettu aionien ajan tiukkoihin opetuksiin ja protokolliin siitä, miten olla pyhä. Joitain ihmisiä jotka toteuttivat näitä käsityksiä, on julistettu pyhimyksiksi ja nyt heidän palvomistaan ja rukoilemistaan jatketaan. Ei ole mitään pyhimyksiä! Kaikki elämä on ilmentymää yhdestä ja ainoasta elämästä, Jumalasta. Ne jotka on julistettu pyhimyksiksi, ovat saattaneet olla pidemmällä itsensä oivaltamispolulla (tai eivät), mutta he eivät eroa teistä - se on niin yksinkertaista. Lakatkaa antamasta pois voimanne, identiteettinne ja totuutenne. On aika vaatia itsellenne - itsenne.
 
Kaikki mitä näette ulkoisessa maailmassa, on heijastusta totuudesta, kun se alkaa juurtua massoihin, vain muutamien sijasta. Uusi energia on kuin pehmeää ja lempeää sadetta, joka virtaa kaikkien päälle. Jotkut juoksevat hakemaan sateenvarjoa suojaamaan itseään, mutta toiset nostavat kasvonsa ja ojentavat käsivartensa saadakseen mahdollisimman paljon valoa. Kumman sinä valitset?
 
Valinta on teidän, rakkaat ystävät. Valinta on aina teidän ja tämän vuoksi teidän on lakattava syyttämästä ketään tai mitään valinnoistanne - "olen liian kiireinen, minulla on liikaa vastuita, olen liian sairas, se on liian rankkaa". Ei, tekosyyt eivät riitä, jos suunnittelette kehittyä uuteen energiaan, rakkaat ystävät. Tämä on sen kulminaatio, miksi päätitte olla täällä maan päällä tänä voimallisena aikana. Palaisitteko kotiin kertomaan teitä odottaville, että olitte vain liian kiireinen maan päällä tehdäksenne sen, mitä inkarnoiduitte tekemään?
 
Se aika on nyt ja teitä huudotaan avulla ja siunauksilla, mutta valinta on teidän, hyväksyttekö sen vai ette. Niitä ei tuomita, jotka päättävät viivyttää matkaansa, koska kaikki heräävät lopulta, mutta valinta-aikanne on nyt - sitä vaan sanomme. Odotatko veljiäsi taivaalta pelastamaan sinut, kuten jotkut tekevät? He opastavat ja auttavat sinua, mutta sinun on tehtävä työ ja se on syy olemiseesi täällä tänä aikana.
 
Alkakaa ajatella sydämellänne. Sallia sydänkeskuksen energian opastaa teitä, samalla kun annatte ihmismielen vähän rentoutua. Teitä on opetettu luottamaan mieleenne kaikessa ja siinä olette kadottaneet kontaktin sydänkeskukseenne, mikä on opastuksen ja intuition todellinen lähde. Luottakaa energioihin, joita saatte sydämestä. Menkää luontoon ja sallikaa itsenne kokea sydän, tuntea energia kaiken elävyydessä ympärillänne. Hiljentäkää lempeästi mieli ja sallikaa itsenne levätä sydänkeskuksenne resonanssissa. Antakaa tämän tietoisuuden opastaa teitä päivänne läpi - mielen avustuksella, ei sen ollessa ainoa päätöksentekijä, kuten se on ollut.
 
Sanomme kaikille tätä lukeville, että teette hienoa työtä. Yrittäkää olla hermoilematta henkisestä edistymisestänne työkaluilla tuohon ja työkaluilla tähän. Useimmissa tämän ajan kirjoissa ja kursseissa on kyse pääsemisestä siihen, missä te olette jo, eikä niistä ole mitään hyötyä niille, jotka ovat kehittyneet niiden viestin yli. Ymmärtämättä tätä monet jatkavat niihin palaamista ja työskentelevät vanhentuneilla riiteillä ja rituaaleilla tarvittua pidempään. Antakaa intuitionne opastaa teitä jotain kirjaa tai kurssi kohti, mutta älkää antako päätöstenne perustua siihen, mikä on suosittua tai mitä joku inttää teidän tarvitsevan. Olette valmistumassa ja teillä on jo kaikki, mitä tarvitsette tehdäksenne nämä päätökset itse. Ainoa rituaali mitä nyt tarvitaan, on kääntyä sisäänpäin, kuunnella sydäntä ja sitten hyväksyä täysin, että olette Lähteen ilmentymä löytämässä, mitä se merkitsee.
 
Miten upean pelin olettekaan luoneet itsellenne!
 
Olemme rakkaudessa aina, Arcturuslainen ryhmä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >