HomeViestejäGaian Totuudentytär19.1.2012 - Kannan ottaminen

19.1.2012 - Kannan ottaminen

KANNAN OTTAMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
19.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olet se henkilö, jonka kanssa vietät eniten aikaa. Itse asiassa, et voi koskaan paeta itseäsi, silloinkaan kun oleskelisit mieluummin jonkun muun kanssa.
 
Teillä kaikilla on ollut ainakin yksi päivä, jolloin toivoitte olevanne kuka tahansa muu tuolla hetkellä, esimerkiksi.
 
Tiedämme, ettei ole aina helppoa olla sinä tai puolustaa itsellesi, toiselle, jollekin ryhmälle sitä, kuka olet tai minkä uskot todeksi. Mutta se kannattaa … koska sinä olet.
 
Koska vietät kaiken aikaa itsesi kanssa, voitaisiin sanoa, että olet asiantuntija itsesi osalta. Toinen tapa ilmaista tämä on, että olet hankkinut upean intuition tai viisauden itsestäsi. 93-99% ajasta tiedät, mikä on parasta sinulle, mikä sinussa on vikana (kuten sairaus tai jokin, mikä ei toimi sinulla) ja mitä sinun pitäisi tai ei pitäisi tehdä jollekin tilanteelle.
 
Jos kiinnität huomiota, tiedät, miltä kehosi tuntuu, silloin kun jokin on korkeammaksi hyväksesi (ja kaiken korkeammaksi hyväksi). Vastaavasti kehosi antaa sinulle myös merkkejä, silloin kun teet päätöksen perustuen väärään informaatioon tai vääriin syihin - eli se palvelee jotain "korkeampaa hyvää" tai tarkemmin sanottuna jotain alempaa hyvää, ei sinun tai planeetan.
 
Sen tuntemiseksi sinun on oltava tarkkaavainen ja virittyneenä ainutlaatuisiin vihjeisiisi.
 
Ja 1-2% ajasta tarvitset näkökulman joltain muulta, joka on vähän kauempana sinusta. Muista, että hänen neuvonsa noudattaminen ei ole aina välttämätöntä tai sopivaa, mutta hänen etäisyytensä on. Hänen antamansa informaatio voi auttaa ns. puhdistamaan ilmaa.
 
Nimittäin, koska ette voi päästä eroon itsestänne - vaikka yrittäisitte - joskus teistä voi tulla likinäköinen tai teiltä puuttuu tuo laajempi perspektiivi.
 
Eri tilanteissa jäätte jumiin "lähikuvaanne" tilanteesta. Tarkoitamme, että te ette näe edes puita metsässä, katsotte vain oksaa, joka koskettaa nenänpäätänne.
 
Toisaalta ystävillä, perheellä, työtovereilla on tavallisesti panoraamakuva teistä eli he näkevät teidät paljon laajemmissa puitteissa.
 
Ja tuo laajempi näkökulma voi osoittautua äärimmäisen arvokkaaksi. Nimittäin on tärkeää pitää mieli avoimena, silloin kun toiset antavat mielipiteensä tai neuvonsa - kysyitte sitä tai ette. Sillä heidän sanomisessaan on usein totuuden elementti.
 
Antakaa itsellenne aikaa olla tuon näkökulman kanssa jonkin aikaa nähdäksenne rehellisesti, mikä resonoi kanssanne, missä on tolkkua syvällä tasolla, vaikkette olisi pitänytkään siitä, mitä juuri kuulitte. Minkä tahansa ajan, mikä tuntuu oikealta teistä. Joskus tarvitsette vain muutaman sekunnin tai minuutin.
 
Vaikka on totta, että tosilta tuleva tuomitseminen sattuu, niin sama pätee itsensä tuomitsemisen piikkiin, silloin kun joku sanoo teille ilmeisen tosiasian, mistä uskotte, että teidän olisi pitänyt tietää tai muistaa se. Antakaa itsellenne se lempeyden lahja, minkä olisitte halunneet toisten antavan.
 
On siis tärkeää tehdä nopea arviointi ennen minkään torjumista. Kuten juuri kirjoitimme, se voidaan tehdä vain muutamassa sekunnissa, jos olet avoin totuudelle omasta itsestäsi, mistä tahansa se tuleekin. Mutta sinun täytyy edelleen mennä sisään ns. tarkistamaan asia omasta henkilökohtaisesta tietokannastasi. Voitaisiin sanoa, että joskus löydät sieltä vanhan maksamattoman laskun, minkä maksamisesta olit vakuuttunut. Se on okei. Sellaista tapahtuu.
 
Kuitenkin tilanteen "tuomarin" pitäisi aina olla sinä. Sinun elämäsi, sinun päätöksesi. Sisäinen syvä tieto itsestäsi antaa sinulle etulyöntiaseman, mitä sinuun itseesi tulee. Jos joskus luet tilannetta väärin, koska sinusta ei tuntunut hyvältä tuona päivänä ja avasit ns. väärän laatikon, korjaa se. Kaikki tekevät virheitä, mutta kaikilla ei ole sisua myöntää niitä ja ottaa vastuutaan.
 
Elämässä on monia poikkeuksia. Enemmän kuin ihmiset luulevat. Tällä planeetalla on niin monia ihmisiä, että esimerkiksi kuka tahansa asiantuntija joka sanoo ottaneensa huomioon kaikki mahdolliset muuttujat tietyssä tutkimuksessa, on ehkä ohittanut muutaman. Tieteenne on tehnyt suuria harppauksia ja se tekee erinomaisia ja yksityiskohtaisia yleistyksiä. Hyvin usein ne kattavat kaiken, mutta joskus eivät kata.

Luonnontieteet, lääketiede ja teknologia ovat erinomaisia ja antavat ilmiömäisiä tuloksia 98-99% ajasta. Tuosta puuttuvissa tapauksissa niiltä on mennyt jokin ohi tai satut olemaan poikkeus, mitä he eivät huomioineet.
 
Toisin sanoen, jos olet tai sinulla on muuttuja, mitä ei ole otettu mukaan, niin se mikä "toimii kaikilla", voi aivan hyvin olla toimimatta sinulla. Tässä kohtaa tämä itsensä asiantuntemus ja henkilökohtaisen kannan ottaminen on erittäin tärkeää.
 
Haluamme sinun pitävän tämän mielessä omassa elämässäsi ja ympärilläsi olevien elämässä.
 
Saattaa olla totta, että sinä tai joku tuntemasi kieltäytyy taipumasta terveeseen järkeen tai johonkin, mikä todella auttaa sinua tai häntä, koska se on ylivoimaista, pelottavaa tai tuntuu liialta työltä. Kenellä joukossanne ei ole koskaan ollut kiukkupuuskaa? Myös aikuisena.
 
Voi yksinkertaisesti olla niin, että olet poikkeus tässä tietyssä tapauksessa tai olet käsittänyt tämän sisäisen itseintuition tai -tiedon kautta, että paras ratkaisu tai toimintatapa on täysin ainutlaatuinen sinulle tai tilanteellesi. Sinun tehtäväsi on puolustaa itseäsi näissä tilanteissa, koska on suuri mahdollisuus, ettei kukaan muu tee sitä. Ole itsesi paras ystävä.
 
Toisaalta voi olla myös niin, että sinä "sinä-asiantuntijana" sovellat omaa viisauttasi ja tietoasi parantaaksesi tai käsitelläksesi jonkin tilanteen, silloin kun kaikki muut (tai suuri ihmismäärä) kieltäytyy hievahtamasta ja väittää, että heidän ratkaisunsa tai tapansa on ainoa oikea, joka toimii sinulla. Ajattele sitä. Jos olet todella oikeassa, se merkitsee, että heidän on tavallaan palattava suunnittelupöydän ääreen.
 
Siis kun olet oikeassa jostain hyvin yksinkertaisesta itseesi liittyvästä, sillä voi olla suuri heijastevaikutus. Tämä ei välttämättä ole huono asia, mutta tämän näkökulman muistaminen voi auttaa sinua pitämään sydämen avoimena ja olemaan myötätuntoinen ja lempeä.
 
Sinun ei tarvitse keskustella ikuisuuksia ottaaksesi kantaa. Saatat vain olla sitä, mihin uskot, sanomatta sanaakaan. Tai voit olla lyhytsanainen ja herttainen, painotus herttaisella.
 
Kuuntele muita. Pidä mielessä, että he rakastavat sinua. Keskity itsesi tuntemiseen ja selitä lyhyesti, miksi tiedät tämän parhaaksi lähestymistavaksi itsellesi tällä hetkellä. Jos heidän panoraamakuvansa tilanteestasi on auttanut sinua mitenkään - vaikka vain havaitaksesi, miten väärä heidän ratkaisunsa on sinulle tai miten täsmällinen oma valintasi oli - kiitä heitä.
 
Lyhyesti: Tunne itsesi. Kunnioita itseäsi. Tunne sitä samaa rakkautta, myötätuntoa ja kiitollisuutta muita kohtaan, mitä haluaisit heillä olevan sinua kohtaan …
 
… ja muista hengittää (hymy).
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >