HomeViestejäGaian Totuudentytär6.3.2012 - Mukavuusalue

6.3.2012 - Mukavuusalue

MUKAVUUSALUE
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
6.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Voi olla hyvin hyödyllistä astua ulos mukavuusalueelta aina silloin tällöin - erityisesti kun elämä ja energiat transformoituvat, muuttuvat ja laajentuvat.
 
Emme puhu mistään hienosta tai yliampuvasta, vain jostain yksinkertaisesta ja saavutettavasta yhteisössänne. Johonkin uuteen toimintaan ryhtyminen ihmisten kanssa, joita tuskin tunnette tai joita ette ole koskaan tavanneet, on vielä parempi.
 
Sen tekeminen voi auttaa teitä lievittämään ja hävittämään mahdollisia pelkojanne liittyen muutoksiin näkyvässä ja näkymättömässä maailmassa. Se voi auttaa teitä pääsemään irti, saamaan uutta perspektiiviä elämäänne tai maailmaan kokonaisuutena tai näkemään, miten paljon olette todella muuttuneet. Että olette tosiaan parempi ja vahvempi olentona.
 
Läpitunkeva energia ja ihmiset jotka vaativat, että kaikki on ja kaiken on aina pysyttävä entisellään, ovat tulossa hyvin oveliksi saadakseen teidät tuntemaan olevanne vähemmän kuin olette sekä iskostaakseen itse-epäilyä.
 
Ne jotka mieluummin tekisivät kuin olisivat, tulevat silmiinpistävän luovaksi ja salakähmäiseksi. Näyttää siltä, että suuri määrä teistä on tai tekee oikeita asioita, muuten he eivät olisi niin valmistautuneita.
 
Koska olet itsesi kanssa 24 tuntia vuorokaudessa, voi olla haastavaa saada ns. etäisyyttä itseesi. Tai toisin sanoen, nähdä edistymistäsi objektiivisesti. Olet niin tottunut olemaan lähelläsi koko ajan, että sinun on itse asiassa helpompaa ohittaa kaikki hienovaraiset merkit ja vihjeet, jotka indikoivat olemuksesi muutosta, kuin tunnistaa kaikki todisteet henkilökohtaisesta transformaatiostasi.
 
Silloin kun astut ulos mukavuusalueeltasi ja vietät aikaa uusien ihmisten kanssa tai teet jotain, mitä et ole koskaan ennen yrittänyt, opit usein hyvin paljon itsestäsi. Siitä missä olet. Edistymisestäsi. Kaikista tukoksista tai kaikesta vastustuksesta, mitä sinulla ehkä on siihen liittyen, kuka olet olentona ja kuka sinun on tarkoitus olla.
 
Nimittäin vieraat tai ihmiset joita tuskin tunnet, ovat kuin tyhjä taulu. He ovat usein vapaita kaikesta paineesta miellyttää sinua. Tavallinen dynamiikka tai tanssi mitä esität tutustumisesi ihmisen kanssa, vaatii edelleen koreografiaa tässä kohtaa. Ja jos joku tallaa toisen varpaille, kumpikin osapuoli on usein paljon anteeksiantavampi. Voit myös olla vain oma itsesi, koska heillä ei tavallisesti ole odotuksia siitä, mitä tai miten sinun heidän mielestään pitäisi olla. Niinpä reaktiot tai vastaukset ovat usein paljon aidompia.
 
Syy on yksinkertainen. Heille sinä vain olet …
 
Ja pääset näkemään, missä tilassa he - ja sinä - elävät: sydäntilassa, "mielentilassa" vai liikkuvat edestakaisin näiden kahden välillä. Asiat voivat vaikuttaa vähän rauhattomilta tai rasittavilta, jos asutte eri tilassa - ei vuorovaikutus kenen tahansa kanssa, vaan teidän jotka toimitte yhdessä. Esimerkiksi kirjoittaminen voi olla helppoa sinulla, kun olet yksin, mutta jostain syystä mielesi on tyhjä, kun olet ryhmän osana.
 
Se voi tuoda sinulle syvempää ymmärrystä sisäisestä toiminnasta tai virrasta päivittäisessä vuorovaikutuksessasi työtovereiden, ystävien ja perheen kanssa. Sinua voi auttaa rentoutumaan ja virtaamaan paremmin, kun oivallat, ettei sinussa ole mitään vikaa. Sinulla on vain erilainen tapa olla nyt, kun taas toiset ovat ehkä pysyneet samana - siinä kaikki.
 
Saat myös tilaisuuden kokea, miten olemuksesi reagoi ja sopeutuu uusiin ihmisiin tai tilanteisiin. Monta kertaa yhden muuttujan muuttuminen vaikuttaa paljon maailmassa.
 
Kuitenkin kokiessasi uuttaa mukavuusalueesi ulkopuolella, tavoitteena on pitää hauskaa tai oppia tai kumpaakin.
 
Viestintuoja teki juuri näin pari iltaa sitten. Hänellä oli kovasti hauskaa. Naurua ja avoimuutta oli jatkuvasti koko illan. Silti hänelle meneminen sinne oli iso juttu. Kuten kaikki herkät ihmiset tietävät, pelkkä ajatus menemisestä suhteellisen täyteen ja äänekkääseen paikkaan, missä et ole koskaan ennen ollut, ja viettää aikaa ihmisten kanssa, joita et ole koskaan tavannut, voi olla hyvin pelottava … Myös kaiken suojan ja maailman suurimman kuplan kera.
 
Seuraavana päivänä hän oli ymmärrettävästi väsynyt, mutta enimmäkseen hurmoksessa. Hän pystyi selvästi ymmärtämään, miksi tietyt asiat olivat edellisenä iltana niin, kuin olivat. "Siinä on täysin järkeä!", hän sanoi itselleen ja hän oli tyytyväisempi osallistuttuaan.
 
Häntä auttoi saamaan tuollaista selkeyttä itse toiminnasta ja elämästä yleensä se, ettei hän tuntenut toisia osallistujia.
 
Tavallaan he pitivät kirkasta ja tarkkaa peiliä hänen edessään, jotta hän näki todellisuuden sellaisena, kuin se todella on, niiden usein vääristyneiden peilien sijasta, joita tutut usein pitävät.
 
Tämä vääristymä on hyvin inhimillistä ja tahatonta. Hyvin usein ihmiset (mukaan luettuna sinä) ovat täysin tietämättömiä siitä, että he jotenkin vääntävät tai kallistavat peiliä, mitä he pitävät toisen edessä. Lisäksi on erittäin helppoa huijata silmänsä näkemään sen, mitä haluaa nähdä. Mitä enemmän vietetään aikaa ollen, sitä tarkemmaksi näkökykynne tulee - itsestänne, havainnoista mitä toisilla on teistä ja havainnoista joita teillä on muista.
 
Kukaan ei ole sanonut, että totuuden näkeminen on helppo tehtävä.
 
Usein opitte itsestänne enemmän täysin tuntemattomilta kuin niiltä ihmisiltä, jotka olette tunteneet koko elämänne. Heidän reaktionsa tai vastauksensa ovat usein rehellisempiä, aidompia ja sensuroimattomampia.
 
Kaikki vitsit ja sanaleikit joita tuona iltana tehtiin, olivat hyvin hauskoja. Ei pahansuopuutta eikä kätkettyjä motiiveja. Koko ilta oli todellinen lahja. Ja kuningaslahja odottaa vierelläsi aamulla. No, aamu- tai päiväihmisenä Viestintuoja saa useimmat oivalluksensa ja viisautensa herätessä tai varhain päivällä. Jos olet enemmän iltaihminen, niin parhaimmat inspiraatiosi tai aavistuksesi tulevat usein illalla, juuri ennen nukkumaan menoa tai myös nukkuessasi.
 
Kaiken sen intensiivisen toiminnan myötä, mitä useimmat teistä ovat tunteneet henkilökohtaisesti ja nähneet kodin lähellä ja kauempana tämän maavuoden alusta saakka, voi olla hyvin houkuttelevaa pitäytyä siinä, minkä tuntee, ja pelata varman päälle … "koska ei koskaan tiedä …"
 
Astuminen ulos mukavuusalueeltanne tapaamaan uusia ihmisiä ja kokeilemaan jotain uutta voi tehdä kerrassaan ihmeitä teille ihmisenä. Ensinnäkin se voi näyttää, miten voimakas ja intuitiivinen teistä on tullut, miten paljon olemiseen olette sitoutuneet. Saatatte yllättyneenä havaita, että olette paljon upeampi, kuin kuvittelitte … Vaikka tapaamanne uudet ihmiset pitäisivätkin teitä melko "omituisena".
 
Kuten aina, käytä kehoasi, sydäntäsi, sielunasi ja korkeampaa itseäsi mittarina varmistamaan, että toiminta resonoi olemuksesi kanssa. Valitse viisaasti. Se mistä ystävä tai rakas on todella innostunut, voi olla epäharmoniassa uuden sinun kanssa. Kiinnitä huomiota.
 
Käytä omaa erottelukykyäsi tai arvostelukykyäsi kaikissa hankkeissasi. Riippumatta siitä, mitä tässä on kirjoitettu, jos päivittäisen elämän toimet ovat sinulle riittävän erilaisia tällä hetkellä kaiken sen perusteella, mitä käyt läpi, niin hiljaisuus mihin tunnet vetoa, on täsmälleen sitä, mitä tarvitset. Kenties kuukauden tai kahden päästä olet siinä pisteessä, missä Viestintuoja on tällä hetkellä. Aika kulkee eri tavalla jokaisella siitä huolimatta, mitä kello tai kalenteri sanoo.
 
Avaimena on olla selkeä siinä, miksi haluat pitäytyä tutussa. Esimerkiksi, perustuuko se sisäiseen tietämiseen vai pelkoon?
 
Jätä myös pelkosi ja kritiikkisi ovelle, silloin kun ryhdyt johonkin uuteen. Ota kuitenkin aina terve järki ja sisäinen tietämys mukaasi - näitä tarvitset aina ns. takataskussasi.
 
Siis jos aika tuntuu oikealta, anna itsellesi tilaisuus. Astu tuntemattoman ja katso, miten paljon olet kasvanut olemaan.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >