HomeViestejäGaian Totuudentytär10.2.2012 - Tarkoitus olla

10.2.2012 - Tarkoitus olla

TARKOITUS OLLA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
10.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemisasiaan näyttää liittyvän levottomuutta tai kärsimättömyyttä.
 
Suurin osa siitä tapahtuu ns. suljettujen ovien takana. Mutta tapahtuu silti. Yksi asiana siitä mainitsemme, että puuttumattomuuden polku - mihin tässä on viitattu myös tekemättömyytenä tai olemisena - on meidän ja Viestintuojamme mieluisin menetelmä.
 
Periaatteessa silloin kun tiedät, kuka sinun on tarkoitus olla, teet harmonisia valintoja heijastamaan sitä. Toiset eivät aina ymmärrä niitä. Näin asioita ei yleensä tehdä tällä planeetalla.
 
Asioita voi "mutkistaa" se, että silloin kun olet tuollaisessa olemisen tilassa, et näe välttämättömäksi selittää tai oikeuttaa tätä tekemättömyyttä pelkästään siksi, että kunnioitat sitä, kuka olet.
 
Vaikka jotkut ehkä uskovat, että piiloudut tai juokset karkuun, niin itse asiassa kuljet kohti jotain suurempaa muuttumattomalla päättäväisyydellä.
 
Syy on yksinkertainen: näit ansan, jossa oli nimesi, ja ymmärsit, mitä sinun tarvitsi … olla.
 
Silloin kun olet tiedostava, tietoinen ja avoin, ymmärrät totuuksia ja asioita itsestäsi, jotka menevät toisilta ohi.
 
Silloin kun tiedät, kuka sinun on tarkoitus olla, sydämesi osoittaa, minne mennä, oppiaksesi olemaan vain tuota.
 
Miksi haluaisit nyrkkitappelua tuulen kanssa, jos tiedät, että se ajaa olemuksesi yli?
 
Mitä enemmän olet matkalla olemista kohti, sitä enemmän ne jotka eivät ole valmiita uskaltautumaan siihen suuntaan, tekevät - usein tiedostamattaan - kaiken, mitä voivat, estääkseen sinua olemasta. Tämä on harvoin henkilökohtaista. Tarkoitamme, että siinä on harvoin kyse sinusta, mutta se on hyvin henkilökohtaisesta toisten kannalta.
 
Viestintuojalle on hyvin tuttu tämä sisäänrakennettu reaktio, sillä hän käyttäytyi ennen niin, silloin kun hänen sisäisellä pakonomaisella tekijällään oli kovin ääni, minkä hän kuuli. Vaikka hän tietää tarkkaan, mistä toiset tulevat, hän tietää myös hyvin, että parasta on tehdä ei-mitään … siis fyysisessä maailmassa.
 
Tietäkää, että ei-minkään tekeminen fyysisesti on kaikenlaisen tekemistä energeettisesti.
 
Kun olette tietoinen siitä, niin tiedätte, että fyysinen tekemättömyys ei automaattisesti (tai välttämättä) ole merkki välinpitämättömyydestä, toimettomuudesta tai periksi antamisesta.
 
Silloin kun olette tässä olemisen (tekemättömyyden) tilassa, teistä tulee olentona jäävuori, jos tiedätte, mitä tarkoitamme. Se mitä tapahtuu pinnan yläpuolella, on minuutti verrattuna ilmentymiin pinnan alla, näkymättömässä.
 
Mitään ei tapahdu niille, jotka tulevat liian lähelle. Jos kuitenkin siirrytte tekemättömyydestä tekemiseen tuon vuorovaikutuksen tuloksena, energeettisessä tekemistilassa voi tapahtua oikosulku.
 
Näkymätön maailma on avarampi ja sillä on suurempi kimmokevaikutus elämäänne, kuin kuvittelette, ja tekevä olento on herännyt pelkästään siksi, että suurempi määrä teistä pyrkii olemaan.
 
Pitäkää mielessä, että silloin kun te - tai joku jonka kanssa olette vuorovaikutuksessa - valitsette fyysisen tekemättömyyden (mielikuvailmaus olemisesta) eli päättää olla reagoimatta fyysisessä ulottuvuudessa, tapahtuu silti reaktio, vaikkakin energiatasolla.
 
Ne jotka ovat tottumattomia tähän olemistapaan, pitävät sitä huolestuttavana ja suoraan sanottuna järkyttävänä. Usein he uskovat, ettei heistä piitata, ja heistä tulee aina vain itsepintaisempia. Tämä saa olijat järkähtämättömästi jatkamaan olemista ja tekemättömyyttä.
 
Jos olette sujuvassa olemistilassa ja luottavainen ja rento tämän valinnan osalta, koette myös suurta rauhaa ja seesteisyyttä, sillä olette täysin harmoniassa olemuksenne/olemisenne kanssa.
 
Näette siis, missä tai miten ristiriitaa tai jännitettä voi syntyä olevien ja tekevien välille.
 
Aikomuksena ei ole muuttaa ketään, joka on tyytyväinen siihen, mitä on - on hän sitten olija tai tekijä. Tavoitteena on saada teidät näkemään, että se minkä hahmotatte ehkä äärimmäisenä kiinnostumattomuutena ja apatiana, voi itse asiassa olla jotain muuta. Pelkästään siksi, että tuo ihminen on transformoitunut erilaiseen olotilaan ja nyt hänellä on täysin uusi ja erilainen tapa kokea elämää.
 
Vaikutelmasta huolimatta tämän tekemättömyyden (olemisen) taustalla on suurta rakkautta, myötätuntoa, ymmärrystä ja empatiaa.
 
Voi olla vain vähän haastavaa nähdä se, kun otetaan huomioon, miten maailmanne on johdotettu tekemiseen.
 
Tässä on ihmisviittaus, mikä tuli Viestintuojan mieleen: "Borg (Star Trek) on jättänyt kollektiivin ollakseen vapaa ja täysivaltainen."
 
Jos siirryt aidon ja tiedostavan olemisen tilaan, tiedät, mitä tehdä ja miten olla. Kuuntele tuota rauhallista ja rakastavaa ääntä, mikä puhuu sinulle ja saa sinut kokonaan värähtelemään puhtaassa ydinolemuksessa.
 
Olemme täällä vain kertomassa sinulle, että on okei olla. Seurata polkua, joka maadoittaa ja tyynnyttää sinua. Vain se, että toiset uskovat sinun eksyneen, ei välttämättä merkitse, että olet eksynyt. Nimittäin on yhtä monta olemistapaa kuin on ihmisiä tällä planeetalla.
 
Jotta palapeli voidaan kasata, jokaisen palan on oltava (hieman) erilainen. Mutta jokainen on silti osa samaa kokonaisuutta.
 
Jokaisen teistä on tarkoitus olla ainutlaatuinen, kuitenkin sopia täydellisesti luomisen palapeliin.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >