HomeViestejäGaian Totuudentytär7.11.2011 - "Tylsä" on hyvä asia

7.11.2011 - "Tylsä" on hyvä asia

"TYLSÄ" ON HYVÄ ASIA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
7.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Viestintuoja viettää melko tapahtumatonta elämää. Kyllä, on työtä, kokkausta, siivousta, harrastuksia, yhdistymistä luontoon, kanavointia, oleskelua ystävien ja perheen kanssa jne.
 
Silti enimmäkseen voitaisiin sanoa, ettei hänen elämässään ole paljon ulkoista loistoa tai glamouria. Hänen jokapäiväisessä elämässään ei näytä tapahtuvan paljon. Ja sellaisesta hän pitää.
 
Ulkopäin katsottuna se ei näytä varsinaisesti kovin jännittävältä elämältä. Katsomalla sitä useimmat sanoisivat tai ajattelisivat vain, ettei voi enää tylsemmäksi tulla, kuin hänen elämänsä on.
 
Kyllä, monin tavoin se on hyvin hiljaista. Hiljaisuus on nimittäin hyvä asia. Hiljaisuudessa on tasapainoa, rauhaa, myötätuntoa, tietoisuutta. Perusasioissa käsittää, että silloin kun perustarpeet on tyydytetty, ei tarvitse paljon elääkseen onnellisesti. Tylsyydessä on aikaa tavoitella kaikkia unelmiaan ja asioita, joilla todella on merkitystä itselle.
 
Mitä rauhallisemmaksi ja tapahtumattomammaksi hänen elämänsä tulee, sitä tyydyttävämmäksi ja ilmiömäisemmäksi se tulee … ja sitä enemmän asiat tulee tehtyä.
 
Kuultuaan, ettei hänellä ole kaapelia (tv) ja hänellä on vain yksi kanava, eräs tuttava kysyi kauhistuneena: "Mitä sinä teet ilman televisiota?" "No, elän", hän vastasi hymyillen.
 
Nimittäin draama tekee elämästä "jännittävää" tai riemullista monille ihmisille. Tai niin he uskovat. Ja vaikka he tietävät, että draama on "huono" asia, heillä on vaikeuksia päästää siitä irti, koska elämä näyttää niin tylsältä ja mielenkiinnottomalta ilman sitä.
 
Kyse on perspektiivistä.
 
Nimittäin viestintuojasta draama on äärimmäisen uuvuttavaa. Pelkkä ajatuskin siitä imee elämän pois hänestä ja saa hänet haluamaan nokosille.
 
Kuitenkin hän uskoo, että kaikki ihmiset saavat jotain siitä, mutta vain vähän aikaa - mitä kosketamme enemmän hetken päästä. Kuitenkin hänen mielestään se on suurinta itse luotua harhautusta tai viivyttelyä, joka on naamioitu "toiminnaksi".
 
Muistakaa, että hän on kuitenkin ihminen ja draamaa vuotaa joskus sisään. Kuitenkin se on usein hyvin pientä ja sitten kun hän käsittää, mitä se on, hän pyörittää silmiään ja sanoo mielessään: "Luulin käskeneeni sinua menemään pois!" Hänen draamansa ei rekisteröityisi useimpien ihmisten tutkaan.
 
Hän on vain kehittänyt hyvin matalan sietokyvyn sille, siinä kaikki.
 
Kerromme tämän teille vain muistuttamaan, että olisitte aina ystävällisiä itsellenne. Erityisesti "kulkiessanne harhaan". Ottakaa tämä muistutuksena, että olette ihminen - on tavallaan vaikeaa tehdä siitä suurta numeroa, kun näette sen niin.
 
Jotkut asiat aktivoituvat, nopeutuvat elämässänne ja maailmassanne. Näiden aaltojen tai lisääntyvän toiminnan vastavaikutukseksi teidän on tasoitettava asioita, jos haluatte pitää asiat tasapainossa.
 
Mitä hullummaksi maailma tulee, sitä enemmän teidän pitäisi riisua asiat perusjuttuihin, sitä "tylsemmäksi" teidän pitäisi antaa itsenne tulla. Muuten tunnette olevanne enemmän ja enemmän poissa keskuksestanne ja ahdistunut, kun aika etenee.
 
Voitte silti olla lähellä toisten ihmisten draamaa ja antaa heidän hautua siinä.
 
Olkaa turvaetäisyydellä tulesta sen sijaan, että istutte kattilassa suoraan liekkien yläpuolella heidän kanssaan. Kyllä, he saattavat suuttua teille melkoisesti joksikin aikaa, mutta he ovat hyvin kiitollisia, että olette paikalla täynnä energiaa, sitten kun he tarvitsevat auttavaa kättä, koska he ovat niin uuvuksissa (kun draama on ohi).
 
Yhdessä kohtaa elämäänne draama on osoittautunut melko hyödylliseksi. Herätyskellon tapaan se oli kuin salama, joka herätti teidät, kun tarvitsitte sitä. Mutta myös herätyskellon tapaan, teidän täytyy sulkea se, kun olette hereillä. Muuten draaman jatkuva ärsyttävä "ääni" vain suututtaa teitä. Se energisoi teitä tavallaan, mutta jatkuvassa draamastressissä kylpeminen - vaikka sitä ei tiedosta - estää teitä vain tekemästä niitä "todellisia" asioita, joita tulitte tänne tekemään.
 
Ajatelkaa, miten paljon enemmän aikaa ja energiaa teillä olisi omistettavana sille, millä on todella merkitystä, jos lakkaisitte olemasta mukana draamassa, johon teillä on kontrolli (jonka loitte tai jota toisen luomana autoitte ylläpitämään), tai jos löytäisitte draamalle korvaajan "jännityksenä" elämässänne.
 
Tietysti tämä on vain ajatus. Teidän elämänne, teidän valintanne.
 
Voitte olla valona kaikille, mutta joistakin valonne voi olla vähän kova tai kirkas. Nimittäin he heräsivät juuri tai he ovat ihmisiä, jotka tarvitsevat paljon aikaa nousta herättyään. Sen vuoksi he tarvitsevat jonkun tai valon, joka on lempeämpi heidän silmilleen. Se on ok.
 
Tietäkää, että joskus draamaa voi syntyä, kun kaksi eri jännitettä kohtaa. Esimerkiksi, jos yritätte auttaa jotakuta, joka on hyvin eri paikassa kuin te (tai toisinpäin), joka ei ymmärrä tai ole valmis (tai on haluton) sellaiseen apuun, mitä iloisesti antaisitte.
 
Se on kuin 100 watin lampun laittamista kantaan, joka kestää vain 40 wattia. Kyllä, kipinöitä lentelee, muttei niitä joita etsitte.
 
Mitä pitäisitte siitä, jos joku yrittäisi "ohjata" teitä omalla matkallanne? Tiedämme, että haluatte auttaa. Mutta vain se, että voitte, ei merkitse, että teidän pitäisi. Tarjotkaa aina, mutta jatkakaa vain, jos apu otetaan hyvin vastaan ja se sopii täysin siihen energiaan, mitä aistitte tulevan henkilöstä, jota yritätte auttaa.
 
Voi olla haastavaa seisoa sivurajalla, silloin kun tiedätte voivanne auttaa. Ajatelkaa silloin aina omaa matkaanne.
 
Miten monia tarjouksia ja tilaisuuksia sinulle on tullut, kun kuljit eteenpäin? Hyväksytitkö ne kaikki? Hyväksyitkö yhden tai kaksi, joihin et ollut aivan valmistautunut, mutta suostuit, koska tiesit tuon henkilön tarkoittavan hyvää tai olevan erinomainen siinä, mitä hän teki? Miten se meni? Ja sitten kun olit oikeassa mielentilassa ja halukas muuttumaan, mitä tapahtui, kun oikea opettaja tai parantaja tai neuvonantaja tuli mukaan?
 
Myös haasteellisimmat tehtävät ovat suhteellisen helppoja, silloin kun on valmistautunut. Ja kun palaa perusasioihin ja poistaa kaiken ylimääräisen, kaiken pinnallisen ja kyllä, kaiken draaman, kaikesta tulee paljon yksinkertaisempaa, helpompaa ja joskus "tylsää".
 
Nimittäin "oikeassa" oleminen ei tunnu enää kovin tärkeältä, sillä näette, että se mikä on oikein teille, ei ehkä ole oikein naapurillenne …
 
Käsitätte myös, että voitte hyvinkin olla oikeassa - teillä on oikea ratkaisu, vastaus tai lääke jonkun toisen ongelmaan tai vaivaan - mutta ajoitus ei ole oikea tuon ihmisen kannalta. Jos tuo ihminen ei ole valmis nyt, kaikki yritykset ovat turhia, hukkaatte omaa aikaanne ja hänen aikaansa ja luotte paljon tarpeetonta draamaa.
 
Halu hypätä toimintaan on edelleen hyvin läsnä monissa teistä. Luottakaa, että nimenne huudetaan, sitten kun aika on oikea.
 
Sillä välin opetelkaa vain olemaan mukavasti missä tahansa tunteessa ja tilanteessa haluamatta muuttaa tai korjata sitä tai saada sen menemään pois - pitämään sen kanssanne, kun kuljette päivänne läpi. Kyllä, monta kertaa nopeaa irtipäästämistä tarvitaan, mutta joskus asioiden täytyy olla kanssanne jonkin aikaa. Avaimena on tietää, mitä tarvitsee tehdä.
 
Asiat ovat hyvin aktiivisia ja saattaa olla epämukavampaa kuin ennen hillitä tuo tarve korjata - enimmäkseen toisia ihmisiä ja heidän ongelmiaan. Kyllä, on totta, että tiedätte ehkä paremmin, mutta se ei anna teille oikeutta repiä ohjauspyörää toisten ihmisten käsistä.
 
Tämä on ehkä ollut entinen tapa, mutta se ei varmasti ole tulevaisuuden tapa.
 
Kun osaatte tämän hiljaisuuden tai tylsyyden taidon itse, voitte helposti siirtää tämän taidon, tämän olotilan, kun olette toisten kanssa. Sillä joskus tai usein se on sitä, mitä he tarvitsevat: oppia olemaan rennosti itsensä ja kaiken kanssa, mitä se sisältää.
 
Paras tapa nähdä tämä tarve tehdä jotain sille, mitä on - ja tarve tehdä vastakohtana olemiselle - on valmius ikävystyä. Toivottavasti ymmärrätte, mitä tarkoitamme tällä.
 
Tässä on tärkeää halukkuus olla tekemättä mitään. Antaa asioiden olla. Antaa toisten selvittää itse sen sijaan, että on aina valmis astumaan mukaan. Kuin kova kutina, mikä ei hellitä.
 
Maailma on muuttumassa monin tavoin. Muistakaa se.
 
Eikä kyse ole siitä, että viestintuoja on kyllästynyt kovin usein. Itse asiassa hän on niin tottunut tähän olotilaan, että hänestä se on hyvin miellyttävää tai viihdyttävää. Huomatkaa, että tämä viesti oli vähän konstikas välittää, kun hän tuijotti jatkuvasti tyhjyyteen, kylpi tässä puhtaassa olemisen tilassa ja nautti siitä, mitä näytimme hänelle.
 
Hän teki tätä koko ajan lapsena. Mutta unohti sen, kun aika kului. Onneksi hän muisti tämän lapsuuden "pelin" ja se on auttanut häntä melkoisesti.
 
Mitä enemmän kykenette rentoutumaan tylsyyteen tai passiivisuuteen, sitä parempi parantaja tai työntekijä teistä tulee. Olette tarkkaavaisempi kuuntelija, enemmän läsnä ja hyödyllisempi niille, jotka tulevat luoksenne. Pystytte vastustamaan tarvetta korjata toinen ja vain opastatte häntä, jotta hän löytää ratkaisun itse.
 
Sillä vaikka he ovat ainoita, jotka voivat päättää parantua, tulla paremmaksi, "korjaantua", he tarvitsevat teidän taitojanne oppiakseen olemaan omien epämukavien tuntemustensa kanssa. Nimittäin niin häiritsevää kuin draama onkin monen ihmisen elämässä, sitä heidän on usein helpompaa käsitellä kuin hiljaisuutta ja rauhaa, mitä he haluavat …
 
Näette siis, että "tylsä" on hyvä asia.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >