HomeViestejäMarilyn Raffaele30.10.2011 - Viesti Arctutuslaiselta ryhmältä

30.10.2011 - Viesti Arctutuslaiselta ryhmältä

VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ
 
Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
30.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme täällä taas, rakkaat ystävät, toivottamassa teidät tervetulleeksi uuteen muutos- ja transformaatiopäivään. Asiat rakkaalla planeetallanne kuumenevat liittyen vanhan energian transformoimiseen uusiin ja parempiin tapoihin palvella ihmisiä - ihmisten toimesta ja ihmisiä varten. Tämä käsitys on ollut kadoksissa monilta ja nyt se palaa, kun kasvava valonne valaisee sen matkaa takaisin ihmistietoisuuteen. Olette pelanneet peliä riittävän kauan ja nyt on aika muistaa. Tämä heräämismatka pimeydessä oli hienoa peliä, vaikka usein hyvin traumaattista ja tuskallista, mutta näiden kovien erillisyysoppituntien kautta olette matkanneet sen muistamiseen ja tunnustamiseen, mitä ja kuka olette. Pelin ei ollut tarkoitus kestää ikuisuutta. Nyt on aika antaa kaiken vanhan ja valmiin vapautua.
 
Monet teistä kokevat tuskaa ja turhautumista fyysisessä ja tunnekehossanne. Tämä on osa prosessia - kaiken matalampivärähteisen puhdistaminen - sillä ette voi ottaa sitä mukaan uusiin ja korkeampiin energioihin. Lohduttakaa kehoanne niin, kuin voitte, mutta älkää olko liian huolissanne, sillä rakkaat ystävät, on osa matkaa päästää irti, vapauttaa ja lopulta puhdistaa kaikki, mikä on valmista ja vanhaa. Monien elämien traumaattiset kokemukset ovat ehkä lukkiutuneet solumuistiinne. Kenties tuo kipu jalassanne liittyy solumuistoon 1500-luvuilta, kun vaunut ajoivat ylitsenne. Solut nimittäin muistavat - tuotte jokaiseen elämään edellisissä elämissä saavutetun tietoisuustilan. Lähettäkää fyysisen kehonne soluille valoa ja kertokaa niille, ettei niiden enää koskaan tarvitse kokea menneisyyden tapahtumia, sillä se on loppu.
 
Puhdistukset menevät usein fyysisen kehon heikoimpaan kohtaan vapauttamaan energiaa, koska se on ns. kanava, ja saatatte ihmetellä, miksi jalassa tai kädessä jne. on tätä jatkuvaa kipua. "Mikään ei näytä helpottavan sitä!" No, rakkaat ystävät, kehonne käyttää vain tuota aluetta vapautuspisteenään kaikelle, mitä puhdistatte. Jos ette halua tätä, todetkaa vain, että päätätte vapauttaa erilaisella, lempeämmällä ja helpommalla tavalla. Olette itsenne "pomo". Erillisyysenergiaelämien aikana ihmiset ovat alkaneet uskoa, että he ovat voimattomia. Käsittäkää nyt, että olette jumalolentoja, joilla on ihmiskokemus, ja tuon tiedostamisen avulla ottakaa takaisin oma voimanne.
 
Sananne ja ajatuksenne ovat hyvin voimakkaita ja niistä on tullut vieläkin voimakkaampia, kun värähtelynne on kehittynyt. Olkaa varovaisia siinä, mitä toivotte, sanotte tai ajattelette, sillä valo-olentoina olette luojia. Ymmärtämättä tätä ihmettelette, miksi tiettyjä tapahtumia ilmentyy elämäänne. Alkakaa ajatella ja elää totuudessa koko ajan. Kun teette niin, karma ei enää päde. Tässä kohtaa alatte kohdata oppituntinne karman sijasta totuuden kera. Älkää tuomitko ulkoista vaikutelmaa, vaan pelkästään ymmärtäkää, että ulkoinen vaikutelma on ilmentymä ihmisen uskomusjärjestelmästä. Näette kolmannessa ulottuvuudessa aina vastakohtapareja, sillä se on kaksinaisuuden ja erillisyyden energiaa. Kun kasvatte enemmän ykseystietoisuuteen, ulkoinen heijastaa tätä ja ilmentymät ovat korkeampaa tasoa.
 
On tulossa lisää maapallon puhdistuksia. Älkää pelätkö, sillä tämä on osa Gaian puhdistumista omalla matkallaan ylösnousemukseen. Gaia on tietoinen tuskasta, mitä jotkut näistä tapahtumista aiheuttavat, mutta se ei pysty tekemään omaa ylösnousemustaan ilman joitain muutoksia ja puhdistuksia. Älkää pelätkö, rakkaat ystävät, sillä kaikki jotka kokevat näitä asioita, olivat tietoisia siitä ennen inkarnoitumistaan ja antoivat luvan. Usein nämä tapahtumat ovat henkilökohtaisen tai ryhmäkarman massiivisia puhdistuksia, mikä on sitten loppu iäksi.
 
"Vallatkaa"-liikkeen osallistujat ilmaisevat uuden tietoisuuden energiaa. Kaikki eivät ymmärrä sen olevan tätä, mutta he kokevat ja ilmaisevat tarvetta palauttaa oma voimansa ja ihmiskunnan luontainen oikeus henkiolentoina kokea yltäkylläisyyttä ja rauhaa. Tämä on merkki, että maapallolle tunkeutuu korkeampia valotaajuuksia. Kaikki kokevat tämän ja liikkuvat ottamaan takaisin voimansa tavoilla, minkä he ymmärtävät saavutetun tietoisuustasonsa perusteella. Olette nähneet paljon muutosta Lähi-idässä ja näette paljon lisää. Tästä tulee voimakas muutosvuosi monille.
 
Tulee tapahtumia, joita emme voi kertoa teille tällä hetkellä, mutta sanomme, että pysykää keskittyneenä totuuteen koko ajan. Älkää vaipuko pelkoon, sillä miljoonat valo-olennot sekä sisarenne ja veljenne kehittyneiltä valoplaneetoilta opastavat ja vartioivat teitä rakastavasti. Älkää pelätkö, kun näette meidän ilmestyvän. Älkää pelätkö, kun ne valheellisuudet joita vallassa olevat ovat antaneet teille totuutena, alkavat sortua, sillä paljon on paljastettavaa menneisyydestänne ja nykyisyydestänne. Niillä jotka ovat ottaneet oikeutenne pois väkivoimalla, on paljon vastattavaa eivätkä heidän pelinsä voi jatkua uudessa valossa.
 
Luottakaa aina intuitioonne ja koska olette tietoisia siitä, mitä tapahtuu, voitte olla suureksi avuksi niille, jotka eivät vielä ymmärrä. Teistä tulee opettajia, kun paljastuksia tulee. Siksi teidän on työstettävä tällä hetkellä omaa matkaanne sekä vahvistettava sisästä tietoisuuttanne ja kasvuanne meditoimalla ja harjoituksin. Sitten teillä on täysi työkalupakki, jonka avulla voitte auttaa niitä, jotka tulevat takana valmiina muuttamaan energioita, mutta ilman aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu. Ne jotka ovat antaneet voimansa hallitukselle, kirkolle ja muille, huomaavat kompuroivansa hämmennyksessä ja silloin te astutte esiin sanoen: "Älä pelkää …"
 
Älkää yrittäkö antaa helmiänne niille, jotka eivät halua niitä. Tämä on erittäin tärkeää, sillä kaikilla on vapaa valinta siitä, milloin ja miten he haluavat kehittyä. On monia, jotka edelleen tarvitsevat kolmannen ulottuvuuden kokemuksia, ennen kuin he ovat valmiita siirtymään korkeammalle. Kaikilla on mahdollisuus valita ja kaikkia opastetaan. Ihmisego yrittää "pelastaa" kaikki ja uskoo, että on vain yksi tapa ja se on hänen tapansa. Älkää langetko tähän ansaan, niin kuin monet ovat langenneet. Sen vapauden mitä haluatte itsellenne, on ulotuttava kaikkiin muihinkin riippumatta siitä, miten selvästi voitte nähdä, missä kohtaa he kompastuvat. Tehtävänne on vain "olla paikalla", kun ja jos he vihjaavat haluavansa lisää. Voitte tarjota ehdotuksia, mutta älkää menkö heidän energiaansa ja antakaa heidän mennä, jos he päättävät pysyä siinä, missä ovat. Tämä on "myötätunto versus sympatia" -harjoitusta. Antakaa parastanne, mikä voi olla vain heidän valonsa tunnistaminen sanomatta mitään. Teillä tulee olemaan kiirettä.
 
Lopetamme tämän kertomalla teille, että teette hyvää työtä. Älkää ajatelko, että teidän on suoritettava tämä tai tuo, hoettava tätä tai tuota mantraa, seisottava tällä tavalla, veisattava tätä "virttä" tai tehtävä jotain. Seiskää totuuden valossa ja levätkää siinä oivalluksessa, että olette nyt, olette aina olleet ja tulette aina olemaan yhtä Jumalan kanssa ja kaikki opetukset vastoin tätä ovat valheellisia. Tämä on Jumalan laki.
 
Rakkaudessa, olemme Arcturuslainen ryhmä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev