HomeViestejäGaian Totuudentytär1.11.2012 - Yliherkkyyttä ja alihuomiointia

1.11.2012 - Yliherkkyyttä ja alihuomiointia

YLIHERKKYYTTÄ JA ALIHUOMIOINTIA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
1.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Häiriötekijät ja keskittymättömyys ovat suuria ryöväreitä. Ne varastavat aikaa, tilaisuuksia, elämänvoimaa ja paljon muuta.
 
Kun kasvatte ja kehitytte, saatte oivalluksia nopeammin - ideoita, projekteja ja käsityksiä vain juolahtelee mieleenne. Olette ikään kuin täysin virittynyt ja vastaanotatte kaiken kerralla. Seisotte keskellä peltoa ja mahdollisuuksien lumihiutaleita (tai sadepisaroita) sataa päällenne ja yritätte ottaa kaikkia niitä kiinni.
 
Ette voi tehdä kaikkea kerralla, se uuvuttaa teidät.
 
Kun herkkyytenne, intuitiivisuutenne ja muut "aistinne" kehittyvät, opetelkaa siis sopeutumaan. Etsikää tapoja välttää energianne ja itsenne pirstoutumista.
 
Tehkää luetteloita. Pitäkää aina paperia tai nauhuria mukananne - myös kännykkää tai muuta vekotinta - tallentaaksenne oivalluksia ja projekteja, jotka haluatte muistaa, esimerkiksi.
 
Ankkuroikaa sitten ne energiatulvat, joita tavallisesti seuraa näitä "välähdyksiä", auttamaan teitä olemaan läsnä työssä, perheen kanssa, tiellä, opinnoissa tai tehtävissä, joita teidän on suoritettava.
 
Tämä uusi viisaus tai tietäminen on täällä jäädäkseen, kunhan hoivaatte itseänne nyt-hetkessä ja muistatte pysyä läsnä elämässänne.
 
Kyllä, kaikki nämä idea- ja visiotulvat tuntuvat uudistumiselta.
 
Tämä upea elossa olemisen tunne voi olla pakahduttava. Älkää antako sen kuluttaa itseänne. Käyttäkää sitä viisaasti - omaksi korkeimmaksi parhaaksenne ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.
 
On mahdollista pysyä virittyneenä (yliherkkänä) ja keskittyneenä. Ohjatkaa huomionne sinne, missä sitä tarvitaan.
 
Teidän on fokusoiduttava, keskityttävä ja järjestäydyttävä tavalla, mikä toimii teillä.
 
Tämän aktivoitumisen myötä tulee lisääntynyt tarve hiljaisuuteen, paikallaan olemiseen ja rauhallisuuteen. Tiedätte hajottavanne itseänne liikaa, jos ette kykene istumaan tai seisomaan paikallanne, teiltä vie pitkän aikaa nukahtaa tai teillä on levottomia öitä.
 
Kehonne/olemuksenne tarvitsee paljon taukoja (yli)stimuloinnista tai muuten se sulkeutuu lopulta.
 
Antakaa itsellenne tuo tauko. Poistakaa kaikki tarpeeton stimulointi. Uusi "virtapiirinne" voi kärvähtää (syöksähtää) helpommin. On tärkeää pitää huolta itsestänne.
 
Tuntekaa ylistimuloinnin merkit ja hidastakaa ja perääntykää välittömästi. Sen tekemättä jättäminen voi aktivoida asioita, jotka olisivat voineet (joiden olisi pitänyt) jäädä tapahtumatta.
 
Niin haastavaa kuin se ehkä onkin, antakaa ideoillenne aikaa ja tilaa. Se että odotatte, ennen kuin ryhdytte toimeen, ei merkitse, ettei mitään tapahdu. Joidenkin asioiden laittaminen odottamaan häiriötekijöiden poistamiseksi voi johtaa siihen, että saatte toteuttamiskartan myöhemmin hetkessä.
 
Tarkkaamattomuus eristää teidät maailmasta, sokaisee ja kuurouttaa teidät ja saa aikaan kaikenlaisia lipsahduksia ja kommelluksia.
 
Pysykää täällä. Täällä teitä tarvitaan.
 
Keskittyminen. Huomion kiinnittäminen. Läsnäolo.
 
Rakkaudessa ja täysin huomioiden.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >