HomeViestejäGillian MacBeth-LouthanJoulukuu 2020 - Kvanttiherääminen

Joulukuu 2020 - Kvanttiherääminen

KVANTTIHERÄÄMINEN

Kirjoittanut Gillian MacBeth-Louthan (www.thequantumawakening.com)
Joulukuun 2020 uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valoemännältänne

Pyhäpäiviä (suom. huom. merkitsee myös lomaa, joulunaikaa) eli pyhiä päiviä ei voisi olla, jos ei olisi sinua, sydäntäsi ja omistautumistasi siihen, mikä on hyvää, parantavaa ja säteilee toivon valoa. Juhlimalla luot pyhän tilan, joka on täynnä valoa. Elämä on kuin tilkkutäkki: vähän surua, vähän onnellisuutta, vähän hyviä päiviä, vähän huonoja päiviä, kaikki täynnä kaikenvärisiä ja -makuisia muistoja. Jokainen meistä on ommeltu yhteen kuin rakas lastenlelu, ja pidämme itseämme kasassa ohuella langalla. Tämä sinun pyhä kudelmasi, sydämesi tilkkutäkki, kulkee käsi kädessä kaiken kanssa, mikä on pyhää. Oikeiden väriesi näyttämisessä ei pitäisi olla mitään pelättävää, sillä ne ovat sielusi ja kaikkien monien elämiesi sateenkaari. Kaikki ompeleet ovat jumalaisia ohjeita ihmisyytesi kudelmassa. Meidät luotiin rakkaudessa ja rakkaudella, sillä kaikki on rakkautta. Olemuksemme ulkoreunoilla itse ja sielu elää aidon henkemme. Olemme universumin rakkauslapsi, sen jälkeläinen joka esittää itseään galaktisena ilman loppua.

Monta kuunkiertoa sitten kun asuin Cocoa Beachilla Floridassa, katsoin marraskuun yötaivasta kaikessa loistossaan ja etsin viisautta. Meri heijasti yötaivaan ja tähdet, ja suuri rauha tuli sydämeeni. Kuulin rauhan äänen näissä sanoissa uudestaan ja uudestaan "niin kuin oli alussa, niin tulee aina olemaan, maailma ilman loppua". Sydämeni räjähti vapaaksi sijoiltaan ja täytti minut rakkaudella, ja sitten kolme tähteä yläpuolella loisti kirkkaasti muodostaen valokolmion, kuin hyväksymisleiman taivaankannelta. Tämä lause tuli päähäni eikä jättänyt minua rauhaan moneen päivään, mutta kun katson taaksepäin noita energioita ja sitä, miten pitkälle olemme tulleet valo-olentoina, se tuntuu erittäin relevantilta tähän päivään ja aikaan.

Kun tänä aamuna heräsin, lause "rakkaus selviytyy, se pitää meidät elossa" soi uudestaan ja uudestaan päässäni. Kysyin itseltäni, mitä ihmettä se oikeastaan merkitsee tänä päivänä ja aikana. Sanat tuntuivat antavan rakkauden hengelle suuren henkilöhahmon – soturi, ritari, pelastaja. Tämä rakkaustunne ylitti ystävänpäivän suklaat ja kerubit. Se ylitti viattoman ensisuudelman tai kädestä pitämisen koulumatkalla. Tämä rakkaus tuntui kookkaalta, elävältä ja suuremmalta kuin se, mitä meille tapahtuu planeettana. Tämä rakkaus otti muodon tämän planeetan joka leveys- ja pituusasteella. Tämä rakkaus oli kuin kaikki suudelmat, kaikki halaukset, kaikki rukoukset ja kaikki elämänjuhlat kiedottuna suureksi kosmiseksi jouluburritoksi. Tuleeko tämä rakkauden materialisoituminen maan päälle mainostauluna, jouluihmeenä tai planetaarisena rukouksena, joka kasvattaa lopultakin siivet? Se mitä tiesimme rakkaudeksi vuosi sitten, on muuttanut väriään, lentomalliaan ja tulevaisuuttaan.

Olemme oppineet rakkaudesta kuluneena vuotena, ettei meillä ole läheskään tarpeeksi sitä elämässämme. Meillä kaikilla on apupyörät sen oppimisessa, miten ajetaan tällaista uudentyyppistä rakkautta, joka on ulotteisesti liikkeellä. Tämä on syvällisen heijastuksen aikaa mahdollisuuslampeen.

Kaikki ystävällisyys jota osoitat, kulkee aika-avaruuden läpi

Kun joulun elävä olemus tulee sydämeesi, salli sen kyyhkyn avata siipensä tarkoituksen ja jumalaisen suunnitelman kera. Suunnittele olla parempi ihminen, jolla on laajempi tarkoitus. Kuuntele merkkejä ja kuule tulevaisuus, kun se kutsuu välitöntä huomiotasi. Joka päivä kuuntele sydämelläsi ja sitten siirry tuohon paikkaan. Seuraa valoasi, kun se yhdistyy ihmiseen, paikkaan tai asiaan. Seuraa valoasi, kun se ohjaa sinua kuin majakka taivaallisten valintojen paikkaan. Valinta on kaikkien ihmisenergioiden suuri mestari, kun se "kuluttaa" ihmisyyttä. Ihmiset ovat aina valintapisteessä. Pyydä saada valita viisaammin, valita rakkauden paikasta.

Jokainen ystävällisyys jonka osoitat, kulkee aika-avaruuden läpi ja koskettaa kaikkea matkallaan alkuun. Kosketat Jumalaa, Lähdettä, jokaisella toiminnallasi ja toimimattomuudellasi. Tiedä tämä aina, ja sitten päätä kulkea luomisen ohutta viivaa. Anna niille, jotka eivät odota sitä. Anna anonyymisti innostuneena. Anna hiljaisia rukouksiasi. Anna ajattelematta, ja salli sen olla elämäntapa, ei vain jokin sesonki!

Tule siksi, mitä kaipaat olla sisällä sydämessäsi. Tule tuoksi kuvaksi mielessäsi, kun hyväksyt korkeamman tarkoituksen. Anna valon osoittaa sinua uuteen suuntaan, joka tukee sinua olemaan kaikki, mitä synnyit olemaan. Kuluta aikasi ja energiaasi viisaasti luomismoodissasi, joka liikkuu täyttä vauhtia koko ajan. Lakkaa taistelemasta elämäsi virtausten kanssa ja ajelehtimasta draamasta toiseen. Tule kohtalosi mestariksi, haasta vallitseva tila ja salli mestarin syntyä.

Olet itsesi synnyttämisen ajassa korkeammaksi valoksi totuuden eri oktaavissa. Olet ajattomuuden kohdussa ja yrität venytellä, mutta illuusion seinät rajoittavat sinua. Työnnät ja työnnät ja yrität venyttää rajattomuuteen, jota luontaisesti tiedät olevasi. Tunnet rajat – ikään kuin elämäsi muurit tulisivat jyrkemmiksi ja liukkaammiksi jokaisen uuden vuoden myötä. Ähiset ja voihkit ja valitat, kun rajoituksista tulee aina vain elävämpiä ja todellisempia. Elät tässä aineen ulottuvuudessa ja elät myös hengessä, valossa monilla tasoilla. Kehosi tuntuu rajoittuneelta ja haavoittuvalta, kuitenkin sillä hengellä ja valovoimalla joka elää siinä, on suurenmoiset ja loputtomat kyvyt.

Olet yhdistynyt kaikkeen universumissa, kaikki virtaa lävitsesi ja sinuun. Kaikki energiat, ajatukset ja sanat virtaavat ajan läpi jatkuvasti. Ei ole alkua eikä loppua, vaan toistuva elämänvirta, joka muuttaa muotoa. Tämäntyyppisessä olemassaolossa ei ole epäonnistumista, on vain evoluutio.

On aika antaa periksi prosessillesi ja luottaa siihen. Perhonen joka olet sisällä, on paljon suurempi kuin mikään illuusio. Päästä irti ja tiedä, että jumalainen suunnitelma toimii. Toukka on suunniteltu tulemaan perhoseksi – muuten ei voi olla! Antautuminen on sen hyväksymistä, että universumi tietää jokaisen oikkusi ja halusi, ennen kuin edes haluat sitä. Reikä on pieni vain toukan mielessä, ei Jumalan mielessä. Jumalan luomiskentät ovat tarpeeksi suuria sisältämään Maan ja kaikkien muiden paikkojen tulevat perhoset.

Tunteita leijuu pintaan kuin menneen joulun aave

Kun kaksi tai useampi kokoontuu valossa, tarkoituksessa ja sydämessä, universumi ympäröi heidät ja nostaa ihmeiden toteutumisen paikkaan. Kun viisas ihminen tulee puhtaan sydämen ja aikomuksen kera antamaan muille totuuksiaan, uusi valoyhteys luodaan ja valo-osamäärä lisääntyy. Voit verbaalisti sulkea pois toisen surun sanomalla, ettei se vaikuta sinuun, mutta olemme planeettana ja kollektiivisena valona energeettisesti "veljemme vartijoita". Lajina olemme energeettisesti ja biologisesti yhdistyneet toisiimme. Kun valoenergian paine lisääntyy hitaasti, huomaamme monia, jotka eivät pysty sopeutumaan tähän muutokseen. Tunteita leijuu pintaan kuin menneen joulun aave. Toisen ihmisen henkilökohtaisen synkän dialogin tukeminen ja sormella osoittelu leikkaa vain valosiipesi. Rukouksen ja kauniin valon toivominen epämiellyttävälle henkilölle irrottaa sinut hänen pimeys- ja itsesabotointiverkostaan.

Kun aika nopeutuu eikä elämä hidasta, huomaamme, ettemme pysty pitämään kaikkia lupauksiamme itsellemme ja rakkaillemme. Aikomuksemme ovat suurisuuntaisia, mutta täynnä kuumaa ilmaa, kun pystymme tuskin selviytymään päivästä. Tunne joka leviää kaikkiin, on kulkeminen märässä hiekassa, kun vajoamme syvemmälle ja syvemmälle uneliaisuuden tilaan. Voimme syyttää siitä pandemiaa, planeettoja, tähtiä tai auringon aktiivisuutta, mutta tiedämme kaikki, että olemme kadottaneet kipinämme. Kuin samppanjalasi täynnä soodavettä, emme saavuta täyttä potentiaaliamme. Ranta näyttää kaukaisemmalta ja kaukaisemmalta, kun uimme henkemme edestä turvaan. Haluamme epätoivoisesti syyttää jotakuta tai jotain, mutta loppujen lopuksi se osuu omaan nilkkaamme. Syyllisyydessä piehtarointi alkaa, kun rohkeasti väistämme elefanttia huoneessa.

Ihmisolennossa on toivonsiemen. Siemen joka pysyy hengissä ja kylvettynä riippumatta siitä, miten huono sää tai elämä saattaa olla. Monet ihmiset ovat tehneet kovasti työtä nähdäkseen vain unelmiensa kariutuvan janoiselle ja karulle maaperälle, jonka ovat luoneet olosuhteet heidän kontrollinsa ulkopuolella. He ovat seuranneet jumalaista suunnitelmaansa erämaahan, joka on hedelmätön. Monet ovat venyneet taloudellisesti, tunnepuolella ja fyysisesti kyntäen maata, joka on epäystävällinen eikä tue heitä. Kamppailemme, ettemme tuntisi surua ja pettymystä sydämessämme. Emme halua luopua siitä, mikä elää sydämessämme, ja pidämme toivon siementä ihmiskunnan puolesta, mutta siitä tulee joka päivä vaikeampaa ja vaikeampaa.

Yritämme kovasti paeta tätä kovaa todellisuutta, mutta elämä ui meitä kohti kuin suu auki. Jokaista kontrolli-illuusiota pidetään tiukasti kehossa stressinä ja kipuna. Kehomme potkii ja huutaa, ja sielumme pyörii hallitsemattomasti. Henkilökohtaiset näkökantamme odottavat, kun nämä valtavat energiat tulevat tiedustelukenttäämme. "Taistele tai pakene" laukkaa ajatuksissamme, kun adrenaliini pumppaa kovaa havainnoissamme.

Tunnemme avuttomuutta ja toivottomuutta, kun unelmamme tuntuvat epäonnistuvan. Kykymme hoivata on muuttunut tarpeeksi selviytyä. Alamme panikoida ja etsiä hätäuloskäytävää – minkä tahansa on pakko olla parempi, kuin kaikki tämä planeettamullistus. Istumme tässä tyhjässä tilassa pyytäen, että jokin tai joku pelastaisi. Tässä "ei näe mitään, ei kuule mitään, ei puhu mitään" -paikassa vaaran haju vaanii sydännuotiomme ympärillä.

On aika päästä pois uupuneesta kyyrystämme ja puolustaa sitä, mihin uskomme. Emme ole pieni valossamme tai tarkoituksessamme. Meidän on määrä vaikuttaa. Olemme vastuussa yhtä lailla niin toimistamme kuin toimimattomuudestamme. Meillä on päteviä työkaluja muuttaa kaiken sen hiukkasia, mikä tuntuu salpaavan hengityksemme ja vievän vapautemme. Tunnumme olevan tuuliajolla olosuhteiden meressä. Melomme henkisillä toiveillamme ja unelmillamme. Olemme pelastajia maailmalle, joka on hukassa. Emme ole sokeita uhreja – olemme tulleet tähän maailmaan silmät täysin avoimena. Meillä on sydämessämme suuri lupaus pidettävänä. Tästä suuresta lupauksesta lankeaa suurempi valo, kuin mikään varjotanssi, jota teemme nyt. Taivas katsoo meihin, jotta tulisimme niiksi pelastajiksi, joita etsimme.

Kristus-valo puhuu

Olette pyytäneet minua, olette itkeneet minulle. Olette rakastaneet minua, ja olette vihanneet minua. Olette katsoneet kuvaani palo silmissänne, ja olette katsoneet minua kyyneleet silmissänne, mutta minä olen aina katsonut teitä rakkauden ja toivon kera, tyttäreni ja poikani.

Olette vihaisia minulle ja minun kaltaisilleni, koska emme vastaa kysymyksiinne joka kerta, kun koputatte oveemme. Emme voi tehdä teille totuusbankettia, kun teitä pyydetään nauttimaan elämän joka osasta. Emme anna teille ohjeita seuraavaan käännökseenne elämässä. Teemme näin, koska rakastamme teitä. Teemme näin, koska tiedämme, että ainoastaan suurennostenne, koettelemustenne ja vaikeuksienne kautta löydätte avaimen siihen oveen, jota yritätte avata!

Ihmisenä oleminen aiheuttaa suurta turhautumista, kun etenee omaan jumaluuteensa. Ottaa kaiken kirjaimellisesti eikä näe energioita vokaalien, konsonanttien ja sanojen välissä. Siinä mitä te ette näe, sisältää eniten totuutta teille. Se mitä te ette voi sanoa, antaa teille etsimiänne vastauksia, ja ne jotka eivät rakasta teitä, antavat teille kaikkein suurimman rakkauslahjan. Katsokaa hengenvetojen, sydämenlyöntien, merkkien ja huokausten välistä sitä, mitä etsitte.

Näyttelette, kuin lukisitte käsikirjoitusta. Päällänne on lihapuku, jota ihminen on käyttänyt kautta aikain, ja tuo asu saa teidät toimimaan ja reagoimaan niin, kuin ihminen on aina reagoinut. Ihmisyys annetaan teille vain työkaluksi ja viitaksi valokehollenne. Nyt tulee aika, jolloin tuo viitta poistetaan, mikä paljastaa kaiken, mikä on ollut piilossa. Muiden sanat, muiden infarktit, muiden epäoikeudenmukaisuudet eivät voi tarttua jumaluuteenne.

Olen kaikkea, mitä te ette voi nähdä. Olen tila kolibrin siipien välissä, olen hiljaisuus mehiläisten surinan välissä. Minä olen, niin kuin te olette, kaikki kaiken välissä, mikä elää. Maa on pelikenttä, illuusio – sitä ei ole sellaisena olemassa, kuin hahmotatte sen. Kun pysytte tuossa välitilassa riittävän kauan, ymmärrätte tämän. Mikään maan päällä ei voi satuttaa teitä tai tarttua teihin, ellette salli sitä. Kaikki mitä olette puhuneet ja mistä olette olleet huolissanne, on vain pelin osia virtuaalimaailmassa. Jokaisessa vuorovaikutustilanteessa teille annetaan tilaisuus ja kutsu jumalaiseen oppituntiin ja jumalaiseen totuuteen.

Monet ihmiset joita rakastatte, tuntuvat jatkuvasti kulkevan suuntaan, joka on takaperoinen tai negatiivinen, mutta taas kerran, se ei ole sitä. Ette ole täällä pelastamassa ketään. Tosiasiassa olette täällä oppiaksenne, miten ollaan valon mestareita ja toivon avataroja. Olette tosiasiassa täällä minua varten – olette oppilaitani, olette toivoni, olette rakkauteni. Minä olen täällä tosiasiassa universaalia isäelementtiä ja äitivaloa varten. Olemme kaikki saman valon eri oktaaveja, jokaisen meistä tullessa vähän tiheämmäksi, vähän fyysisemmäksi, vähän muistamattomammaksi, kunnes yhtenä päivänä valon tihein osa muistaa, että sen on tarkoitus olla enemmän ja se herää muistinmenetyksestä!

Jokainen tilanne jonka olette antaneet itsellenne opiksi ja lahjaksi, avautuu itse. Tässä avautumisessa löydätte todellisen henkenne. Myös löytäessänne, kuka olette, oivallatte, että olette vain valonpisara valtavassa universumien meressä. Kaikki elämänvalinnat! Olette 100 % vastuussa tietoisuutenne laajentamisesta enemmän valoksi, enemmän ajatteluksi ja enemmän rakkaudeksi. Se on aina teidän vuoksenne. Se on jumaluutenne vuoksi, se on Kristus-tietoisuuden vuoksi, se on pyhyytenne vuoksi. Kun päästätte irti siitä, että teette sen toisten vuoksi, niin olette löytäneet rakkauden paikan. Silloin olette löytäneet kartanon toisen huoneen, ja silloin olette löytäneet sen, mitä niin kovasti etsitte tästä ajasta ja tästä paikasta. Kaikki muu on pelkojen ja rajoitusten luomusta. Jos koko ihmiskunta yhtäkkiä muistaisi täysin, niin tämä Maa häviäisi, sillä sitä ei enää tarvittaisi. Se on vain muistamispaikka – siinä kaikki. Kaikki eläminen reagoi ajatuksiinne, pelkoihinne, kykyihinne, kyvyttömyyksiinne, rajoituksiinne, havaintoihinne. Elämä antaa teille, mitä luulette ansaitsevanne.

Sallikaa minun tulla luoksenne – olen vain hengenvedon päässä, sanan päässä. Tulkaa minun tilaani. Kutsutte minua hyvin usein tulemaan luoksenne. Tulkaa te minun osaani kartanosta, vierailkaa luonani. Antakaa minun pyyhkiä kyyneleet silmistänne, jotta voitte nähdä selvästi. Antakaa minun ottaa sielunne kaihi ja parantaa se. Antakaa minun antaa teille uuden valon piilolinssit, jotta voitte nähdä. Levottomuus sisällänne on kutsu rauhaan. Meidät on kaikki veistetty samasta puusta, olemme kaikki samasta valopuusta.

Tässä joulukuussa ihmissydän löytää tiensä suureen aukkoon/tilaisuuteen sielussa, pois aiempien ajattelutapojen vanhasta maaperästä. Maa kasvattaa siivet aikatauluttomalle lennolle uuteen tulevaisuuteen. Ihmissydän on tehokas/voimakas laite, tehokkaampi kuin Liitonarkki, kun sillä on luonnostaan suurempi ja pidempään kestävä elämänvoima ja vaikutus kaikkeen, mikä ylittää sen polun. Se voi olla julma rakastajatar toisinaan ja vietellä yksilön vääriin valintoihin. Ihmissydän seuraa aina itseään, pudoten joskus umpikujakaduille. Ihmissydämellä on ratkaisu, joka avautuu kuin mainosjuliste taivaalle. Teillä on käsillä vanhan kuolema, kun heräätte korkeampiin valoinstituutioihin ja astutte tulevaisuuden valintojen eteisaulaan. Teillä on kyky laittaa toivonne paikkaan, joka on ankkuroitu luottamukseen.

Olette kaikki valon mestareita ja maestroja

Kuunnelkaa tulevaisuuden merkkejä kehonne joka millillä. Älkää salliko tietoisuussumanne saada teitä eksymään elämän labyrinttiin. Kuunnelkaa kehon korostuneita tuntoja. Kun karvat kehollanne nostavat punaisen lipun, kuunnelkaa. Kiinnittäkää huomiota, mitä ympärillänne on, jos hälytys alkaa soida, kuunnelkaa kirjaimellisesti – lapsi kuuntelee. Sillä se mikä vaikuttaa yhteen, vaikuttaa kaikkiin. Teille on annettu "korkeimman oivaltamisen, virtuaaliselkeyden lahja". Mitä teette tällä pyhällä lahjalla, miten käytte sitä ja tallennatte sen totuudet?

Katsokaa tulevaisuuteenne kirkkain silmin, nähkää selkeästi360 astetta, mitä tapahtuu. Älkää sokaistuko maailmoille, sillä jokainen valinta saattaa teidät uuteen tietämisen ja oppimisen paikkaan eri leveysasteella ja kosmisella pituusasteella. Teitä pyydetään astumaan todellisuuden kvanttikenttiin, missä johdatte orkesteria, missä johdatte energioita ja missä johdatte luomista ilman puutteita, ilman pelkoa, ilman epäonnistumista tai ilman kaatumista. Luonto on pitänyt pyhiä kirjoituksia ja pyhiä totuuksia, kunnes ihmiset olisivat tarpeeksi tietoisia ottamaan ne rakkaudella vastaan. Kaiken elämän sisälle on kätkettynä viestejä. On aika vapauttaa tuo runsaus, joka elää kivissä, pilvissä, taivaalla, lumessa, puissa ja vedessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >