HomeViestejäGaian Totuudentytär7.2.2012 - Tiedostaminen

7.2.2012 - Tiedostaminen

TIEDOSTAMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
7.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jotkut käyttäytymistavat askarruttavat Viestintuojaa. Sen perusteella mitä hän on nähnyt eräällä foorumilla, missä hän on lakannut käymästä meidän opastuksestamme, jotkut ihmiset käyttävät uskomattomasti aikaa keksiäkseen "totuuksia" paljastamaan valheita (ja sitä, mikä tunnetaan tai hahmotetaan epätodeksi). Monet heistä mainitsevat, että heidän täytyy tehdä tätä.
 
Mitä Viestintuojaan tulee, niin sellainen toiminta hämmentää niitä, jotka eivät käsitä näiden ihmisten keksivän asioita tarkoituksella, suututtaa ja loukkaa aitoja totuuden tuojia ja herättää vastakkainasettelua ja paljon ei-haluttuja asioita, mukaan luettuna tiheät energiat. Hänestä se tuntuu kuin halukkaalta sotkeutumiselta mahdollisimman moniin hämähäkinseitteihin, mikä haittaa omaa virtausta ja tuhoaa kauniita asioita, joita tuottavat ihmiset, jotka elävät ollakseen.
 
Niinpä hän kysyi meiltä: "Missä universumissa tässä kaikessa on tolkkua?"
 
Näyttää siltä, että monet ihmiset vain nauttivat valtavan aikamäärän käyttämisestä kertoen toisille, miten olla, miten asioiden pitäisi olla ja mikä on pielessä kaikissa maailmanne asioissa. Vaikka he uskovat itsellään olevan jokin pointti, me emme onnistu näkemään sitä. Pysymme vain erossa siitä mahdollisimman paljon ja osoitamme Viestintuojalle, miten olla tai tehdä sama, koska on hänen parhaan etunsa mukaista tehdä niin. Se miten he päättävät olla, ei kuulu meille mitenkään, joten lähdemme hiljaa pois.
 
Maailmassanne näyttää hyvin paljossa olevan kyse tekemisestä, harvoin olemisesta, mikä on surullista, koska oleminen on niin suloista. Ei mikään ihme, että harvoin mitään saadaan suoritettua.
 
Monet teistä eivät näe, että "tekevä" maailmanne on täynnä liipaisimia pitämään teidät menossa ja tekemässä.
 
Nämä liipaisimet ovat niin juurtuneena elämäänne, että hyvin usein menette liipaisimelta toiselle edes tiedostamatta sitä. Kuin ura joka kaivettu niin syvälle, että teistä tuntuu epävakaalta aina, kun yritätte astua siitä ulos.
 
Teette aina jotain, mutta saatte tuskin mitään tehtyä.
 
Upea asia on, että mitä tietoisempi olette olemuksestanne, sitä immuunimpi teistä tulee näille liipaisimille. Eikä ainoastaan tämä, vaan teistä tulee mestarishakinpelaaja, joka näkee liikkeet ja pelit paljon ennen kuin kukaan muu. Ja jos joku haluaa haastaa riitaa, sovitatte olemuksenne virtaamaan sinne, missä teidän tarvitsee olla.
 
Toimitte tai "puututte" edelleen asioihin, mutta on hienoinen viive. Silloin kun jokin tai joku yllyttää teitä tekemään - tekemisen vuoksi - sellaista, missä näytätte jokseenkin kiireiseltä, mutta itse asiassa ette tee mitään, niin kaikki näyttää yhtäkkiä hidastetulta, mikä antaa teille aikaa siirtyä sivuun tai kumartua välttääksenne joutumisen koukkuun.
 
Teette edelleen. Mutta se tuntuu erilaiselta, koska (melkein) kaikki liipaisimet ovat poissa. Nämä liipaisimet ovat näkymättömiä esteitä. Kun ne ovat pois, lakkaatte jatkuvasti törmäämästä asioihin ja liikkumisestanne ja olemisestanne tulee erittäin sujuvaa … ja kaikki asiat tulee itse asiassa tehtyä.
 
Olemisesta tulee ennen kaikkea irtipäästämistä ja ei-tekemistä. Sen sijaan, että ryhtyy suoraan työhön, missä kaikki näyttää vaativan paljon aikaa, ponnistelua ja energiaa, niin on tauko, pöly laskeutuu ja näette selvästi, mitä todellisuudessa täytyy tehdä - ja vain teette sen, itse asiassa yrittämättä ja myöskään paljon ajattelematta.
 
Kun se tapahtuu, virran mukana meneminen merkitsee jotain täysin erilaista teille.
 
Tuo paperityökasa mitä olette välttäneet kuukausia, häviää. Tiedätte, että teitä täytyy kiittää tämän huolestuttavan tehtävän suorittamisesta, mutta kuitenkin ihmettelette, miksi teiltä meni niin kauan sen selvittämiseen. Tämä tuntui hyvin helpolta!
 
Aa, mutta näettekö, että olemalla tietoinen olemuksestanne polkunne oli lopulta selvä. Pysyäksemme yllä olevassa esimerkissä, niin aiemmin kompastelitte jatkuvasti liipaisimiin ja kaikki paperit lensivät lattialle uudestaan ja uudestaan, mikä antoi teille aina vain lisää tehtävää!

Mitä vähemmän olette tietoinen näistä liipaisimista, sitä vähemmän teillä on vapaata tahtoa. Nimittäin sisäinen sabotoijanne on erittäin hyvä vetämään naruistanne tai painelemaan nappuloitanne, sillä se on luonut ne kaikki. Se tietää täsmälleen, mitä niistä painaa … ja miten saada teidät painamaan toisten ihmisten nappuloita. Itse asiassa voitaisiin sanoa, että se on liipaisinherkkä.
 
Tiedostavana olentona aistitte ne näkymättömät esteet, joiden on tarkoitus häiritä teitä tai kääntää kurssianne.
 
Tietoisuus synnyttää olemisen sujuvuutta ja vapautta tai täysivaltaisuutta.
 
Pelissä on niin paljon enemmän, kuin mikä on näkyvää ja mitä teidät on opetettu näkemään.
 
Tietoisuuden avulla kehitätte uudet silmät, mitkä sallivat teidän nähdä kaikki väärät tekemissyötit, ansat jotka on viritetty estämään teitä (ja muita) olemasta.
 
Tämä tiedostaminen myös näyttää teille, milloin teidän on parasta pysyä hiljaa. Monet eivät ole vielä valmiita liipaisimiensa paljastumiseen. Antakaa heidän olla, vaikka he ovat enemmän tekemistä kuin olemista. Pitkää huoli omista asioistanne.
 
Henkilökohtaisen totuuden ja muutoksen haluamisen on tultava sisältä.
 
Oman olemuksenne ja toisten olemuksen kunnioittaminen on kaikkein tärkeintä.
 
Voikaa hyvin!
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >