HomeViestejäGaian Totuudentytär30.11.2012 - Löytäkää kipinä

30.11.2012 - Löytäkää kipinä

LÖYTÄKÄÄ KIPINÄ
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
30.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Elämässä on niitä asioita (ihmisiä, tapahtumia), joita vedätte puoleenne, ja niitä joita laitatte liikkeeseen.
 
Tavallisesti puoleensa vetäminen on henkilökohtaisen aikomuksen aikaansaama tietoinen valinta. Tunnette asioita olevan tulossa.
 
Se mitä laitatte liikkeeseen, on usein tulosta alitajunnasta tai tarpeesta, mitä ette oikein osaa ilmaista. Ne läheltä ja kaukaa jotka saavat tämän tapahtumaan, vain ilmestyvät esiin. Yllätytte, kun näin tapahtuu. Se on normaali ihmisreaktio, silloin kun saapuu odottamattomia vieraita.
 
Muistakaa, että te ette toimi eristyksissä.
 
Tapahtumissa jotka näyttävät epäloogisilta (myös ei-halutuilta), voi olla kemiaa tai merkittävä "energiareaktio" vain siksi, että te ette näe koko tarinaa.
 
Eikä tarinassa ole aina (vain) kyse teistä …
 
Ilman tuota sidosta tai energiaa asioita ei tapahdu.
 
Ajatelkaa elämässänne aikaa, jolloin annoitte jollekin tai jollekulle kaiken, mitä teillä oli, eikä mitään tapahtunut (tai se loppui epäonnistumiseen).
 
Muistelkaa nyt tilannetta, missä kaikki tapahtui saumattomasti ja kauniisti, ikään kuin jonkin näkymättömien voimien järjestämänä. Aikaa ja ponnistuksia vaadittiin silti, mutta se ei tuntunut työltä.
 
Asioita tapahtuu, silloin kun on kipinä.
 
Te ette ole ainoa, jolla on tulitikku. Lakatkaa siis teeskentelemästä, että olette (ja reagoimasta elämään niin, että tämä on tilanne).
 
Silmät ja korvat auki.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >