HomeViestejäGaian Totuudentytär28.10.2012 - Pinnan alla

28.10.2012 - Pinnan alla

PINNAN ALLA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
28.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikilla teillä on samat perustarpeet riippumatta siitä, haluatteko myötää sen tai ette: ruoka, suoja, vaatetus, turvallisuus, rakkaus, hyväksyntä … Jokaisella vaihtelevassa määrin.
 
Kuitenkin jokainen teistä on ainutlaatuinen lahjoissaan, taidoissaan, opittavissa ja annettavissa oppitunneissaan, matkassaan, tavassaan reagoida kun saavuttaa erilaisia päätöskohtia elämässään, tavassaan ottaa vastaan muutos, haasteet, "voitot" jne.
 
Viime aikoina on ollut paljon myllerrystä. Kiinnittäkää suurta huomiota siihen, mitä tapahtuu sisällä, sekä kaikkiin ulkoisiin häiriötekijöihin ja harhautuksiin.
 
Nämä kaksi ovat vuorovaikutuksessa ja saavat aikaan joko noidankehän tai positiivisen kierteen riippuen siitä, kumpaa ruokitte.
 
Tehkää enemmän sitä, mikä tuo teille sisäistä tasapainoa, maadoittumista ja rauhaa. Tehkää vähemmän sitä, mikä tekee päästänne sumuisen, kehostanne velton ja nostaa jalkanne ilmaan.
 
Kun kaikkea tapahtuu, on helppoa häiriintyä ja edistää sitä, mikä saa teidät lisää epätasapainoon.
 
Käyttäkää erottelukykyä kaikessa sosiaalisessa vuorovaikutuksessanne. Muistakaa, että joskus ihmiset kritisoivat teitä sellaisesta luopumisesta, mitä ilman he eivät usko voivansa elää, tai sellaisen syleilemisestä, minkä tekemiseen heillä ei tunnu olevan voimaa.
 
Kuten olemme sanoneet aiemmin, pintahäiriöt tuovat usein hämmennystä. Kaivakaa syvemmältä sen sijaan, että jäätte pinnan myllerryksen (draaman) koukkuun.
 
Sinnikkyys ja ankkuroituminen palvelevat teitä hyvin. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää, erityisesti tähän aikaan vuodesta.
 
Mitä tietoisempi olette siitä, mitä ruokitte (kaaosta ja myllerrystä vai sisäistä rauhaa ja tietämistä), sitä paremmin selviätte mistä tahansa tilanteesta tai tapahtumasta, mikä tulee tiellenne.
 
Pitäkää jalkanne maassa, älkääkä antako sekasortoisen energian huijata itseänne. Se haluaa vain ihmisten ruokkivan itseään.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >