HomeViestejäGaian Totuudentytär6.12.2011 - Laajentuminen

6.12.2011 - Laajentuminen

LAAJENTUMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
6.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Laajentumisessa on monia kerroksia - se on kuin käänteinen, näkymätön sipuli. Kun karistat muistoja, energioita ja tapahtumia elämästäsi, valokerroksia lisätään kaikkialle ympärillesi kuin terälehtiä. Ne toimivat kuin portit.
 
Nimittäin kun laajennut henkilökohtaisesti sisäisen työsi kautta, kerroksia lisätään elämäsi muille alueille.
 
Yhteyksiin joita muodostat ihmisten kanssa. Ei määrällisesti, vaan laadullisesti. Olet kuin tuhannen ihmisen joukossa ja kohdistat oikeaan ihmiseen välittömästi. Siihen joka voi auttaa sinua. Tai joka tarvitsee apuasi. Johonkin joka on pinnalta hyvin erilainen kuin sinä, mutta jonka kanssa sinulla on erityisside, yhteinen kokemus, joka sallii teidän ymmärtää toisianne täydellisesti. Kielellä ei ole tässä merkitystä, sillä energioilla on oma tapansa tehdä itsensä ymmärretyksi.
 
Esimerkiksi, kun laajennat itsetuntoa - kuka olet henkenä, vahvuutesi, rajasi, näkökulmasi, tehtäväsi - elämäsi kaikki eri kokemukset asettuvat yhteen kuin palapeli silmiesi edessä. Joskus, usein, tapahtumien järjestys muuttuu ja tekee jokaisen elämänkokemuksen tarkoituksen tai oppitunnin kristallinkirkkaaksi.
 
Tällä tarkoitamme, että näet logiikan, virtauksen ja yhteyden kaikkien tapahtumien välillä elämässäsi. Näet etenemisen. Kaikista elämäsi iloisista kokemuksista tulee ääretön energian, vahvuuden ja korkeiden värähtelyjen lähde muistuttamaan sinulle, miltä tuntuu elää sydämestä, nähdä elämä rakkauden silmin. Käsitä, mikä saa ihmiset toimimaan, niin kuin he toimivat, auta heitä lievittämään kärsimystään ja laita rakkauden pilke heidän silmiinsä.
 
Ja selkeys ja rauha nousevat haastavista, tuskallisista ja sydäntä särkevistä tilanteista elämässäsi. Ei välttämättä kaikki kerralla, mutta alat nähdä tapahtumien taakse. Toimien, sanojen, energian ja sen taakse, mitä ne saivat sinut tuntemaan, paljastaaksesi, mitä tuo tietty tapahtuma auttoi sinua oppimaan tai muistamaan … tai opettamaan toiselle.
 
Silti joskus voi olla haastavaa katsoa loukkausten yli, myös laajentuessasi.
 
Ei ole ehkä helppoa nähdä traumaattisia tapahtumia neutraalein silmin. Sinun on ehkä elettävä tai tarkasteltava näitä asioita uudestaan mielessäsi muutaman kerran, ennen kuin kaikki tiheys on poissa. Joka kerta päästäen lisää irti. Mutta se on osa laajentumista.
 
Jos muistin puhdistamisprosessi on sinulle uutta, on aina parasta antaa jonkun auttaa alussa. Jonkun johon luotat ja joka voi auttaa sinua saamaan tolkkua siitä kaikesta. Tekemään kokemuksesta turvallisen ja hedelmällisen.
 
Se on kuin polkupyörällä ajamista. Useimmat ihmiset aloittavat apupyörillä, jonkun työntäessä heitä menemään ja myös juostessa heidän kanssaan jonkin aikaa. Silloin oli tärkeää, että joku oli paikalla, jos satuitte kaatumaan … Koska useimmat (kaikki) teistä kaatuivat. Ja sitten kun osaatte polkea ja pysyä tasapainossa itse, se on mitä vapauttavin tunne maailmassa!
 
Ja polkupyörällä ajaminen todella laajentaa maailmaanne. Ystävä joka näytti asuvan todella kaukana, silloin kun teidän täytyi kävellä, on vain muutaman polkaisun päässä.
 
Viestintuoja nauraa, koska hän oppi ajamaan myöhään. Jos hän muistaa oikein, hän oppi vasta ollessaan noin 8-vuotias. Tuossa tosiasiassa mikä oli ennen vähän hävettävä, on nyt paljon tolkkua. Se on itse asiassa hassua, koska olemme näyttäneet hänelle monia asioita, jotka ovat saaneet hänet käsittämään, että se mikä näytti "myöhäiseltä" useimmille, oli itse asiassa täydellinen ajoitus hänelle.
 
Itsestänne oppiminen on hauskaa (hymy).
 
Ja kun olette oppineet karistamaan tiheimmät muistot sellaiselta, joka osaa tehdä sen kunnolla, teillä on työkaluja ja tietoa tehdä loput itse. Tietäen aina, että voitte kurkottaa kohti apua tarvitessanne sitä.
 
Kiinnipitäminen vihasta, tuskasta tai kiukusta, mikä on juurtuneena muistoon menneistä tapahtumista, voi olla ongelma joillekin. Ikään kuin irtipäästäminen ja kaikkien osallisten unohtaminen jotenkin "pienentää" sitä, erityisesti tilanteissa jotka olivat epäreiluja, epäoikeudenmukaisia, laittomia tai epäinhimillisiä. Niin haastavaa kuin näiden asioiden anteeksiantaminen ehkä onkin, olette sen itsellenne velkaa vapautuaksenne menneisyyden kahleista. Anteeksiantaminen ei tee tapahtumista "ok:ta", se vain poistaa otteen, mikä näillä tapahtumilla on elämäänne.
 
Joillekin anteeksiantaminen itselleen on hyvin haastavaa eri syystä - tunnette jotenkin noiden tiheiden tunteiden antavan polttoainetta teille, ajavan teitä synnyttämään muutosta.
 
Kenties niin, mutta se lisää myös sumean kerroksen energiaanne, muuttaa värähtelyänne tavallaan. Vetää luoksenne joitain ihmisiä tai tilanteita, joita ette halua. Jos pidätte edelleen kiinni menneisyyden loukkauksista tai vääryyksistä (teille tehdyistä tai tekemistänne), tuon energian jäämät pysyvät tarrautuneena teihin ja haittaa edistymistänne ja laajentumistanne ja vääristää värähtelyjänne.
 
Tiedostakaa myös, että pakonomainen keskittyminen mielessänne yhteen tai useampaan onnelliseen tapahtumaan, sen toistaminen, voi saada teidät kiinni silmukkaan ja estää teitä luomasta uusia.
 
Minkäänlaiset tasapainottomuudet - liikaa yhtä asiaa tai ei riittävästi toista - eivät ole koskaan hyvä asia. Pitäisi aina pyrkiä henkilökohtaiseen tasapainoon.
 
Olette ehkä henki, mutta tehtävänne on täällä maan päällä ja teidän täytyy pystyä toimimaan tässä maailmassa. No, näissä maailmoissa tarkemmin sanottuna - maailma sellaisena kuin te koette ja hahmotatte sen ja maailma sellaisena, kuin valtaosa tai massa hahmottaa ja kokee sen. Esimerkiksi meditointi on upea asia, mutta jos meditoitte niin paljon, että huomaatte itsenne kyvyttömäksi toimimaan ja olemaan yhteydessä toisten kanssa tällä maatasolla, miten aiotte täyttää elämäntehtävänne?
 
Silloin kun elät tasapainossa, karistat kaiken, mikä ei enää palvele sinua, ja laajennut olentona/henkenä, niin elämäsi, työsi, ystäväsi, suhteesi, kaikki laajenee vastaavasti.
 
Laajentuminen on uskomattomin asia, erityisesti siinä, miten se muuttaa tapaasi hahmottaa tavallisen. Elämäsi voi saada hyvin mielenkiintoisia käänteitä aivan tavallisena päivänä.
 
Saatat istua autossasi, kun olet palaamassa kotiin asioiltasi, ja yhtäkkiä sanot itsellesi ääneen: "Elämäni on fantastista ja niin olen minäkin!" Ja tuo tunne pysyy kanssasi. Vaikka maallinen elämäsi olisikin kaukana täydellisestä.
 
Tämä tapahtui Viestintuojalle muutama päivä sitten ja hän on edelleen hämmästynyt, miten tuo toteamus sai hänet tuntemaan, että hän räjähtäisi valoksi! Ja tuo tunne pysyy, niin kuin äärettömän vahvuuden ja rakkauden sisäinen pilari.
 
Laajentumisessa on kyse luottamuksesta. Itseluottamuksesta. Laajentuakseen on tehtävä monta luottamushyppyä. Ja on luotettava itseensä päästäkseen turvallisesti toiselle puolelle tai laskeutuakseen "tyhjiöön". Jännitystä, potentiaalia, hermostuneisuutta ja iloa tuossa hypyssä. Ei pelkoja tai epäilyksiä.
 
Kyse on itsenne sallimisesta olla kaikkea, mitä voitte olla, ja päästää irti menneistä muistoista saadaksenne tilaa nyt-hetkelle.
 
Tässä maailmassa on paljon epävarmuuksia, mutta silloin kun tiedät seisovasi tukevalla maaperällä ja olet keskittynyt ja yhdistynyt, sinä vain tiedät, että kaikki tulee olemaan ok. Vaikka joitain uhrauksia tai irtipäästämisiä pyydettäisiinkin sinulta matkan varrella.
 
Laajentuminen ei ole sinällään loppu, se on henkesi todellisen työn alku täällä maan päällä. Saat selkeän näkemyksen ja sinusta tulee selvästi näkyvä kaikille, joiden on kohdattava sinut, vaikka he asuisivat maailman toisella puolella.
 
Ja niin työsi alkaa …
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >