HomeViestejäGaian Totuudentytär28.2.2013 - Tyhjennä mielesi

28.2.2013 - Tyhjennä mielesi

TYHJENNÄ MIELESI
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
28.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hetken tai kaksi voi olla lisääntyvässä määrin vaikea sulkea ajatteleva mielesi ja katsoa kuvia, joita leijuu ympärilläsi, silloin kun heräät uusille mahdollisuuksille ja uudelle potentiaalille ja löydät sisältäsi rohkeuden ja kyvyn siirtyä yli siitä, minkä luulit voivasi saavuttaa yksilönä. Haluathan vain tarttua hetkeen …
 
Kuitenkin se hiljaisuus, vapaus ja avosydämisyys mikä tulee mielesi tyhjentämisestä, keventää lastia ja pitää liikkeen yllä. Kaikki ajatukset ja uskomukset joita maleksii mielessäsi, eivät kuulu sinne.
 
Sotkuinen mieli on väsyttävä. Jos et järjestä sitä jotenkin, sekasotku tekee vaikeammaksi tietää, mihin keskittyä, mikä on oikeasti tärkeää, mihin sinun pitäisi panostaa aikaasi ja energiaasi nyt ja mikä siirtää myöhemmäksi.
 
Mitä enemmän maailma avautuu sinulle ja sinä sille, sitä enemmän hiljaisuutta vaadit.
 
Muista järjestellä ajatuksesi, asenteesi ja tunteesi säännöllisesti … ja heittää pois roskat.
 
Karista se, mikä ei enää palvele sinua oikein tällä hetkellä, ja käsität, miten paljon se painaa sinua.
 
Se ettet näe sitä fyysisillä silmilläsi, ei merkitse, ettei se vaikuta sinuun.
 
Tyhjennä mielesi.
 
Kevennä lastiasi.
 
Ole rajaton!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >