HomeViestejäGaian Totuudentytär14.5.2012 - Siihen luottaminen mitä on

14.5.2012 - Siihen luottaminen mitä on

SIIHEN LUOTTAMINEN MITÄ ON
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
14.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monille teistä on haastavaa olla todella hiljaa paikoillaan. Nauttia hetki siitä, mitä on - ei mitään enempää eikä mitään vähempää.
 
Tämä pätee myös niihin teistä, jotka ovat erittäin hyviä olemaan nykyhetkessä.
 
Nimittäin läsnäolevan hetken keskellä mielellänne on taipumus rynnätä menneisyyteen tai juosta kohti tulevaisuutta …
 
"Mitä jos olisin tiennyt sen silloin?", "Mitä tämä merkitsee minulle juuri nyt?", "Miten tämä hetki määrittelee huomistani?", "Tietäen sen, mitä tiedän nyt, olisiko elämäni erilaista tänään, jos olisin sanonut tämän tai tehnyt tuon?"
 
Jos voisitte fyysisesti tuntea koko sen "matkan", mitä mielenne kulkee päivittäin, olisitte äärimmäisen hämmästynyt - ja uupunut.
 
Olet juuri siinä, missä sinun tarvitsee olla. Kyllä, sinulle esitellään valinta- ja päätöstilanteita joka päivä, mutta ne ovat johtaneet sinut tähän. Ja silloinkin kun ajattelet, että olisit voinut tai sinun olisi pitänyt käyttäytyä eri tavalla menneisyydessä, todennäköistä on, että valitsit parhaan mahdollisen toimintasuunnan tuolloisen tilanteen pohjalta.
 
Varmasti voit uskoa siitä katsoen, missä olet tällä hetkellä, että elämäsi olisi hyvin erilaista, jos olisit tiennyt 20 vuotta sitten sen, mitä tiedät nyt - esimerkiksi.
 
Mutta olisiko tuo ihminen silloin tunnistanut, miten arvokas tämä näkemys oli? Olisiko nuorempi sinä nähnyt sen lahjan? Vaalinut sitä? Ottanut vastaan sen? Olisitko luottanut silloin tähän tietämiseen koko olemuksellasi niin kuin nyt?
 
Ja toisinaan jotain tapahtuu täysin tyhjästä ja huomaatte yrittävänne ymmärtää (analysoida), mitä se kaikki merkitsee, sen sijaan että olette pelkästään hetkessä. Nauttikaa siitä. Oppikaa siitä. Inspiroitukaa siitä. Se on vain, mitä on, riippumatta siitä, mikä kierre teillä on houkutusta antaa sille. Se kasvaa siksi, mitä sen on tarkoitus olla, jos luotatte siihen.
 
Muistakaa, että te ette voi pakottaa vaahteransiementä kasvamaan tammeksi. Se osaa olla vain vaahtera. Se on kaikki, mitä se voi koskaan olla. Teidän on arvostettava vaahteraa, vaikka olisitte pitäneet tammea parempana. Antakaa sille aikaa ja saatatte huomata, että olette paljon tyytyväisempi siihen, mitä teillä on tai mitä teille on annettu kuin siihen, mitä luulitte haluavanne.
 
Luottakaa, että teille esitellään aina se, mitä teidän tarvitsee olla hetkessä tai miksi teidän on tarkoitus kasvaa.
 
Ja tapahtumien ruotiminen niiden ymmärtämiseksi on kuin orastavan kasvin laittamista laatikkoon luontoon jättämisen sijasta. Ilman vettä ja valoa se vain kuihtuu ja kuolee. Ja teille jää vain se mahdollisuus, mitä se olisi voinut olla, jos olisitte jättäneet sen luonnolliseen ympäristöönsä kehittymään täyteen potentiaaliinsa.
 
On edelleen erittäin intensiivistä aikaa. Jotkut tuntevat sen enemmän kuin toiset.
 
Tämä intensiivisyys on hyvä asia siinä mielessä, että se saa monet teistä lopettamaan aidalla istumisen ja hyppäämään mukaan. Tekemään (lopultakin) päätöksen ilman aavistustakaan siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Myös ilman odotuksia. Olematta edes varma, miksi teitte tämän päätöksen toisen sijasta hyvin pitkän päättämättömyyden jälkeen, menitte vain sen mukana.
 
Vaikkei paljossa olekaan mitään tolkkua, luotatte, että lopulta on.
 
Voi olla hyvin haastavaa luottaa siihen, mitä on, silloin kun se näyttää epäloogiselta ja vähän pelottavalta - silloin kun ette ymmärrä, miksi teette, mitä teette, mutta olemuksenne kertoo teille, että tänne teidän pitäisi mennä. Silloinkin kun se merkitsee kurssin muuttamista, kun olette melkein perillä siellä, minne luulitte olevanne menossa.
 
Tämä on suurta yhdistymisaikaa. Monin tavoin maailmanne on täyteen ladattu ja te alatte päättää, missä ja miten haluatte latautua. Kuten vaihtaessanne junaa keskellä matkaa ette ehkä ole täysin varma, miksi teette sen - tiedätte vain, että se tuntuu oikealta ja todelta.
 
On nimittäin täysin hyväksyttävää olla ymmärtämättä kaikkea. Modernissa maailmassanne on kyse informaatiosta, tietämisestä, kaiken tasalla olemisesta ja tolkun saamisesta kaikessa, mitä tapahtuu maailmassanne ja olemuksessanne.
 
Mutta elämässä ei ole monin tavoin tolkkua. Jollain tavalla halunne ymmärtää kaikkea kumpuaa tarpeestanne kontrolloida kontrolloimatonta.
 
Silloin kun olette yhteydessä omaan olemukseenne, te vain tiedätte, minne mennä. Vaikka olisi monia asioita, joita ette voi tajuta, tunnette tyyneyttä, luottamusta ja rauhaa. Olette rento totuudellisuudessa, silloinkin kun totuutta on vaikea puhua. Tunnette sen kehossanne, kun tekonne/sananne ovat harmoniassa olemuksenne kanssa tai eivät ole.
 
Vain tämä teidän todellisuudessa täytyy tietää. Sillä hyvin paljon maailmassanne on havaitsemista. Kehonne kertoo teille, voitteko luottaa siihen, mitä näette ja kuulette.
 
Kun asiat avautuvat, saatte lisätilaisuuksia testata intuitiotanne. Ei nähdäksenne, onko se oikeassa, vaan enemmänkin liittyen halukkuuteenne luottaa siihen. Hypätäksenne tuolta itseluottamuksen kielekkeeltä ilman verkkoa tai laskuvarjoa. Tietämättä, mihin se johtaa teidät tai huolehtimatta siitä, mihin päädytte. Pelkkä siihen luottaminen auttaa teitä menemään sinne, mihin teidän tarvitsee mennä, löytämään itsenne sellaisena, kuin todella olette.
 
Intuitiossa ei aina ole tolkkua. Monta kertaa se menee käsitteellistä logiikkaa vastaan. Kehottaa teitä kääntymään ympäri, silloin kun teidän pitäisi loogisesti mennä eteenpäin. Tai hyppäämään sekaan, silloin kun teidän loogisesti pitäisi juosta toiseen suuntaan.
 
Kehonne ei valehtele. Voitte tehdä päätöksiä vastoin kehoviisauttanne, mutta silloin kun asiat hajoavat tai niistä ei tule haluttuja tuloksia, niin oletteko oikeasti kovinkaan yllättynyt?
 
Intuitio auttaa teitä näkemään, että tilanteet/ihmiset eivät ole aina sitä, miltä näyttävät. Monille teistä on kuitenkin haastavaa luottaa sellaiseen, mitä ette voi koskettaa tai tietää varmasti.
 
Intuitioonne luottamisessa on kyse itseenne luottamisesta. Siinä on kyse myös oppimisesta tuntemaan ja olemaan läsnä. Nykyhetken energian kokemisesta - ei sen energian, mikä kerran oli tai mikä voisi olla tai tulee olemaan.
 
Läsnäoleva hetki on kaikki, mitä teillä on. Nauttikaa siitä. Vaikka tiedätte, että aurinko nousee huomenna, ette voi sanoa varmaksi, oletteko näkemässä sitä.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 

< PrevNext >