HomeViestejäGaian Totuudentytär4.2.2013 - Oman pohjoisenne kadottaminen / löytäminen

4.2.2013 - Oman pohjoisenne kadottaminen / löytäminen

OMAN POHJOISENNE KADOTTAMINEN/LÖYTÄMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
4.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos joku teistä on kokenut merkittävän elämänmuutoksen tai tapahtuman, teillä on luultavasti ollut vaikeuksia olla taas oma itsenne - ikään kuin ette enää tietäsi, kuka olette uudessa tilanteessanne. Olemme puhuneet tästä jo.
 
Eikä vain tämä, vaan tunnette ehkä syvää menetystä. Menetätte yhteyden maahan, itseenne ja toisiin. Enimmäkseen siksi, että elämänkokemuksenne on monin tavoin niin erilainen, että te ette ole täysin varma, miltä tuon vanhan yhteyden pitäisi tuntua tässä uudessa asetelmassa.
 
Eräänlaista hämmentävää tunnottomuutta. Eräänlaista yksinäisyyttä mitä ette ole ehkä koskaan ennen kokeneet. Voi oppia nauttimaan yksinolemisesta, mutta emme viittaa tällaiseen yksinäisyyteen.
 
Maailma voi olla hyvin yksinäinen paikka ilman tätä yhteyden tuntua. Myös niille jotka ovat mieluummin yksin.
 
Meillä ei ole ratkaisua teille. No, ainoa ratkaisu on aika. Antakaa itsellenne aikaa (ja lupa) löytää yhteytenne uuden sijaintipaikkanne perustella, kasvattaa uudet juuret.
 
Tämä tunne - tai yhdistävän, usein kihelmöivän tunteen puuttuminen - on normaali. Se on osa järkytystä, mikä johtuu merkittävästä juuriltaan kiskomisesta sisäisessä tai ulkoisessa elämässä.
 
Syvä yhteydentunne palaa. Siirretty puu vaatii jonkin aikaa uusien juurien kasvattamiseen.
 
Vain se, että tämä tuntemus on normaali, ei merkitse, että se on helppo. Täysin päinvastoin. Kuitenkin on prosessi ja järjestys uusien juurienne laittamisessa maahan ja tämän uuden alueenne aistimisessa.
 
Olkaa lempeä ja kärsivällinen itsenne kanssa. Asiat vievät kauemmin kylmässä. Muistakaa tämä, jos siellä on talvi, missä olette.
 
On useampia tapoja oman pohjoisenne löytämiseen. Hiljaisuudella on tapana olla läsnä niissä kaikissa.
 
Luottakaa, että löydätte taas omanne. Asiat tulevat helpommaksi. Antakaa sille aikaa.
 
Kärsivällisyydessä ja lempeydessä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >