HomeViestejäGaian Totuudentytär9.12.2011 - Ydinolemuksen näkeminen

9.12.2011 - Ydinolemuksen näkeminen

YDINOLEMUKSEN NÄKEMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
9.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä aika vuodesta on usein hyvin kiireistä ja stressaavaa teille, maan asukkaat. Kausittaiset juhlapyhänne näyttävät lisäävän jo olemassa olevaa jännitettänne ja tämä jakso näyttää kaikista intensiivisimmältä.
 
Teillä on monia tilaisuuksia, mihin osallistua, ja ostoksia ja valmisteluja tehtävänä. Tämä vaatii veronsa teistä joka vuosi.
 
Nekin jotka katsovat sitä enimmäkseen sivusta, pitävät sitä haastavana - ne jotka ovat tietoisesti valinneet astua pois tästä hullusta junasta … ja ne jotka ovat poistuneet pakosta. Nimittäin vaikka tässä maailmassa on valtavasti rikkauksia, liian monet kulkevat vuoden jokainen päivä ilman niitä ja tämä jakso on vaikein markkinoinnin paineiden ja suurten odotusten vuoksi.
 
Vaikka on totta, että tämä "jouluhulluus" on vakavampaa lännessä, se on valitettavasti saavuttamassa koko planeetan. Tietäkää, että tämä voidaan peruuttaa.
 
Ja niiden täytyy olla luovia, joiden usko seuraa eri kalenteria. Täytyy, silloin kun erityispäivänne osuu esimerkiksi 21.12. Lisäksi - pidätte siitä tai ette - tämän hallitsevan (käytämme tätä neutraalissa mielessä tässä) uskon hyvin kaupallinen puoli punoutuu toisiin, sillä lapset ovat hyvin herkkiä tämäntyyppisille asioille. Erilaisuus on usein enemmänkin loukkaus kuin kohteliaisuus tuossa iässä. Vain hyväksynnän tarpeen vuoksi. Mutta eksymme tässä aiheesta.
 
Tiedämme vain, että on monia syitä, miksi stressitaso on kohonnut, vaikka leviävä energia syleilee teitä pehmeydellä.
 
Muistakaa, että muutamat viime päivät ovat olleet hyvin aktiivisia, mikä on ehkä häirinnyt teitä tavallisin tavoin, joihin alatte nyt jo tottua - toivottavasti - huono uni tai erittäin syvä uni, mistä on vaikeaa herätä, kömpelyys, vaikeus keskittyä "maallisiin" asioihin, muutokset käyttäytymistavoissa … Viestintuoja piti tauon, koska hänen täytyi. Sillä ei ole merkitystä, kuka olet - sinun on huolehdittava ensin itsestäsi, ennen kuin voit todella auttaa ketään toista.
 
Tämä aika vuodesta on teille suurta tekemisen aikaa. "Valitettavasti" monet teistä haluavat vain olla. Olla hiljaisuudessa. Olla hetkessä. Tehdä vähemmän ja kokea enemmän. Rakastatte ehdottomasti sitä saamaanne tunnetta, kun otatte aikaa kylpeä uudessa pehmeässä energiassa. Rakastatte, miten se transformoi vuorovaikutusta itsenne ja kaikkien elävien olentojen kanssa ympärillänne.
 
Tämä on upea mielen tai olemisen tila pitkässä juoksussa, sillä se auttaa teitä synnyttämään ne muutokset, joita tarvitaan tässä maailmassa.
 
Kuitenkin jokin osanne toivoo, että tämä tunne olisi odottanut ensi vuoden tammikuun puoliväliin, ennen ilmestymistään sydämenne ovelle.
 
Olemme täällä kertomassa teille, että se tuli pintaan täydelliseen aikaan.
 
Nimittäin erilaisilla uskonnollisilla juhlilla on ytimessään kauniita asenteita ja arvoja. Sellaisia ihanteita kuin uudestisyntymä, rauha, ymmärrys, toivo, rakkaus, sinnikkyys, usko, kunnioitus jne.
 
Kaikki upeita arvoja, joiden mukaan elää. Kyllä, vääristymiä on tapahtunut kautta historian, sekä uskontojen että vallassa olevien taholta (valtiot tai hallitukset ja yritykset) - äärimmäisyyksiä on kaikkialla. Jonkin luonteeltaan positiivisen vääntämistä sopimaan omiin intresseihin tapahtuu koko ajan. Ei vain uskonnoissa. Vaikka pysymme mieluummin hyvin, hyvin kaukana maauskonnoistanne, niin katsoessamme niiden ydinolemusta näemme paljon hyvää ja kaunista, sillä ne on luotu valaistumisen tarkoitukseen (kyllä, ytimessään).
 
On kuitenkin ollut väärinkäyttöä ja hyväksikäyttöä. Eikä vain uskontojen taholta, kuten juuri mainitsimme. Monilla yrityksillä (ja hallituksilla) on paljon saatavaa massiivisesta kulutuksesta, mikä näyttää olevan normina hyvin monissa maailmankolkissa. Se on suurta harhautusta - siis kaupallinen puoli. Ei henkinen puoli.
 
Kun poistetaan kaikki ylimainonta ja kaupallisuus, tässä vuodenajassa on kyse yhteenkuuluvuudesta, toivosta, rakkaudesta ja avoimuudesta maailman ihmeille: öljy joka paloi paljon pidempään, kuin olisi pitänyt, mitä seurasi kirkas tähti ja tietäjät tapaamassa vastasyntynyttä mestaria …
 
Mutta sen kunnioittamiseksi täytyy hidastaa ja vetää syvään henkeä. Sulkekaa televisio ja heittäkää kaikki mainokset jätepaperiin. Ajatelkaa sen sijaan pehmeyttä ja tuntekaa se. Antakaa sen opastaa itseänne.
 
Ja hoivatkaa itseänne. Olkaa hyvä itsellenne ja toisille. Ottakaa hetki ajatellaksenne kaikkea, mitä teidän pitäisi tehdä tähän aikaan vuodesta. Onko se kaikki tarpeellista? Merkitseekö kaikki jotain teille tai perheellenne? Mitä voidaan poistaa tai yksinkertaistaa?
 
Keskustelkaa perheen kanssa aiheesta. (Ja tämä voidaan tehdä kaikkien elämänne osien kanssa, ei vain juhlapyhien.) Mikä siinä on tärkeää? Mikä toimii ja mikä ei? Mikä tekisi siitä erityisen, ainutlaatuisen? Saatatte yllättyä, mitä tulee esiin. Ainutlaatuisten ja yksinkertaisten perinteiden luominen joita voidaan välttää tuleville sukupolville, voi olla kaikkein suurin lahja. Kyse on eri tapahtumien ydinolemuksesta elämässänne, kun teette omaa matkaanne.
 
Meille tämä aika vuodestanne havainnollistaa vain, miten tasapainoton maailmanne on. Suuri kohtuuttomuus ja uskomaton puute. Se näyttää vain, miten tehokasta yrityspropaganda on. Alkaen pienestä ja kasvaen lisää joka vuosi - varmasti mutta varmasti - ja lisäten juhlapyhiä matkan varrella. Todella nerokasta ajanvietemielessä.
 
Haluamme teidän vain kyseenlaistavan asioita enemmän. Mitä teette ja miksi, erityisesti herkistyessänne energialle, maan heilahtelulle ja toisillenne. Asiat eivät ole aina sitä, miltä näyttävät. Intuitionne ja tietämyksenne kasvavaa, käyttäkää niitä. Se tekee niistä vain vahvempia.
 
Kyse ei ole kaiken sen torjumisesta, mikä on "mennyt pieleen", kuten esimerkiksi juhlapyhänne - vaan menemisestä ytimeen, ydinolemuksen näkemisestä ja siihen keskittymisestä. Poistakaa kaikki höttö ja valheet ja juhlikaa keskeistä arvoa. Tehkää siitä omanne.
 
Kaikessa on hyvää. Joskus teidän täytyy vain kaivaa hyvin syvältä löytääksenne sen.
 
Te jotka tunnette pehmeyden, tarpeen levätä, hoivata, rakastaa, tehdä vähemmän - tai täsmällisemmin tehdä sitä, millä on merkitystä - tehkää voitavanne tuon tarpeen kunnioittamiseksi.
 
Suuri muutos tapahtuu, silloin kun ihmiset riisuvat yhteiskunnan olennaisuuksiin. Nähkää, mikä on totta, ja tunnistakaa sepitteet, joita muutamat ovat luoneet edistämään omia intressejään. Se vie aikaa. Olkaa kärsivällinen.
 
Yhteiskunnassanne on tapahtunut paljon kysymysten puutteen ja sokean pelon vuoksi. "Lampaita!", Viestintuoja kertoi meille. Suostuimme sen kirjoittamiseen tähän, kun hän oli selittänyt sen merkityksen.
 
Pehmeys transformoi teidät, jos seuraatte sitä. Mutta älkää antako tuon tunteen hämätä - muutokset ovat luontaisia ja loogisia teille, koska olette antautuneet sille ja luotatte sen sisältämään energiaan. Kuitenkin jotkut muutokset ovat valtavia ja vaativat paljon omistautumista ja uhrautumista kantaakseen hedelmää.
 
Monet ihmiset myös vastustavat. Pitäkää pehmeästi pintanne. Ei ole mitään tarvetta todistaa, että olette oikeassa. Sillä löydettyänne oman totuutenne, toiset voivat edelleen olla sokeita omalleen … Ja heidän totuutensa voi olla erilainen kuin omanne. Olkaa tiukkana uskomuksissanne ja myötätuntoinen toimissanne. Valitkaa aina rakkaus konfliktin sijasta.
 
Pehmeydessä on kyse kunnioituksesta: itsensä ja toisten kunnioituksesta.
 
Muistakaa myös, että teillä on aina vaihtoehtona mennä mukaan tai pysyä poissa. Silloin kun toiset ovat jääräpäisiä omassa sokeudessaan, pelossaan tai kieltämisessään, muistakaa lämpimän hymyn voima. Se riisuu aseista sanomatta sanaakaan.
 
Voitte lähteä pois sanallisesti mahdollisesta riidasta tai konfliktista sanomalla jotain sellaista kuin: "Meillä näyttää olevan eri näkemys asiasta. Sovitaanko, että ollaan eri mieltä ja puhutaan jostain muusta?" Voitte lähteä pois myös fyysisesti toteamalla syyn, miksi teidän on lähdettävä tai suljettava puhelin.
 
Tämä aika vuodesta korostaa eroa niiden välillä, jotka tajuavat (jotka ovat hereillä) ja jotka eivät tajua (jotka nukkuvat edelleen).
 
Olkaa vain tietoinen tästä tosiasiasta.
 
On vaarallista herättää ihmisiä, jotka kävelevät unissaan, sen shokin vuoksi, minkä he saattavat kokea vaihtaessaan yhtäkkiä unitodellisuudesta todelliseen elämään. Tämä pätee myös henkisiin unissakävelijöihin. Opastakaa heidät takaisin sänkyynsä, jotta he voivat saada sen unen, mitä he vielä tarvitsevat, ennen kuin heräävät omia aikojaan.
 
Pehmeydessä on suuri voima ja ajan ottamisessa toisten ydinolemuksen näkemiseen. Se auttaa teitä valitsemaan taistelunne. Ei niin, että haluamme teidän taistelevan, mutta tiedätte, mitä tarkoitamme.
 
Olkaa pehmeä maailmalle ja kunnioittakaa sen ydinolemusta, sitten katsokaa sen puhkeavan kukkaan …
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >