HomeViestejäGillian MacBeth-Louthan30.4.2021 - Kvanttiherääminen

30.4.2021 - Kvanttiherääminen

KVANTTIHERÄÄMINEN

Kirjoittanut Gillian MacBeth-Louthan (www.thequantumawakening.com)
Huhti-toukokuun 2021 uutiskirjeestä (30.4.)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valoemännältä

Sori viivästys tämän kuukauden uutiskirjeessä. Aika oli kuin hidastettua, ja vaikka kuinka yritin, en pystynyt saamaan uutiskirjettä tehtyä – se oli aina ulottumattomissa. Tunteeni ja energiani ovat kosmisen kahvikupin yläreunassa, joka vuotaa yli syviin kanjoneihin ja tunnekuiluihin. Empaattisuus vahvistettuna, kuin kaiutin Kissin konsertissa. Tiensä tunnusteleminen ei ole helppo tehtävä, kun yksi levottomuus on laitettu nukkumaan ja toinen tulee huutamaan, ennen kuin on vedetty syvään henkeä. Kaikkea tulee lentämään sielumme ja elämämme ympärille, kuin jätettä uhkaavassa tornadossa. Tämä matkan osa on itse asiassa vaikein, kun opettelemme kulkemaan tunnelaavakenttien läpi, palamatta uudestaan.

Jokainen herää johonkin "elävään faktaan", jota ei näyttänyt olevan hänen maailmassaan aiemmin. Näiden uusien totuuksien yhdistäminen omaan elämään, kehoon, mieleen ja sieluun on suuri uroteko. Kun liu'umme ajan läpi, tulee enemmän ja enemmän esiin ns. ongelmia matriisissa, mikä paljastaa alastoman totuuden, johon täytyy tarttua.

Jokainen ulottuvuus on kuin luku hyvin paksussa kirjassa, ja tuossa luvussa on monia sivuja, jotka täytyy kokea ja kääntää, ennen kuin astuu seuraavan ulottuvuuden lukuun. Uskomusjärjestelmät kaikissa muodoissaan, mauissaan ja energioissaan ovat sähköisesti varattuja, ja näin minusta tulee sähkömagneettinen ja kaksi magneettisesti varautunutta hiukkasta samassa "spinnissä". Kuin magneetti joka etsii itseään, näiden uskomusjärjestelmien hologrammi-ilmaisut löydetään valohuoneista ja -kartanoista. Kaikki elämän hologrammikuplat maalataan omien piirtojemme, ajatustemme ja odotustemme mukaisesti.

Matrix-tyyppisesti, jokainen ihminen personoi ja yksilöllistää nämä holograafiset ilmaisu- ja energiakuplat. Jos joku tekee pakkolaskun lumisen vuoren rinteelle lumivyöryn aikana Alaskassa, antaako hän vain periksi vai menee kaikkien esteiden läpi tietoisuuden valkoisen madonreiän toiselle puolelle? Ihmisenä teemme itse asiassa kumpaakin – ensin annamme periksi ja sitten nousemme ylös ja menemme läpi! Kuluneen vuoden aikana olemme kaikki syöneet paljon saastaa, paljon matoja, kulhollisessa sydänsärkyä, Maa-planeetan ja sen ihmisten vuoksi. Olemme "anoneet armoa" kovaan ääneen, osoittaen sormella kaikkea ja kaikkia elämämme ulkoisista olosuhteista. Kuin kristalliset muistilaitteet kvanttitietokoneessa, meillä on kyky sisältää samanaikaisesti monia kerroksia informaatiota, totuuksia ja kokemuksia, luoda energiapyörteitä, kun kaikki tilanteet pyörivät ympäri. Tullen magneettiseksi ja kutsuen samoja hiukkaskoostumuksia liittymään niihin. Maallikon termein, "Päiväni murmelina" -toistuvuus on personoitua, ei yleistettyä.

Tunnemme, että se on riisuttu pois, kuka kerran olimme, ja tuossa tiedossa elää tyhjyys, joka pyrkii täyttymään. On kyse sitten ruuasta tai viinasta, seksistä, huumeista ja rock 'n' rollista, henki haluaa täyttää osansa, jota se ei näe nyt-hetken "toimintakaaviossa". Kurkotamme turhaan, kuin vapaasti leijua astronautti, joka on juuri menettänyt jakoavaimensa.

Emme tunnu sopivan energiaan tai vaatteisiimme tai ajatuksiimme – kuin Kultakutrilla, kaikki tuntuu vähän vieraalta. Etsimme kaikki laskeutumisalustaa, toivoon "sementoitua" paikkaa, jotta voimme nähdä ajan täyteydessä/kokonaisuudessa ja ymmärtää, mitä on tulossa. Maailmamme hologrammi muuttuu hitaasti, kuin karuselli joka on epätahdissa ja ajan ulkopuolella. Etsimmekö aktiivisesti puuttuvia osiamme ja kutsumme ne takaisin tämän vanhan itsemme varjoon? Vai työstämmekö veistosta edessämme?

Wesak 2021

Härkä-kuukauden ensimmäistä täysikuuta juhlistetaan tänä vuonna Wesakina, joka on 26.5.2021. Wesak on Buddhan syntymän, valaistumisen ja kuoleman juhla. Muinaisuskomusten mukaan Buddha syntyi, saavutti valaistumisen ja lähti maallisesta inkarnaatiostaan Härän täysikuun aikaan. Buddha palaa tähän aikaan vuodesta tuomaan uutta valoa maailmaan. Henkisiä johtajia – sekä ihmisiä että hierarkiaa – kerääntyy Wesak-laaksoon, korkealle Himalajan vuorille.

Wesak on aikaa, jolloin Kristus kerää koko henkisen hierarkian yhteen herättämään "kaikki universumin parantavat voimat". Buddha on Jumalan viisauden ilmaisumuoto, elävän valon ruumiillistuma ja osoitus jumalaisesta tarkoituksesta. Kristus edustaa Jumalan loputonta rakkautta ihmiskuntaa kohtaan. Wesak on kuin pyhä ruukku/kannu, joka kaataa parantavaa eliksiiriä kaikille, jotka vastaanottavat. Wesak on aikaa, jolloin nämä kaksi suurenmoista energiaa sekoittuu yhteen ja tulee "yhdeksi puhtaan rakkauden vuodatukseksi".

Valkoinen Biisonivasikkanainen puhuu

Olen se, joka hengittää kanssanne, kun hengitätte sisään uuden päivän toivoa. Olen se, joka lempeästi sulkee silmänne stressaavan päivän lopussa. Olen kasvot peilissä, ja olen kasvot kolibrin siipien heijastuksessa. Etsikää kasvojani kaikesta elämästä, sillä siellä asun. Olen Valkoinen Biisonivasikkanainen. Tulen luoksenne, kun olette vahvuudessa ja voimassa, etsien seesteisyyttä. Hyvin pitkään olette pitäneet todellisen olemuksenne vankina. Olette pitäneet sen hiljaa, ja olette pitäneet sen itkemässä. Hyvin pitkään olette pitäneet todellisen olemuksenne vankityrmässä aivan sydämenne pohjalla – peläten päästää sen ulos.

Pyydän teitä seisomaan täysin jumaluudessanne. Olette hyvin kauniita olentoja – kaikki erimuotoisia, -kokoisia, -värisiä ja eri persoonallisuuksia. Heittäytykää luomisen altaaseen ja yhdistykää Äidin kanssa. Yhdistykää Jumalan kaikkiin kasvoihin, jotka säteilevät kirkkaasti. Yhdistykää kuun, maan ja kehonne kiertoihin. Yhdistykää jokaiseen osaanne, jota häpeätte, kaikkiin salaisuuksiinne. Nauttikaa kehonne runsaudesta tai kehonne hoikkuudesta – sillä Jumala koskettaa ja suutelee lihanne jokaista grammaa. Älkää hävetkö, jos olette liian pieni tai liian suuri tai juuri oikeanlainen. Jumala elää lihanne jokaisessa grammassa.

Äiti Maa voimaannuttaa itseään sillä, mitä täytyy tehdä, mitä täytyy parantaa. Se tekee tämän lempeästi ja rakkaudella. Olkaa kiitollinen siitä, että se on lempeä ja rakastava – sillä Maa pirstoutuisi ja hajoaisi, jos se olisi muunlainen. Rentoutukaa, ja näyttäkää se todellinen olento, joka olette. Seiskää jyrkänteellä pauhaavan rannan yläpuolella, muistan nuo ajat, jolloin menitte vuorenhuipuille ja kutsuitte tuulta, kun lauloitte vedelle ja kuiskasitte elementeille. Tulen tänä päivänä taputtamaan henkenne rohkeudelle. Älkää antako elämän ja kaikenlaisten ihmisdraamojen piiskata teitä alistumaan. Älkää antako omien luomustenne kuivattaa tunteitanne, intohimoanne. Jos se mitä olette luoneet, ei kunnioita teitä, päästäkää siitä irti. Herättäkää henkiin se, mikä kerran poltettiin roviolla ja hukutettiin pelon vesiin. Olen Valkoinen Biisonivasikkanainen.

Jos voisin laittaa ajan pulloon …

Aika on kuin vanha rumpupesukone 50-luvulta, pitää asiat sekoitettuna, puristettuna ja liikkuu eteenpäin molekyylisekasortona. Tunne olemisesta täällä ja tuolla on yhtä todellinen, kuin mikä tahansa muu asia Maa-planeetalla. Eteenpäin ja taaksepäin vetäminen voi aiheuttaa suurta huimausta ja tasapainottomuutta. Puuttuvia esineitä on ripoteltuna ulottuvuuksien väliin, ja ne etsivät laskeutumispaikkaa. "Aikalaattojen" hankaaminen toisiaan vasten jatkuu, mikä aiheuttaa odottamattomia vuodenajan ja henkilökohtaisia muutoksia. Jonkin ulottuvuuden pelisäännöt eivät päde toisessa.

Menneisyyden menettäminen ja irrottautuminen nykyhetkestä tarjoaa tilaisuuksia, joita ei voisi olla muuten. Uudesta ajasta, vanhasta ajasta, kaikesta ajasta tulee tarpeetonta, kun ihmiskunta tekee u-käännöksen jälleenyhdistymisen paikkaan. Kommunikointilinjat ihmisten välillä ovat hauraita ja kireitä, kuin perhosen siivet, kovassa tunnetuulessa. Itsensä näkemisestä toisten peilaamana on tullut hyvin selvää, ja monet kääntävät katseensa pois haluamatta nähdä, mikä on suoraan heidän edessään. Ykseys näyttää minimaaliselta, kun ihmiskunta rehentelee ja räjäyttää illuusion.

Aika, tähdet ja ilmasto kirjoittavat itsensä uudelleen harmoniassa uusien lakien kanssa. Kuin nopeusrajoituksen muuttuminen maaseutukaupungista toiseen. Jokainen avaamasi ovi vie sinut itsen uutta valtatietä pitkin moniulotteiseen portaaliin. Ihmisevoluution pirstoutuneet palat pyrkivät nyt yhdistymään, yrittäen sopia ykseyteen. Tämä saa jokaisen kiireisenä kauhomaan itsen puuttuvia paloja. Jokainen ihminen saatetaan atominsa kaikkiin kasvoihin. Kaikki alkuperäiset suunnitelmat on reunustettu tulevaisuuden mahdollisuuksilla, lopputuloksilla ja takaovilla pakoa varten. Tullakseen todelliseksi olemuksekseen täytyy kävellä itsen syvässä kuilussa. Todellisuudet haastetaan, mikä tekee kädestä käteen taistelua. Aika ryntää ohi ajattelematta, kun ulottuvuusmuutoksen pyörretuuli laittaa meidät ajamaan pyörillämme tuulta vasten, kuin idän ilkeä noita.

Aikaa ei voi pakottaa lokeroihin. Aika on kasvattanut siivet ja lähtee lentoon tuntemattomina kuvioina. Ihmiskunnan sekstantit vaativat aikaa lentämään suuntaan, jossa on tolkkua. Kaikkien Maan aistinten – haju, maku, kosketus, tunne – arvot muuttuvat. Älä ota niitä itsestäänselvyytenä, äläkä luota niihin täysin. Se mikä oli kerran kirjoitettu kiveen totuutena, on nyt muuttunut agendalla. Se minkä tiedät totuudeksi, haastetaan lakkaamatta. Keho on saanut niin monia sekavia signaaleja, niin monia ristiriitaisia totuuksia, että sillä on ylikuormaa ja se näyttää alkaneen elää omaa elämäänsä. Koko ihmiskunnalla on ylikuormaa. Kaikki virtapiirit ovat kuormittuneet. Maa on uuden ajan risteyksessä, ja siitä on tullut energian ja informaation tietopalvelu.

Nammu-oraakkelikristallit

Vihreät kaksikärkiset sitriinikristallit

https://thequantumawakening.com/wordpress/wp-content/uploads/DSC02100-1.jpg

Oraakkeli herää syvällä ihmisten sydämissä ja hämmentää muistamisen lampia, jotka synnytettiin ajan alussa.

Kyky tietää … vain tietää ilman epäilyksen häivääkään, synnytettiin oraakkelin kautta. Nammu oli "alkuäiti, joka synnytti seniorijumalat". Hän oli sumerilainen luomisen jumalatar, joka nousi merestä ja synnytti taivaan, Maan ja ensimmäiset jumalat. Hän edusti makean veden merta, jonka muinaiset sumerilaiset uskoivat olevan Maan alla ja pitävän sisällään ajattomuuden salaisuudet. Nammu oli jumalatar, joka synnytti Anin (An, taivas isä) ja Kin (Ki, maa äiti).

Ur-Nammu-säännöstö on vanhin tunnettu tallennettu "laki", joka on säilynyt tähän päivään. Se on Mesopotamiasta ja kirjoitettu sumerin kielellä eri laatoille. Yksi Sumerin muinaisista myyteistä näillä laatoilla alkaa kuvaamalla sitä elämäntapaa, joka pikkujumalilla oli ennen ihmiskunnan luomista. On tallennettu, että tuona aikana jumalien täytyi tehdä fyysistä työtä, "he kaivoivat kanaaleja ja kasasivat silttiä/hiesua Haralissa". Siinä missä seniorijumalat (yliherrat) johtivat työtä, vähäisemmät jumalat tekivät kovan manuaalisen työn. Suurin osa tästä työstä keskittyi arvokkaiden alkuaineiden löytämiseen, erityisesti kullan, jota käytettiin heidän kotitähtensä/planeettansa suojelemiseen tähtisäteilyltä. He tekivät tämän vapauttamalla kultaa kotitähtensä ilmakehään, mikä salli kullan tarttua muihin avaruuden alkuaineisiin, aikaansaaden näin säteilykilven.

Tyytymättömänä vaikeaan elämäänsä, pikkujumalat alkoivat valittaa ja syyttää onnettomuudestaan Enkiä, merkittävää sumerilaista jumalaa. Kerrottiin, että Enki (ilmeisesti laiskurijumala) oli sikeässä unessa "maanalaisissa vesissä, paikassa josta kukaan muu jumala ei tiedä", ja oli tietämätön pikkujumalien tyytymättömyydestä. Hänen isoäitinsä, luomisen jumalatar Nammu, keräsi kaikkien onnettomien pikkujumalien kyyneleet ja toi ne lapsenlapselleen Enki-jumalalle. Hyvän luomisäiti-jumalattaren tapaan, hän sanoi lapsenlapselleen: "Makaatko tosiaankin siellä unessa, aineettomuuden maailmassa.? Etkö oikeasti ole hereillä? Pikkujumalat ovat tuhoamassa sen maailman, jonka haluamme luoda. Poikani, herää vuoteestasi! Käytä viisauttasi ja luo korvaaja pikkujumalille, jotta heidät voidaan vapauttaa uurastuksesta."

Lopulta, kuulleessaan äitinsä (isoäitinsä?) kyynelien putoavan maahan, Enki heräsi ja alkoi ajatella käsillä olevaa asiaa. Lopulta Enki päätti, että Nammun pitäisi luoda niitä olentoja, joita hän oli ehdottanut. Enki sanoi, ja se on tallennettu: "olentoja joita suunnittelit, tulee olemaan. Rasita heitä rakentamisen ja korien kantamisen työllä ja taakalla. Sinun pitäisi vaivata (kuin taikinaa) savea abzun päältä, jumalien ja jumalattarien syntymäpaikasta. Nipistät savea, ja tuot tuon muodon olemaan." Näin luotiin ihmiset.

Nämä kristallit antavat meille näkemisportin muinaisiin totuuksiin, jotka elävät edelleen DNA:ssamme ja ihmiskunnan sukulinjassa. Ne selittävät ihmiskunnan pakkomielteisen yhteyden kultaan – etsimässä sitä aina ja hypnotisoituneena biologisesti tästä kiiltävästä mineraalista, joka on hyvin arvokasta kosmokselle. Kullan elämää antavat ominaisuudet vaihtelevat jokaisen tähden ja planeetan tarpeen mukaan. Ne ovat linjassa Nammun, luomisen jumalattaren, jumalaisen päättäväisyyden kanssa – sekä hänen empatiansa, vahvuutensa, tahtonsa, rakkautensa ja lempeytensä suostutella nukkuva jumala heräämään sydämensä osaan ja muiden tarpeisiin.

Kun käymme maailmassa läpi enemmän ja enemmän epävarmuutta, meistä tuntuu, että monta kertaa Jumala kaikissa muodoissaan ei kuule rukouksiamme, huutojamme ja vetoomuksiamme parantumiseen ja armon paikkaan. Jumalatar Nammu tulee muistutuksena: "Hän joka välittää, tulee väliin aina" sen puolesta, mikä on oikein ja kunnioitettavaa. Onko meillä kanttia huutaa paikalle nukkuva jumala, joka on hylännyt meidät planetaarisen tarpeemme aikana? Se pitää päättää, rakkaat sydämet.

Nämä tehokkaat vihreät sitriinikristallit sisältävät lahjan, joka sallii ihmissydämen muodostaa yhteyden kaikkeen elämään. Vihreällä sitriinillä on voimakas parannuskyky, ja se on erityisen hyödyllinen syvässä soluparannuksessa. Vihreä sitriini rohkaisee uusiin alkuihin ja etsintöihin. Tämän kiven energia on hyödyllinen kehon, mielen ja hengen puhdistamisessa ja suojelemisessa, sallien syvän sieluparantumisen. Tämän kiven uskotaan hävittävän, transformoivan ja muuntavan negatiivista energiaa. Sillä on kyky puhdistaa kehosta myrkkyjä ja uudistaa kehon kudoksia. Sitriinillä on kyky stimuloida kehon omia parantumisenergioita. Hyvä kivi auran puhdistamiseen – se ei koskaan ime negatiivista energiaa eikä sitä tarvitse näin koskaan puhdistaa. Se on suojelukivi, joka poistaa ja estää kaikenlaisia negatiivisia energioita. Se on erinomainen myös unien muistamiseen ja unityöhön.

Vihreä on elämää. Luonnossa runsaana, vihreä merkitsee kasvua, uudistumista, terveyttä, aivan kuten sininen. Aika kulkee nopeammin vihreässä huoneessa. Vihreällä energialla on voimakas vaikutus sydämeen ja verensaantiin. Vihreä liitetään yltäkylläisyyteen ja antamiseen. Sen voimakas side luontoon on erittäin tärkeä parantumiselle. Vihreän käyttäminen päästää rakkautta sydämeen ja opettaa antamaan, odottamatta mitään vastineeksi. Käy osoitteessa www.theQuantumAwakening.com

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >