HomeViestejäGaian Totuudentytär15.11.2011 - Intuitioonsa luottaminen

15.11.2011 - Intuitioonsa luottaminen

INTUITIOONSA LUOTTAMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
15.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Intuitio tai sisäinen opastus esittää valtavaa roolia elämässänne. Luotatte siihen jokapäiväisissä toimissanne paljon enemmän kuin luulette, maan asukkaat. Yllättyisitte, miten hukassa olisitte, jos heräisitte yhtenä aamuna ja se olisi lähtenyt teistä …
 
Huomatkaa, että useimmiten sillä mitä vastaanotatte intuition kautta, on hyvin vähän tekemistä sen kanssa, mitä näette elokuvissa tai viihteessä - kuten haudatun aarteen hakeminen, päivän tai jonkun pelastaminen … tai lotossa voittaminen, mistä monet teistä näyttävät uneksivan.
 
Todellisuudessa intuitio on hyvin tavallista ja huomaamatonta pinnalla. Nimittäin "kipinät" ovat sisällä …
 
Intuitionne tai vaistonne (sanoja käytetään tässä synonyymeinä) on oleellinen osa sisäistä kompassianne. Yksi tärkeä tekijä sisäänrakennetussa opastusjärjestelmässä.
 
Se auttaa teitä tekemään parempia päätöksiä, olemaan avuliaampi ystävänä, vanhempana, parantajana, työtoverina, mutta myös johtaa teitä elämän hiljaiseen kauneuteen, pohdiskeluun ja itsestään huolehtimiseen.
 
Esimerkiksi intuitionne kuunteleminen aamukävelyllä. Käännytte vasemmalle oikean sijasta ja muutatte reittiänne. Ei, teitä ei käännetä pois valtavasta onnettomuudesta - mitään pahaa ei olisi tapahtunut, jos olisitte jatkaneet tavanomaista reittiänne. Olisitte kuitenkin ohittanet jotain upeaa: kuten sorsa poikineen ylittämässä tietä, kaunis kukka-asetelma, millaista kukoistusta ette ole koskaan nähneet, koska se ei näy toisesta kulmasta, kolikko kimaltamassa jalkakäytävällä …
 
Nautittavia yllätyksiä jotka voivat muuttaa päivän kurssia - kuten kaikki värähtelyänne kohottavat asiat tekevät.
 
Jokainen päivä on ihastuttava. Korkeampi itsenne tietää sen ja intuitionne opastaa teitä siihen.
 
Ja miksi kerromme teille tämän?
 
Tämä on ratkaisevaa aikaa henkilökohtaiselle voimallenne, korkeamman tarkoituksenne ja suuremman hyvän hallitsemiselle.
 
Olette ehkä huomanneet tai sitten ette, mutta intuitiostanne tai vaistostanne on tulossa terävämpi, tarkempi. Voitaisiin sanoa, että se on viimeaikaisten tapahtumien onnellinen sivuvaikutus.
 
Myös niitä jotka säännöllisesti luottavat intuitioonsa suurena liittolaisena, voi hämmästyttää ne asiat, joita nyt nappaatte. Kaikki mitä "vastaanotatte", näyttää tarkemmalta ja vaikkei sen mitä tulee mieleenne, pitäisi olla oikein, niin se on. Tällä tarkoitamme, että todennäköisyytenne olla "oikeassa" oli hyvin pieni, kuten 0.001% 100:sta ja kuitenkin osuitte napakymppiin. Vähän ällistyttävää ja ihmeellistä.
 
Konkreettisempana esimerkkinä: kun viestintuojalta kysyttiin jotain, hänellä oli vastaus jo ennen kysymyksen esittämistä. Mutta tuo vastaus oli epärealistinen olosuhteiden perustella, joten hän keskeytti sen ja antoi joukon typeriä vastauksia sen sijaan, että olisi ilmaissut ajatuksen, joka tanssi ja teki kärrynpyörää hänen mielessään.
 
Arvatkaapa mitä?
 
Hän oli oikeassa … tai tarkemmin sanottuna hän olisi ollut oikeassa, jos hän olisi sallinut itsensä ilmaista sen, mitä hänen mieleensä juolahti, vaikka se olikin epäloogista … Ja hän oli pettynyt itseensä, kun ei ollut luottanut omaan ääneensä. Ja se oli äärimmäisen hyvä uutinen. Hän mietti, miksi hänestä tuntui niin epämiellyttävältä kertoa ystävälleen, mitä hän "näki".
 
Vastaus oli hyvin yksinkertainen: hän yllättyi sen vauhdista ja voimasta, mitä hän vastaanotti. Se yllätti hänet. Hän ei odottanut tietävänsä vastausta ennen sen kysymistä. Ja hänellä oli vaikeuksia uskoa "uskomattomaan". Aivan kuin kuulla jonkun tulleen miljonääriksi ostaessaan ensimmäistä kertaa arpalipun.
 
"Minun on oikeasti luotettava intuitiooni enemmän", viestintuoja sanoi itselleen. "Tuo muutos avasi todella monia asioita ja minun on luotettava enemmän itseeni. Koska se mitä mieleeni tuli, tuntui oikealta. Se sai oloni tuntumaan hyvin onnelliselta ja toiveikkaalta." Kuitenkin sen sanominen, mitä hän aisti, tuntui kuin tyhjiöön hyppäämiseltä. Tutun tunteen uutuus pelästytti hänet, sai hänet sanattomaksi.
 
Tuo intuitio tulee monissa muodoissa. Huomaatte ehkä olevanne ihmisten tai tilanteiden parempi "lukija", esimerkiksi. Intuitionne saattaa johtaa teidät valitsemaan eri reitin tai tekemään pesää (keräämään tiettyjä asioita kotiin tai hakemaan asioita, joita teillä on kotona, näkyvissä tai piilotettuna jonnekin, muuntaaksenne kotinne pesäksi).
 
Kyse on energiasta tai mielentilasta. On hyvin todennäköistä, ettei mitään tavatonta tapahdu, kun valitsette tuon eri reitin. Ainakaan konventionaalisella tavalla. Kenties tarvitsitte vain maiseman muutosta löytääksenne jonkun vastauksen tai ratkaisun, mikä oli kartellut teitä. Kenties teidän täytyi vain päästä pois rutiinistanne löytääksenne uusia uria, jotka osoittautuisivat äärimmäisen hyödylliseksi projektissanne.
 
Intuitionne seuraamisessa on kyse virran mukana menemisestä, vaikka tuo virta näyttääkin epäloogiselta tai ajan haaskaukselta. Olettehan hyvin tärkeä ja teillä on hyvin tärkeitä asioita tehtävänä (hauskuutamme teitä) ja tuon meditoinnin vuoksi olisitte vain vielä enemmän myöhässä, kuin jo olette.
 
Ehkäpä niin, mutta tuo 20 minuutin "intuitiohemmottelu" voi auttaa teitä purjehtimaan päivän läpi vaivattomasti sen sijaan, että heräätte uupuneena, taistelette itsenne kanssa koko päivän ja menette sänkyyn niin uupuneena, että te ette pysty edes nukkumaan.
 
Ette ehkä ymmärrä viestiä, opastusta tai oppituntia, minkä intuitionne näyttää teille. Siinä ei ehkä ole paljon tolkkua teille tai muille - erityisesti "asiantuntijoille". Jos se kuitenkin tuntuu oikealta, sopivalta tai todelta, tuo teille tyyneyden, rauhan ja varmuuden tunteen eikä mitään levottomuuden tai vaaran merkkiä, niin miksi ette tekisi sitä? Mitä enemmän luotatte vaistoihinne ja seuraatte niitä, sitä parempi tasapainotuntu teillä on, tiedätte, milloin on turvallista uskaltautua ulos ja milloin teidän pitäisi vetäytyä turvaan - vaikka tunteenne olisi vastakohta sille, mitä näette.
 
Mitä enemmän luotatte vaistoihinne, sitä enemmän tavallaan pystytte aistimaan tai näkemään ulkokuoren, fasadin tuolle puolen. On se sitten omanne, toisten tai ympäröivän maailman.
 
Älkääkä sekoittako vaistoihinne luottamista impulsiivisuuteen. Niiden kehoaistimukset ovat hyvin erilaisia. Impulsiivisuudesta puuttuu tavallaan itsekontrolli. Melkein kuin jokin muu ottaa teistä vallan, se on hyvin samanlainen kuin "pakene tai taistele" -reaktio. Kiireentuntu peittää sekä sydämen että mielen. Intuitio voi olla hyvin intensiivinen, mutta pystytte pysymään paikallanne tai hiljaa, jos on tarvetta. Sydän-mieli-kehoyhteys pysyy läsnä ja selkeänä.
 
Nähkää tämä äkillinen tai vähemmän äkillinen avautuminen kuin lapsena, joka on lopultakin saanut luvan puhua sen jälkeen, kun se on vuosia pakotettu pysymään hiljaa. On paljon kuulumisia kerrottavana. Riippumatta siitä, miten paljon olette avautuneet hengelle, teidän täytyy edelleen navigoida tässä ihmisen tekemässä maailmassanne ja hoitaa velvollisuuksianne ja tehtäviänne.
 
Silloin kun teille tulvii kuvia, ajatuksia, visioita, tunteita ja ohjeita, on erittäin helppoa pakahtua, erityisesti aluksi jos ette ole tottunut siihen. Jos ette ota rauhallisesti ja pidä jalkojanne tiukasti maassa, pelkkä informaatiomäärä voi saada teidät hukkumaan sen sijaan, että se auttaisi teitä.
 
Intuitio ei ehkä ole aina käytännöllinen. Tällä tarkoitamme, että se voi usein puutua aikatauluun tai rutiiniin, mitä haluatte seurata. Mutta sen pitäisi aina tuntua oikealta. Idea, visio tai ajatus joka teille tuli, tyynnyttää teitä tai tuntuu rauhoittavalta. Sen pitäisi tuntua epämukavalta vain, jos sysäätte idean sivuun ja päätätte olla kuuntelematta sitä - mistä tahansa syystä.
 
Syy on yksinkertainen: korkeampi itsenne tietää jotain, mitä te ette tiedä tai mitä kieltäydytte tiedostamasta, ja se varautuu oppituntiin, mikä on tulossa.
 
Intuitionne kuunteleminen voi olla kuin yhden luokan (tai oppitunnin) ylihyppäämistä. Tarkoitamme, että jos tajuatte asian ja tiedätte, mitä teette, miksi istua läpi kokemuksia, jotka olette jo eläneet? Mutta joskus tuntuu turvallisemmalta pysyä tutussa luokassa kuin uskaltautua tuntemattomaan. On ok päättää kerrata tuo luokka (tietoisesti tai ei) - saatte siitä kuitenkin jotain irti, koska ette ollut täysin valmis siirtymään ylöspäin tai teidän täytyi vahvistaa jotain ainetta.
 
Niinpä myös vaistoihinne luottamattomuus on hyvä asia … Muistatte paljon paremmin, sitten kun jotain melko epämiellyttävää tapahtuu, että te ette kuunnellut sisäistä opastustanne. Seuraavalla kerralla kun intuitionne huutaa teitä tekemään jotain, olette paljon avoimempi kuuntelemaan tuota ääntä.
 
Usein sanotte itsellenne: "Voi ei, en aio käydä tätä paskaa taas läpi, jos ei ole pakko!"
 
Ettekä käy.
 
Muistakaa, että se mitä tahansa koette valitsemalla, sallii teidän kasvaa. Jokainen havaittu takaisku on vain päässänne. Miksi sättiä itseänne, kun teillä on kasvua tehtävänä? Jokin suoritettava tehtävä? Teidän on aina oltava valmis antamaan itsellenne se, mitä annatte vapaasti toisille ja mitä haluatte toisten antavan teille. Pieni myötätunto itseä kohtaan vie pitkälle …
 
Vaistoihin luottamisessa on kyse halukkuudesta kaartaa (näennäisesti) pois kurssista. Intuitiostanne kiinnipitäminen - vastakohtana annetulle suunnitelmalle - laajentaa sitä, kuka olette henkenä, ja auttaa teitä löytämään tienne kotiin.
 
Olet oman elämäsi mestari. Luota omaan mestaruuteesi. Siitä intuitiossa on kyse.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >