HomeViestejäGillian MacBeth-LouthanMaaliskuu 2012 - Sydänvalon parannussfäärit

Maaliskuu 2012 - Sydänvalon parannussfäärit

SYDÄNVALON PARANNUSSFÄÄRIT
 
Kwan Yinia kanavoinut Gillian MacBeth-Louthan ( www.thequantumawakening.com)
Maaliskuun 2012 uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kwan Yin on jumalaisen äidin kaunis ilmaisumuoto. Hän on suuri jumalatar ja myötätunnon ja armon äiti. Häntä rakastetaan ja kunnioitetaan ympäri maailmaa. Armo merkitsee, että enemmän apua annetaan rakkauden kuin ansaittujen meriittien kautta. Kwan Yin liitetään maahan, hedelmällisyyteen, syntymään ja parantumiseen. Hän jakaa voimistuneen parantumisen energioita. Kwan Yin, myötätunnon jumalatar, on Äiti Marian itämainen vastine ja hän työskentelee feminiinienergioiden tasapainottamiseksi. Hän on yksi karmanherroista, jotka edustavat kuudetta sädettä.
 
Kwan Yin merkitsee "se joka näkee ja kuulee itkun ihmismaailmasta", "hän joka aina tarkkailee tai kiinnittää huomiota sydämen ääneen". Tämä jumalatar lohduttaa huolestuneita, sairaita, eksyneitä ja epäonnekkaita. Kwan Yin kuvataan paljasjalkaisena, hyväntahtoisena naisena, joka on pukeutunut kauniiseen, valkoiseen laskeutuvaan viittaan, valkoinen huppu sirosti kiedottuna pään päälle, ja hän kantaa pientä pyhän veden maljakkoa. Hän seisoo pitkänä ja hoikkana, äärettömän arvokkaana hahmona ja hänen lempeät piirteensä välittävät epäitsekkyyttä ja myötätuntoa, mikä on tehnyt hänestä suosikin kaikista jumalolennoista.
 
Viesti Kwan Yiniltä
 
Olen Kwan Yinin valo. Tulen tänään saattamaan teitä armoon ja siunauksiin, sillä olette todellinen siunaus minulle. Venytte ja omistaudutte kulkemaan valaistumispolkua, mikä on peitetty maallisilla vaaroilla ja fyysisellä tuskalla. Olette minulle varsinaisia siunauksia, koska yritätte kovasti lentää maallisen tuskan ja kärsimyksen yläpuolelle paikkaan, missä voitte nähdä sielunne silmin. Olette minulle siunauksia, koska jatkatte rukoilemista kaiken todennäköisyyden vastaisesti. Olette minulle siunauksia ja tulen auttamaan teitä sen pyhän sopimuksenne muistamisessa, minkä olette tehneet kehonne, mielenne ja henkenne kanssa.
 
Sillä teidän kolminaisuutenne on erittäin pyhä. Majoitatte universumin fyysiseen kehoonne. Katsokaa kehoanne suurena universumina. Voitte katsoa tuohon universumiin ja nähdä, mitä ihmeitä se majoittaa, tai voitte keskittää katseenne ulospäin taivaallisiin ulottuvuuksiin - se riippuu teistä. Nämä sielun jumallinssit antavat teille näkemisen havaintoja, kykyjä ja selkeyttä. Olette pyytäneet nähdä totuuden, nähdä todellisen rakkauden, nähdä menneisyytenne jotta voitte parantaa sen, nähdä kehoonne, nähdä mitä on tulossa tulevaisuudessanne.
 
Teistä on tulossa tulevaisuutenne virtaavuus, kun sallitte itsenne "kaatamisen" uusiin valorakenteisiin, mikä venyttää teidät yli aiemmista rajoituksista. Luopukaa siitä, mikä pitää teidät vähäisempänä. Luopukaa siitä, mikä estää teitä rakastamasta toisia. Luopukaa siitä, mikä estää toista rakastamasta teitä. Lakatkaa käyttämästä menneisyytenne tekosyitä estämään itseänne liikkumasta nykyisyydessä. Olen Kwan Yin ja olette siunaukseni.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >