HomeViestejäGaian Totuudentytär11.1.2012 - Kutsuun vastaaminen

11.1.2012 - Kutsuun vastaaminen

KUTSUUN VASTAAMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
11.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kauneus on katsojan silmässä. Tällä tarkoitamme, etteivät kaikki pidä tavastanne tanssia. Merkitseekö se, että teidän pitäisi ottaa itseltänne tanssimisen ilo kommentista, mitä ei ehkä koskaan tule, tai mielipiteestä, millä ei pitäisi olla merkitystä?
 
Taidon puutteen ei pitäisi koskaan estää teitä tekemästä jotain, mistä nautitte. Vaikka harjoitus tekee täydelliseksi tai ainakin paremmaksi, useimmat teistä tietävät, että hyvyys jossain ja intohimo jotain kohtaan ovat kaksi eri asiaa. Joskus nämä kaksi määrettä sopivat samaan toimintaan - sanotaan vaikka kokkaamiseen - muttei aina.
 
Kuitenkin silloin kun jokin tuo teille iloa, niin sen että te ette ole hyvä siinä, ei pitäisi estää teitä tekemästä sitä.
 
Esimerkiksi Viestintuoja laulaa useimmiten nuotin vierestä. Vaikka sitäkin tapahtuu, että hän osaa koko laulun kaikki nuotit, useimmiten hän osuu väillä nuottiin ja välillä viereen. Hänellä on tyydyttävä lauluääni, muttei poikkeuksellinen. Hän on hyvin tietoinen näistä faktoista, muttei se estä häntä laulamasta autossa, kotona tai konsertissa. Hän tietää erittäin hyvin, ettei hänestä varmaan koskaan tule minkään tyylin ammattilaulajaa, no, ellei koko maailmalta mene nuottikorva (hymy), mutta hän jatkaa laulamista omaksi ilokseen. Itse asiassa se saa hänet purskahtamaan nauruun, jos hän menee kilometrin nuotin vierestä.
 
Avaimena on tietää, mitä voi järkevästi ottaen tavoitella ammatiksi tai vakavaksi harrastukseksi ja minkä pitäisi jäädä nautittavaksi ajanvietteeksi.
 
Onneksi Viestintuojan unelmana ei ole ollut koskaan tulla ammattilaulajaksi, joten hänen oli erittäin helppoa hyväksyä olevansa kamala laulaja.
 
Näin ei kuitenkaan aina ole. Viestintuojan mieleen tulee esimerkkinä valtava Talent-ohjelmaan pyrkijöiden määrä. Joitakin heistä ei ole siunattu ystävillä ja perheellä, jotka arvioivat rehellisesti. Toisten unelmat olivat niin voimakkaita, että he kieltäytyivät kuuntelemasta toisten ihmisten suoria mielipiteitä heidän taidostaan tai menestymismahdollisuuksistaan.
 
Intohimo tai rakkaus ei aina muutu uraksi. Kyllä, olemme tietoisia, että tämä on usein erittäin tuskallinen oivallus useimmille teistä. Tietäkää, että tämä on ehdottomasti ok. Voitte silti tavoitella sitä, omistaa sille paljon ajastanne, mutta eri tavalla.
 
Tietäkää myös, että kyse ei aina ole taidon puutteesta. Joskus jonkin ammatin tai alan todellisuus ei sovi toisiin toiveisiin elämästä. Kokkina tai kampaajana oleminen on raskasta työtä. Päivät ovat usein pitkiä ja palkka huono, esimerkiksi. Voitte silti valmistaa upeita aterioita ihmisille, joita rakastatte, ja leikata ystävienne hiuksia kohtuullisesta hinnasta ja samalla teillä on toinen päivätyö.
 
Kannatte sisällänne monia aspekteja tai itsejä. Sopivan kanavan löytäminen kullekin voi kestää vähän aikaa. Antakaa itsellenne lahja ilmaista kaikkea, mitä olette.
 
Ja elämäntehtävänne tai elämäntyönne ei ole aina sitä, miten ansaitsette elantonne. Sen ei pitäisi estää teitä pääsemästä alkuun. Sen alkuunsaaminen voi olla hidasta tai se voi olla enemmän tilapäistä kuin säännöllistä, mutta edes pieni sen tekeminen on paljon enemmän, kuin monet ihmiset usein tekevät.
 
Eikä koskaan tiedä … Saatatte toteuttaa elämäntehtäväänne osa-aikaisena tai vapaa-ajallanne useita vuosia ja heräätte yhtenä päivänä ja käsitätte, että sen tekeminen kokopäiväisesti on mahdollista. Sellaisia asioita tapahtuu, kun kuuntelette sydäntänne ja se opastaa teitä - vastakohtana sille, että kunnianhimo ja suuret odotukset johtavat.
 
Kuitenkin teidän on oltava valmis kuuntelemaan sydäntänne ja näkemään ne alueet, joilla olette lahjakas, ja otettava ne käyttöön. Ja useimmiten toiset vihjaavat todellisesta tarkoituksestanne, ennen kuin näette sen itse. On hämmästyttävää nähdä, miten monia vastahakoisia mestareita tässä maailmassa on.
 
Sitten kun löydätte intohimonne tai elämäntehtävänne, uhrausten tekemisestä ja aikataulun uudelleenjärjestelystä sen toteuttamiseksi tulee ainoa tapa kulkea. Vaikka ystävänne ja perheenne eivät ymmärtäisikään, miksi alatte nousta klo 5 tai miksi yhtäkkiä lakkaatte katsomasta televisiota, te otatatte aikanne sieltä, mistä löydätte sitä.
 
Juttu on niin, että silloin kun jollain tai jollakulla on merkitystä teille, kaikki aika joka omistetaan sille, tuntuu enemmän rakkaudelta kuin työltä. Se antaa polttoainetta elämäänne. Antaa teille siivet.
 
Lisäksi sen sijaan, että löydätte tekosyitä jonkin tekemisen välttämiseen, keksitte tuhansia syitä, miksi teidän ehdottomasti on tehtävä se.
 
Tiedostakaa, että maailma tai kaupunkinne ei ehkä ole valmis tällä hetkellä ottamaan vastaan lahjoja, joita teillä on tarjottavana niille, mutta ne voivat etsiä teitä vuoden tai 10 vuoden päästä.
 
Ja vaikka vastaus korkeampaan kutsumukseenne olla taiteilija, parantaja, opettaja olisikin, että vain muutamia ihmisiä tulee luoksenne tai asiat eivät näytä koskaan lähtevän liikkeelle - kuten suuri tai ylipäätään mikään yleisö - niin antaumuksellanne on valtava vaikutus tällä planeetalla. Muistakaa, että useimmat teistä eivät pysty näkemään sitä lumipallovaikutusta, minkä aiheuttavat aika ja energia, minkä omistatte elämäntehtävällenne. Esimerkiksi, te ette näe niitä valonkipinöitä, joita lentelee kulkiessanne vain katua pitkin. Ja se koskettaa kaikkea ja kaikkia ympärillänne!
 
Ette ehkä koskaan saa tunnustusta tai ole kuuluisa maallisella tavalla, mutta kerromme teille, että henkimaailmassa on suuret juhlat, silloin kun palaatte kotiin! Sen tietäminen riittää, että todellisena itsenänne oleminen vaikuttaa.
 
Jos omistauduitte työhönne, silloin kun kukaan muu ei kiinnittänyt siihen juuri huomiota, teistä tulee sen mestari, sitten kun arvonne tunnistetaan ja on teidän aikanne loistaa.
 
On kutsuun vastaaminen ja vastaaminen silloin, kun teitä kutsutaan.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >