HomeViestejäGaian Totuudentytär21.10.2013 - Yksi asia kerrallaan

21.10.2013 - Yksi asia kerrallaan

YKSI ASIA KERRALLAAN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
21.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Haluatte tehdä elämässänne paljon parantaaksenne itseänne tai olosuhteitanne. Tullaksenne siksi, kuka ja miten teidän on tarkoitus olla.
 
On myös tavallisia asioita: työ, ystävät, perhe, ruokaostokset, öljynvaihto ja vessan siivous. Tiedätte, millaista se on - meidän ei tarvitse kertoa teille.
 
Mutta sitten on yllätyksiä - hyviä ja onnellisia ja niitä, joita ette mieluummin kokisi. Kummatkin voivat häiritä suunnitelmianne.
 
Ihmiset pitävät etukäteissuunnittelusta. Rakastavat sitä … Niin paljon, että näytätte joskus unohtavan, että te - ja elämänne/rutiinienne osat - kuolette jonain päivänä.
 
Ei ole pysyvyyttä. Olemme puhuneet tästä aiemmin.
 
Mitä tahansa ilmestyykin kynnykselle tai elämäänne, muistakaa hengittää ja astua vähän etäämmälle.
 
Olette esimerkiksi suunnitelleet muuttavanne, mutta saatte jonkin diagnoosin. Tarvitaan leikkaus ja toipumisaikaa.
 
Olette onnekas - se ei ole mitään vakavaa. Mutta silti teidän täytyy tehdä valtavan iso päätös: kumpi tulee ensin, muutto vai leikkaus?
 
Kumpikin on stressaavaa ja vaatii sopeutumista. Voitte tietysti yrittää tehdä kummatkin samanaikaisesti, mutta luultavimmin epäonnistutte täysin. Miksi ihmeessä tekisitte sen itsellenne?
 
Ja se voi olla mitä tahansa - uuden yrityksen ja perheen perustaminen. Työpaikan ja ruokavalion vaihtaminen samaan aikaan. Vaihtoehtoja on loputtomasti.
 
Oppikaa priorisoimaan. Tehkää vähän joka päivä sen sijaan, että teette paljon aina silloin tällöin - tai kerralla.
 
Yrittäkää selvittää paras päätös, minkä voitte tehdä nyt elämänne kannalta ja mikä auttaa teitä myös pysymään siinä kurssissa, minne haluatte mennä.
 
Toisin sanoen, pohjustakaa menestymistänne keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan.
 
Tämä näyttää olevan kadonnut taito maailmassanne. Miten olisi tuon arvokkaan taidon elvyttäminen?
 
Tietoisuudessa ja vilpittömässä myötätunnossa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >