HomeViestejäGillian MacBeth-LouthanLokakuu 2020 - Kvanttiherääminen

Lokakuu 2020 - Kvanttiherääminen

KVANTTIHERÄÄMINEN
 
Kirjoittanut Gillian MacBeth-Louthan (www.thequantumawakening.com)
Lokakuun 2020 uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Valoemännältänne
 
Huh … millaiset pari viikkoa ovat olleet. Tuntuu siltä, kuin olisin ollut 14 päivää pääkallonpaikalla. Energiat täällä Smokey Mountains -vuorilla ovat olleet täysin nestemäisiä ja vaativia. Näyttävää nestemäistä latausta päivätolkulla, mikä on pukenut kesän lehdet syksyväreihinsä. Tähän aikaan vuodesta kaikki värit muuttuvat ja sekoittuvat yhteen kuin Salvador Dalin maalauksessa. Luodaan muutoskollaasia, kun me ja syksyn lehdet pidämme kiinni henkemme edestä ja rukoilemme, että niillä/meillä on rohkeutta päästä läpi tästä energiapyörretuulesta, ennen kuin 11-11-portti aktivoituu (onneksi sitä ei voi perua). Draama kirjoitetaan isolla D:llä, kun kaikki menevät läpi yksin elämisen* tuulitunnelista, surffaten itsen meriä ja yrittäen ratsastaa omalla karmallaan. Emmekö jo tehneet tämän karmapesun? Voimme syyttää siitä sinisiä kuita, Halloweenia, pimennyksiä, perääntymisiä ja kaikkea, mikä ärsyttää meitä, mutta loppujen lopuksi, me ilmoittauduimme tähän matkamme osaan. Teimme sen tietäen täysin hyvin, että meitä pyydettäisiin kulkemaan tuo ylimääräinen 100 kilometriä ja tehdä enemmän, kuin uskoimme mahdolliseksi.
 
(*Suom. huom. tekstissä oli sanat "love alone" (rakastaa yksin), mikä ei oikein auennut energiana minulle – oli ehkä kirjoitusvirhe, ja suomensin sen "elää yksin" (live alone), mutta valitse sinä oma versiosi ;))
 
Salaisuus tähän paikkaan ja aikaan on seistä selkä suorassa sitä vastaan, mikä yrittää varastaa rauhasi. Häiriötekijöitä tulee varastamaan voimasi siitä, mihin sinun oikeasti täytyy tarttua. Pidä pintasi ja pitäydy siinä, mihin tällä hetkellä osallistut elämässä. Kaikki tuntuu vaativan koko huomiosi, kuin vastasyntyneellä vauvalla. Hyppäämme ylös kuuliaisesti jokaisesta tekstistä, jokaisesta tweetistä ja horjumme sana sanalta, jotka viettelevät pois siitä, mikä on tärkeää meille. Jokaisessa tekstissä ja sähköpostissa meitä manipuloidaan toisen mielialalla, tarpeilla, haluilla ja vaatimuksilla. Tämä hyvin taipuisa muistinmenetyksen sivuraide hiipii elämäämme joka päivä, kun meidät saatetaan jatkuvasti itsen tutkimisen rakennuksesta rajoittamisen rakennukseen.
 
Pysy terävänä, kun henkisen tietoisuutesi huippu hioo itseään, kuin hirvi puuta vasten. Älä hyppää jyrkältä kalliolta, kuin ahdistunut valomajakka, ja yritä aina pelastaa ne, jotka hukkuvat mereen. Seiso selkä suorassa valossasi. Monet ovat menettäneet luottamuksensa universumiin, he ovat eksyneet hämmennyksen kangastukseen. Jotkut ovat kadottaneet tulevaisuutensa maiseman. Kyllä, siipesi on katkaistu, mutta ne kasvavat nyt takaisin suurempina ja vahvempina. "Suuri toivo" jota ylläpidät Maalle, vaatii lentämään ja liikkumaan eteenpäin. Muista, että linnut eivät voi lentää takaperin!
 
Aika on kasvattanut omat siivet
- ja lähtee lentoon aiemmin tuntemattomina kuvioina
 
Isä Aika tekee itsensä tunnetuksi ohjaamalla kiertotielle parhaat aikomuksemme, astumalla syrjään 24 tunnin vuorokaudesta ja pyörittämällä meitä kehässä. Mestariopettaja perääntyvä Merkurius on sijaisena muutaman seuraavan viikon, vaalipäivään saakka! (Kyllä, universumilla on kummallinen huumorintaju.) Tuntemaamme aikaa ei voi pakottaa suunnitelmiin eikä kouluttaa tekemään pyyntöjemme mukaan. Aika on kasvattanut omat siipensä ja lähtee lentoon, tehden aiemmin tuntemattomia kuvioita, rakentaen valtateitä ja sivuteitä ja laittaen menneisyyden ristiin tulevaisuuden kanssa ja tulevaisuuden ristiin nyt-hetken kanssa. Ihmisten geenimateriaalin sekstantit vaativat kiihdyttämään virusten nopeusrajoitusten yli. Älä ota itsestäänselvyytenä sitä, mikä oli piirtyneenä hiekkaan, joka edelleen keikkuu tiimalasin yläosassa. Nimittäin se mikä oli ennen kaiverrettu kiveen, on pudonnut ajan läpi. Aikajanat ovat kuin villihevosia, joita ei voi kesyttää eikä alistaa ratsastettavaksi.
 
Se haastetaan alinomaa sisäisesti, mikä otettiin ennen itsestäänselvyytenä. Se haastetaan, minkä tiedät totuudeksi. Se haastetaan, mitä uskot sydämessäsi. Se haastetaan, mitä pidit totuutena. Keho on saanut niin monia sekavia signaaleja, että tuntuu kuin olisi juonut Long Island Iced Teata kolme päivää viikonloppuna. Kaikilla ihmisillä on ylikuormaa, kukaan muu ei vastaa kysymyksiin kuin "Alexa", kaikki ovat varattuja. Aistit ovat niin stressaantuneita, että ne ottavat lomaa, mikä saa aikaan tuon epämääräisen, irrallaan olemisen tunteen. Maa on aikaristeyksessä ilman selviä ohjeita. Maan leikkikenttää muutetaan ikuisiksi ajoiksi.
 
Kuljemme edestakaisin aikasekvensseissä, ja menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa. Enää emme ole ankkuroituja ja telakoituja. Aikavaihtelut kiihtyvät, kun aurinko heilauttaa kultaisia kutrejaan, ja sen kiihkeäluonteisuuden näkevät kaikki, jotka ovat riittävän rohkeita katsomaan. Meidät saatetaan eri aikaportaaleihin ja kokemushologrammeihin, ja tätä jatkuu dramaattisella tavalla muutaman seuraavan vuoden. Maa kokee aikamyrskyä, joka tulee tietomme ylittävästä paikasta. Tämä on yksi sivuvaikutus aikavirran häiriintymisestä. Silloin kun madonreikä tulee tarpeeksi lähelle tähteä, sen aikapolku saattaa muuttua. Tämän sivuvaikutus on aikadilaatio. Aikadilaatio hidastaa tai edistää ajan nopeutta, vaihtaa aikaa paikallisessa kentässä. Aikaa ei muuteta ainoastaan tuossa kentässä, vaan koko universumissa.
 
Auringon aktiivisuusjaksot esittävät aina tärkeää osaa ihmisen kehittymisessä. Auringonvalo stimuloi muutosta aineessa ja tietoisuudessa. Se työntää meitä tietämisen korkeampaan paikkaan ja kykyyn integroida tuo tieto ja käyttää sitä parantamaan kaikkia universumeja. Evoluutiomuutos on aina aurinko/tähtivetoista. Aurinko on tämän aurinkokunnan sykkivä sydän. Aurinko on portaali, joka virrattaa informaatiota fotonivalona muista valolähteistä Maahan. Se on elintärkeiden energioiden varasto ja sitä pidetään Suurena sydämenä. Aurinkomme kaltaiset tähdet ovat taivaallisten olentojen näkyviä vaatteita. Niiden sisäiset aspektit ovat näkymättömiä, aivan kuten omamme. Aurinko on pelkästään pienen universumimme sydän ja aivot. Jokaisella lyönnillä aurinko syöksee kerääntynyttä energiaa auringonpilkkujen kautta, mikä heijastuu aurinkokunnan kaukaisimpiin kolkkiin. Aurinko ruokkii perhettään, aivan kuten sydän ruokkii kehoa. Maa ja kaikki sen asukkaat ovat eläviä vastaanottimia ja lähettimiä. Auringon aktiivisuus valaisee tietoisuutta ja sallii vanhojen kaavojen valaisemisen ja poistamisen.
 
Elä niin, kuin joku olisi jättänyt tallin oven auki!
 
Se mitä ennen etsittiin, on nyt vapautettu tarkoituksen ilmaisemiseen, kuin joku olisi jättänyt tallin oven auki! Totuudet jotka olivat ennen piilossa, suoristuvat uuden aikajakson toimintakaaviossa. Energiat jotka olivat valjastamatta, vievät nyt mukanaan, kuin vihikoirat jäljen perässä. Tarkoituksen kaksinaisuus etsii kumppania, kun koko Maa tanssii pyörähtäen ja pyörähtäen tulevien valintojansa myötä. Istumme kaikki vähimmän vastustuksen paikassa, kun aikaovet avautuvat kokemaan itsensä uusilla pituus- ja leveysasteilla. "Tapahtukoon sinun tahtosi" tuntuu olevan tulevien tapahtumien otsikko, henkilökohtaisesti ja planetaarisesti, mutta kaikkien jumalien, pienellä j:llä, turnatessa asemasta, meillä ei ole aavistustakaan, mitä se todellisuudessa merkitsee! Kun istumme katsomassa sydämemme ikkunasta ajan läpi (mikroskooppinen näkymä maksimipaljastumisesta), alamme todella ymmärtää, ettemme tiedä mitään. Faktat olivat ennen faktoja, totuudet totuuksia, mutta nyt ne juoksevat yhdessä kuin "lusikkapiirakka" (kun piirakka ei ole kunnolla kypsä, sitä kutsutaan "lusikkapiirakaksi" Itä-Tennesseessä).
 
Aikakäytävät ilmoittavat ovista, jotka ovat olleet käyttämättä ja odottaneet yleisavainta avaamaan lukon. Kun siirrymme 11-11-porttiin, tätä energiaa ei voi suitsia tai valjastaa, sillä voi vain ratsastaa vapaassa muodossa. Pidä tiukasti kiinni kaikesta, minkä kerran uneksit olevan mahdollista – älä luovu siitä, mikä elää edelleen sydämessäsi. Sinua pyydetään hyväksymään ajatustesi eristyneisyys ja sallimaan niiden syntyä mahdollisuuspaikaksi. Kuten vauvalla, ajoitus on aina jumalainen. Omien unelmien käsivarsilla tanssiminen sallii asioiden kehittymisen täydellisellä ajoituksella.
 
Kun aikahiekka liukuu kaiken pyhän sisäänkäyntien ja poistumisteiden läpi, ihmiskunnan tulevaisuus paljastaa mahdollisuuskirjon. Kun kukin ihminen kulkee eteenpäin elämässään, on vain yhdet jalanjäljet. Aika pyytää sinua olemaan luopumatta siitä, mikä elää sydämessäsi ja jalanjäljissäsi. Universumi on laittanut sinuun valonsiemenen, joka ei voi näivettyä ja jonka päälle elämänolosuhteet eivät voi kylvää. Universumi on laittanut sisällesi elävän siemenen, joka pyydetään näkemään sydämesi linsseillä, ei maailman kaksiteholaseilla.
 
Jokaisella yksilöllä maan päällä on mahdollisuus pyytää jumalaista apua ja väliintuloa. Monet sallivat itsensä huuhdottavan menneisyyden likakaivoon, kun he yrittävät roikkua kiinni elämänsä liukkaista puolista. Jokainen ajatus joka ihmisellä on, on voimakkaampi ja tärkeämpi kuin edellinen ajatus. Jokaisessa ajatuksessa viisaus on lisääntynyt eksponentiaalisesti hetkien takaisesta rajoittuneesta havainnosta. Siirrä sydämesi ja energiasi turvalliseen paikkaan.
 
Hyvin monet maan päällä ovat päättäneet olla siirtymättä eteenpäin, olla uskomatta ihmeisiin ja luottamatta mihinkään tai kehenkään, edes omiin neuvoihinsa. Hyvin monet maan päällä ovat antaneet periksi, eivät ole nähneet, että heidän ennakkoäänellään on todellakin merkitystä. Universumin ollessa opetusmoodissaan, ei ole muuta tekemistä, kuin kellua tämän aikajakson läpi, kun valtameret kohtaavat näyttämään jumalaiset totuudet. Pidä valosi korkealla elämän vedenpinnan yläpuolella. Älä kompastele, vaan jatka kulkemista eteenpäin, etsien sateenkaarta tämän vuoden 2020 myrskyn lopusta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >