HomeViestejäGaian Totuudentytär24.1.2012 - Nauti hiljaisuudesta

24.1.2012 - Nauti hiljaisuudesta

NAUTI HILJAISUUDESTA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
24.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Te maan asukkaat olette niin hauskoja. Kaikessa näyttää olevan kyse siitä, mitä teette. Siinä määrin, että kohdatessanne toisia kysytte usein: "Mitä teet?" (Suom. huom. sanat tarkoittavat oikeasti lähinnä "mitä kuuluu")
 
Kyllä, olemme hyvin tietoisia siitä, että vaikka kysymys "miten olet" olisi tarkempi siihen, mitä todella kysytte, siinä on kuitenkin omituinen sointi.
 
Kaikkialla ympärillänne on paljon papatusta. Tässä informaatioajassanne uutiset ja tilanteen tasalla oleminen näyttää hyvin tärkeältä.
 
Kuitenkin pysyminen kaikessa ajan tasalla vie paljon aikaanne. Ja silloin kun saatte tai löydätte vastakkaisia tai ristiriitaisia näkemyksiä tai uutisia, vietätte vielä enemmän aikaa tutkien ja yrittäen selvittää, kuka on oikeassa (tai mikä on totta).
 
Kaikki tämä informaatiometsästys jättää teille vähän aikaa olla. Erityisesti kun otetaan lukuun kaikki aika, mitä vaaditaan kaikkien välttämättömien velvollisuuksienne suorittaminen työntekijänä, puolisona, opiskelijana, vanhempana jne. Tämä jättää teille erittäin vähän aikaa olla …
 
Tämä on vain ajatus. Pane merkille, kun impulssi tietää tai tehdä iskee sinuun. Olitko esimerkiksi ajatellut ajan viettämistä ollen (itsesi tai toisten kanssa), silloin kun tekevä olio juoksi ulos kolostaan ja yllytti sinua jahtaamaan itseään?
 
Jos tilanne on näin, katso, mitä tapahtuu, jos pitäydyt olemissuunnitelmassasi sen sijaan, että astut tavalliseen tekemismoodiisi.
 
Sulje kaikki meluntuottajat ja ota aikaa hiljaisuudesta nauttimiseen jonkin aikaa.
 
Silloin kun onnistut sulkemaan kaiken ulkoisen papatuksen, valmistaudu kuulemaan niitä "ei niin mukavia asioita", joita ei-rakastetut osasi voivat kertoa sinulle. Voi olla haastavaa rakastaa kaikkea, mitä olette. Teillä on taipumusta näyttää hyvät puolenne maailmalle, mikä on aivan ok. Ei ole mitään tarvetta kertoa koko maailmalle ns. rumista osistanne.
 
Jos kuitenkin myönnätte itsellenne vihaavanne suurta rumaa nenäänne, niin katsokaa itseänne tarkasti peilistä myöhemmin ja saatatte huomata toteavanne ääneen: "Et ole kuitenkaan kovin paha. Itse asiassa, sinussa on tiettyä charmia, tiettyä "en tiedä mitä", joka on hyvin viehättävää."
 
Mutta kyetäksenne tekemään sen, teidän tarvitsee tavallaan antaa kaiken tekemisenne vain olla. Sulkekaa automaattiohjaus, mikä näyttää tulleen syntymästänne tai kasvatuksestanne ja olkaa oma itsenne, kaiken kattavasti oma itsenne - vaikka vain pienen hetken.
 
Tekeminen on helppoa. Sitä teidät on opetettu tekemään syntymästänne saakka. Olemisosaan teillä on taipumusta kompastua.
 
Kuten mainitsimme edellisessä viestissämme ja hyvin monissa viesteissä sitä ennen, ottakaa aikaa olla. Istua tuossa hiljaisuudessa. Kuunnelkaa niitä osianne, jotka kaipaavat hyväksyntäänne, ja kuunnelkaa niitä epätotuuksia, joita jatkuvasti soi päässänne ja jotka pitävät teidät tekemässä. Emme puhu totuuksista, joita on vaikeaa hyväksyä - kuten sävelkorvan puute, mikä tekee laulajan urasta hyvin epätodennäköisen. Puhumme asioista, joita teille on sanottu ja joiden tiedätte olevan valetta, mutta jotain jotenkin on tapahtunut ja elätte, ikään kuin ne olisivat totta.
 
Todetkaa ääneen, että hyväksytte X:n ja Y:n päteväksi ja kauniiksi osaksenne. Sanokaa se ääneen, minkä tiedätte totuudeksi itsestänne olentona. Koska teillä on taipumusta alkaa tehdä jotain siinä samassa, kun oleminen lakkaa olemasta pelkää auringonpaistetta ja tikkukaramelleja (mitä se ikinä tarkoittaakin) …
 
Se voi viedä jonkin aikaa, mutta ajan myötä vapautatte hitaasti itsenne … olemaan.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >