8.11.2011 - Selkeys

SELKEYS
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
8.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On tärkeämpää kuin koskaan olla selkeä. Selkeä siitä, kuka olet, mitä edustat, mitä tulit tekemään ja mitä kykysi, lahjasi, unelmasi, visiosi, oppituntisi ja haasteesi ovat.
 
On kriittistä myös, että on energeettisesti puhdas, mieli on selkeä ja on vapaa tai puhdas ulkopuolisista vaikutuksista - hankkiutumalla säännöllisesti eroon energiasta, mikä ei ole sinun tai mikä yhdistää epäterveesti toisiin, ja varmistamalla, että suuntasi, polkusi ja valintasi ovat todella sinun.
 
Kun asiat aktivoituvat, voi olla hyvin helppoa pyyhkiytyä kollektiivivirtauksen mukaan tai kadottaa jalansijansa, suistua tasapainosta ja olla altis toisten ehdotuksille - hyvää aikoville tai muille - jotka eivät välttämättä ole "huonoja" sinänsä, mutta ne eivät vain ole harmoniassa kanssasi tai toisin sanoen, vievät sinut paikkaan, minne sinun ei tarvitse mennä tai missä olet käynyt jo aiemmin.
 
Tehdäksesi tämän, ollaksesi selkeä kaikilla tasoilla, sinun on aina tarkistettava, resonoivatko asiat kanssasi, tuntuuko kaikki "sinulta".
 
Et ehkä ole täysin tietoinen siitä, mutta sinulla on oma energiapuumerkkisi ja kaikki sinussa värähtelee tuota taajuutta - myös rakkautesi suklaata kohtaan (hymy).
 
Silloin kun olet hyvin tutustunut tuohon puumerkkiin - miltä se tuntuu, mitä sinä olet, mikä kuuluu sinulle - tulee hyvin helpoksi kitkeä pois se, mikä kuuluu jollekin muulle tai aiemmalle versiollesi tässä elämässä tai aiemmassa.
 
Mitä tulee puhdistumisen energiaosaan, tee sitä, mikä toimii sinulla. On lukuisia tekniikkoja ja tapoja puhdistaa itsensä vieraista leimoista, energioista ja vaikutuksista. Avaintekijänä on aina valita se, mitä tuntuu oikealta sinulle.
 
Se miten me näemme ykseyden, on usein vähän erilaista, mitä hahmotetaan. Voit olla yhteydessä kaikkeen, mitä on, olla yhtä ja tuntea sen henkisten rajojesi sisällä - olla osa tuota keittoa, mutta kuitenkin näkyvä tuona ainutlaatuisena ainesosana, joka olet siinä. Jos menisimme tähän aiheeseen enemmän tänään, se peittäisi sen, mitä haluamme koskettaa. Tuomme aiheen esiin sitten, kun näemme sen tarpeelliseksi.
 
Nimittäin ykseys vaatii selkeyttä.
 
Mitä selkeämpi olet kaikesta, sitä helpommaksi kaikki siirtymät tulevat. Tiedät välittömästi, että jonkin täytyy muuttua. Esimerkiksi, se visio tai aavistus mikä sinulla oli eilen, viime kuussa tai viime vuonna, ei ehkä enää päde, sitä on ehkä korjattava.
 
Selkeys on kuin varmuutta lisättynä joustavuudella. Nimittäin ollessasi (liian) varma jostain, näkökykysi saattaa sumentua ja tuo varmuus saa sinut haluamaan, että jatkat vain eteenpäin työntämistä kaikesta huolimatta. Tavallaan se voi sokaista sinut väliaikaisesti, jos tähtäät tiettyyn varmaan aavistukseen ja unohdat samalla, että ympärilläsi ja sisälläsi on maailma. Nimittäin kaikki liikkuu niin nopeasti, että sinun on varmistettava usein, että kaikki tekijät jotka tekivät suunnastasi, visiostasi tai tavoitteestasi oikean ja todellisen, ovat edelleen läsnä.
 
Kenties olet kulkenut liian kauan oikealle (seuraten tuota visiota) ja sinun täytyy kääntyä vasemmalle.
 
Asiat muuttuvat. Ja ne muuttuvat hyvin nopeasti. Ja niin muutut sinäkin. Sinä muutut. Kehityt. Löydät uusia asioita itsestäsi ja maailmastasi. Energia muuttuu. Me (maa) muutumme. Yhteydet ihmisten kesken ja kaikkiin luomakunnan puoliin kehittyvät jatkuvasti.
 
Niinpä sinun on aina tarkistettava asia ja varmistettava itseltäsi, että sinun tarvitsee olla siellä, minne olet menossa. Kenties sinun on pysähdyttävä joksikin aikaa. Pidettävä tauko. Itseäsi varten. Selkeys antaa sinulle paremman tunnun todellisuudesta sellaisena, kuin se on nyt.
 
Selkeys on kuin kumpikin jalka tiukasti maassa. Olet maadoittunut, omassa keskuksessasi. Pystyt kestämään kovia tuulia ja myrskyjä, koska juuresi ovat vahvat. Kuitenkin pystyt sopeutumaan, koska nämä juuret ovat siirrettävät, ne kulkevat aina mukanasi eivätkä koskaan pakota sinua jäämään minnekään, mikä ei tunnu mukavalta.
 
Silloin kun kaikki puolesi ovat selkeitä, tiedät aina, mitä tehdä, missä olet ja kuka olet, vaikka siellä missä olet, olisikin pimeää, ahdasta ja meluisaa. Silloin kun olet selkeä, myös kaaoksessa, näet selvästi veteen heitetyn pelastusköyden ja tiedät, miten saada sen, jos tarvitset sitä itse, jos sinun pitäisi jakaa se tai tuoda se jollekin - myös tuosta jostakusta tulee selkeä …
 
Silloin kun olet selkeä, sillä ei ole mitään merkitystä, mitä kukaan sanoo sinusta. Vain käsillä olevalla tehtävällä on merkitystä. Työllä jota tulit tänne tekemään. Silloin kun olet selkeä, tiedät, että "sinä" olet sekä epäoleellinen että korvaamaton. Silloin kun olet selkeä, näet suuren maakuvan sekä oman kuvasi.
 
Silloin kun olet selkeä, koko planeetta voi mennä päin "helvettiä" ja sinä onnistut silti kukoistamaan ja auttamaan toisia tekemään saman.
 
Tämä on uskomatonta aikaa elää kuoressanne, maan asukkaat. Kaikessa tässä on oikeastaan kyse teistä rotuna.
 
Selkeys on tietämistä.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >