HomeViestejäGaian Totuudentytär15.8.2013 - Hengähdystauon pitäminen

15.8.2013 - Hengähdystauon pitäminen

HENGÄHDYSTAUON PITÄMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
15.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuorokaudessanne on tietty 24 tunnin "köntti". Näin asetitte sen kauan, kauan sitten.
 
Vapaa-ajan määrä vaihtelee päivästä toiseen ja riippuu kovasti todellisuudestanne ja velvollisuuksistanne.
 
Sitä on äärettömästi, mitä rakastaisitte tehdä vapaa-aikananne, kun taas se aika on rajallista, mitä teillä on sen tekemiseen. Pelkkiä muruja kun oikein ajattelette asiaa.
 
Yksi tapa pidentää tuota rajallista aikaa on sallia itsenne olla tekemättä mitään. Ottaa hengähdystauko projektista tai tehtävästä ja tehdä sitä, miltä teistä tuntuu.
 
Ehkä huomaatte työstävänne uudella energialla sitä samaa projektia, joista annoitte itsellenne tauon.
 
Tämä ei ole niin ristiriitaista, miltä se näyttää.
 
Nimittäin kun annatte itsellenne luvan laittaa jonkin projektin tai tehtävän sivuun, se poistaa (usein itse aiheutetun) paineen.
 
Vaikka ette ehkä tiedosta sitä - ainakaan aina - se jatkuva itsenne ja kehonne "puskeminen", mihin teette, kuluttaa teitä. Saa teidät kadottamaan fokuksen. Tekee teistä vähemmän tehokkaan.
 
Energianne tai elämänvoimanne ei ole rajatonta, se tarvitsee täydentämistä. Vaikka vain 5-10 minuuttia pitkän tuottavan työskentelytovin jälkeen.
 
Ette voi tehdä vain ottoja elämänvoimapankissanne.
 
Energian tilinylitystä voidaan tehdä vain tiettyyn pisteeseen. Itse asiassa se on äärimmäisen vahingollista.
 
Kuten rahan osalta, jos otatte tililtä enemmän, kuin olette laittaneet sinne, syntyy ongelmia. Itse asiassa tulee samanlaisia kehollisia "puuteoireita".
 
Esimerkiksi jos energianne on kulunut ja työssä tapahtuu jokin hätätapaus, mikä vaatii teitä jäämään myöhään, ette tiedä, mistä saatte tarvitsemaanne ylimääräistä energiaa. Aivan kuten menisitte paniikkiin, jos autonne vaatii kallista korjausta eikä teillä ole pankissa rahaa ja maksukorttienne luottoraja on käytetty.
 
Mitä enemmän hengähdystaukoja pidätte, sitä ystävällisempi olette kehollenne ja hermostollenne ja sitä enemmän pystytte latautumaan nopeasti palataksenne tekemään asioita, joita rakastatte.
 
Tämä on tapa pitää aina elämänvoimaa pankissa pienin ponnisteluin.
 
Voitteko ajatella jotain kertaa, jolloin hengähdystauon pitäminen auttoi teitä kääntämään kaiken ympäri?
 
Muistakaa se ensi kerralla, kun olette tekemässä merkittävän elämänvoimaoton. Kenties tarvitsette talletusta latautuaksenne uudelleen.
 
Hiljaisuudessa ja kiitollisuudessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >