HomeViestejäGaian Totuudentytär17.1.2012 - Kuplansa suojeleminen

17.1.2012 - Kuplansa suojeleminen

KUPLANSA SUOJELEMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
17.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oletteko aina tietoisia uusista energiarajoistanne, maan asukkaat?
 
Hyvin monia ihmisiä pistäytyy "katsomassa" teitä vuorokauden kaikkina aikoina - sekä ystäviä että vihamiehiä. Se on erittäin luonnollinen ja tavallinen prosessi, mutta se on nopeutunut ja laajentunut viime kuukausina. Jotkut teistä ovat aistineet viime aikoina, että muut ovat laajentaneet tilaansa aivan liian lähelle, että se olisi mukavaa.
 
Kun he ennen kävivät, he kurkkivat vain ikkunasta kumpikin käsi lasia vasten, ja nyt he tulevat jokseenkin suoraan sisään ja istuvat syliinne! Varokaa, että te voitte tehdä saman edes käsittämättä sitä.
 
Juttu on niin, että mitä enemmän avaudutte kaikelle, mitä olette, ja kaikkeudelle - yksilöinä ja kollektiivisesti - entiset seinät häviävät joko välittömästi tai hitaasti "haalistuen" pois. Ja tästä syystä vanhoja rajojanne täytyy vahvistaa tai päivittää pysymään ns. ajassa mukana.
 
Haluathan varmistaa, että vain sinä olet sisällä kaikkina aikoina. Että ainoa sinuun vaikuttava henkilö olet sinä. Muista, että tilanne on todellisuudessa monimutkaisempi, mutta tämä sinun täytyy tietää tällä hetkellä.
 
Tässä on hyvin yksinkertaistettu esimerkki havainnollistamaan muutosta, mikä on tapahtunut energiatasolla. Puhumme energiaetäisyydestä ja -rajoista tai sisäänpääsystä.
 
Olette vuosia asueet pienessä kylässä, missä mökkejä on harvakseltaan. Vaatimattomia mökkejä, vähän vetoisia ja huonosti eristettyjä, muttei sillä ollut merkitystä. Mökkien välisen etäisyyden vuoksi teillä kaikilla oli tarvitsemanne yksityisyys ja suoja. Sitten yhtenä päivänä mökit alkoivat liikkua lähemmäs toisiaan, hyvin vähän joka päivä, eivätkä edes ne, jotka tunsivat jonkin olevan eri tavalla, pystyneet saamaan selville sitä. Ja yhtenä päivänä lähtiessäsi mökistä ulos huomasit tai aistit, että kaikki mökit olivat puristuneena toisiaan vasten.
 
Kun seinät ns. sortuvat ja tunnette enemmän, olette herkempiä tai terävämpiä itsenne ja lähellänne olevien suhteen ja kaikki tuntevat enemmän ja enemmän yhteyttä toisiin, niin teidän on jatkuvasti sopeuduttava. Teidän on suojattava kuplaanne ja kiinteytettävä rajojanne.
 
Paljon enemmän asioita ns. liikkuu ympärillänne ja teidän on oltava tietoinen tuosta tosiasiasta - että asiat ovat muuttuneet. Upeita asioita, kyllä, mutta osa pintaan nousevasta kamasta voi säikäyttää tai lamauttaa teidät, jos ette ole valmis siihen. Sillä ne voivat tunkeutua läpi rajojenne rei'istä.
 
Toisin sanoen, niin paljon tapahtuu, että jos unohdatte ottaa aikaa itsellenne ja arvioida uudestaan rajanne, voitte joutua harhaan, sairastua, eksyä … Tämä on hyvin samanlaista kuin jonkun toisen flunssan saaminen, koska menette liian lähelle.
 
Koska tässä on kyse henkilökohtaisesta energiasta, tilasta ja rajoista, sen havaitseminen voi olla konstikasta. Erityisesti kun ajatellaan, ettei teidän koskaan ennen ole tarvinnut ajatella tätä. Tämä on uutta, joten voi viedä jonkin aikaa muistaa aina ns. lukita ovenne ja katsoa ovisilmästä, kuka oikeasti koputtaa, ennen kuin päästää ketään sisään … Ja varmistaa, ettei kukaan piilottele takana yrittäen hiippailla sisään. Muistakaa, että puhumme rajojen läpi soluttautumisesta.
 
Tietoisuus ja valppaus tästä muutoksesta auttaa päiviänne menemään tasaisemmin. Jos unohdatte sen, osutte ehkä useampiin kuoppiin, kuin on välttämätöntä, tai menette kiertotietä. Kyse on vain siitä, että teidän tarvitsee löytää uusi tapa kulkea virran mukana - kuten hankkia parempi kanootti.
 
Jollain tavalla kyse on pienestä asiasta, yksityiskohdasta, mutta erittäin tärkeästä sellaisesta.
 
Olkaa siis tarkkaavainen. Viettäkää aikaa itseksenne. Niin paljon kuin voitte, niin paljon kuin tarvitsette.
 
Mitä vähemmän tiedät henkilökohtaisista rajoistasi, sitä enemmän aikaa sinulta menee määritellä ne, tajuta, miltä sisään tunkeutuminen tuntuu, ja nähdä, mitä rajojesi vahvistaminen merkitsee sinulle.
 
Kun tiedät, mitä ne ovat, päivittäisen harjoituksesi pituus vaihtelee, sillä nämä energiarajat ovat kuin säätila, jokainen päivä on erilainen. Sinun täytyy vain tietää, missä ja mitä rajasi ovat ja miten lukea tuota karttaa. Olemme varmoja, että saat nopeasti siitä otteen.
 
Joinain päivinä tai viikkoina saatat tuntea, että rajasi ovat haavoittuvia tunkeutujille - meille neutraali sana, joka merkitsee vain kaikkia läpikulkijoita, hyvää tarkoittavia tai muita. Kuka tai mikä tahansa, joka tulee sisään kutsumatta ja ei-tervetulleena ja luo kaaosta, myllerrystä tai tuskaa. Avaimena on ns. tietää omat rajansa.
 
Tiedä, että omat rajasi voivat olla hyvin erilaiset kuin Viestintuojan. Jokainen teistä on erilainen siinä mielessä. Voit kokea sen, mikä tuntuu tunkeutumiselta Viestintuojalle, kohteliaana koputuksena ovelle, pyytäen lupaa astua sisään. Pidä se mielessäsi, kun olet vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Kaikki ovat ns. eri vaiheessa rajojensa määrittelyssä.
 
Ja upea asia on, että koska yhteydet toisiinne moninkertaistuvat, kaikki työ omien rajojesi kanssa auttaa kaikkia muita omien rajojensa kanssa - vaikka vain sen tajuamiseksi, että heidän täytyy ostaa lukko oveensa.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >